Nie jesteś zalogowany.
O ile sie nie myle to z Shuffle .
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
ARGH...
Jako, żem leniwcem jest, to chciałem sobie ułatwić życie i hurtem ciepnąć obrazki... Na odsiebie.com nie wszędzie były miniaturki, a na imageshack.us nie dość, że wolno to idzie, to po spróbowaniu odpalić 4 uploadów jednocześnie, browser się zawieszał... :/
Niestety, ale tylko paczka normalnie wyszła. ;]
http://odsiebie.com/pokaz/305970---a47f.html
Kto będzie chciał, zassa. Kto nie, to nie.
Waga paczuszki - 45.31 MB
~zergadis0: No widzisz, ja wolę picsy, gdzie bohaterowie są ukazani w ciut innej perspektywie, niźli tej normalnej, albo picsy super słitaśne. Ale ecchi też nie pogardzam, wręcz przeciwnie, a hentai mam z CG. ;>
War... War never changes.
Na http://imagevenue.com/ możesz wrzucać po 10 obrazków na raz i wszystko idzie szybko i bezproblemowo, więc naprawdę polecam (no, jedynie na brak obsługi png i plików powyżej 3 Mb można narzekać).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-07-17 01:13:26)
Dzięki ci, zbawco. Przyda się na pewno. xD
Brak obsługi PNG można przeboleć, ale są inne serwisy hostingowe. ;]
Dzięki jeszcze raz.
War... War never changes.
w ostateczności można przekonwertować
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ja dam na razie jeden obrazek.
M&A od zawsze! ^^
Hmmm... czy tylko mi się zdaje, że jednego posta gdzieś wcięło ?
Hmmm... czy tylko mi się zdaje, że jednego posta gdzieś wcięło ?
Mojego usuneło za zpore treści erotyczne. No cóż i też tak bywa troche piersi i kasacja postu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
zergadis0 napisał:Hmmm... czy tylko mi się zdaje, że jednego posta gdzieś wcięło ?
Mojego usuneło za zpore treści erotyczne. No cóż i też tak bywa troche piersi i kasacja postu.
Musi być gdzieś wyraźna granica, w końcu to nie jest forum hentajowe i dzieciaki także tu wchodzą.
"Skazany na zajebistość"
Ok, ale np. u mnie jak kiedyś wrzuciłem coś, co według Gracola było za mocne, to wywalał z postu tylko te kilka obrazków które według niego były hentajowe (tzn. w obecnej chwili w sumie przechodzą dużo więcej pokazujące arty ), a nie całego posta (ale z drugiej strony można było od niego dostać za te kilka obrazków warna, więc nie wiem co lepsze ).
PS. A tak w ogóle to zastanawiam się, czy może nie zrobić osobnego tematu z galerią ecchi (o ile moderatorzy by się rzecz jasna zgodzili) - w końcu w sumie to ten temat powinien być o dyskusji o najładniejszych dziewczynach w anime, a nie jedną wielką galerią w większości nieznanych nikomu dziewczyn . Dodatkowo można by wtedy postawić sprawę jasno - np. na forum stronki "Fansub TV" mają temat "Ecchi pics" z dopiskiem "Underage people not allowed!" i problemu nie ma (tzn. oczywiście wciąż ważne, aby nikt nie wychodził poza granice ecchi, ale nie ma już aż takich niewyraźnych granic pomiędzy tym, co można wstawiać, a tym, czego nie można).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-07-19 14:36:19)
mógłby ktoś zrobić jakąś sporą paczuszkę i upnąć na jakiś serwer
może być ecchi itp tylko najbardziej mi chodzi żeby można było wyciąć te dziewczyny żeby zrobić rendery czyli żeby mniej więcej mieściły się całe na obrazku albo żeby nadawały się na rendery, oczywiście tło nie musi być jednolite xD
i najlepiej jakby ktoś podzielił to na foldery (anime) a nie wszystko na kupę plis
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-19 21:03:58)
Ja bym chciał powiedzieć, że ja uwielbiam Eclair z Kiddy Grade
Ja bym chciał powiedzieć, że ja uwielbiam Eclair z Kiddy Grade
To wrzuć jakieś jej foty Tylko w przyzwoitej rozdziałce plz XD
Trochę z chińskiej stronki
Było więcej ale cosik zblokowali :/
Ostatnio edytowany przez rabit (2008-07-27 14:17:52)
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Kolejna partia wyniuchana na chińskich stronach
Trochę więcej w tym klimacie
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Coś takiego jak miniaturki i edycja postów mógłbyś zastosować , dodatkowo obrazki z twojego pierwszego posta nie działają.
EDIT: już działają , ale i tak miniaturki mógłbyś wrzucić .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-07-27 16:27:45)