Nie jesteś zalogowany.
Są już napisy do 258 i 259??
A znalazłeś je gdzieś na ansi? Damn...[baka]
...
Na tej stronie szybko pojawiają się napisy do One Piece: http://onepiece.com.pl/news.php
Ponadto tłumaczą tam też mangę począwszy od Triller Arc (na razie przetłumaczyli 46 tom i kawałek 47) zaś na tej stronie: http://www.projekt-manga.net/index1.php?dzial=onepiece na razie przetłumaczonych jest 22 tomów (jeszcze jeden i będzie cała saga Alabasta). Polecam pobieranie.
PS Przydałoby się żeby ktoś przetłumaczył czwarty specjal One Piece.
Ostatnio edytowany przez eme (2008-07-01 19:12:40)
Wytrzymajcie jeszcze trochę ;] Jak tylko przyjdzie nowy net to biorę się za tłumaczenie 4 specjala, a Kisiel robi czasówkę.
szukam napisów od 219 do 263 ma ktoś??
Na animesub.info nie ma
Ostatnio edytowany przez fafarafaa (2008-07-16 10:34:32)
Więc rusz łepetyną. Jeśli tu nie ma, to gdzie ma być? Jak jest, to tylko tu, man.
dulu może ktoś ma te brakujące napisy wiem że jak już są to tylko na animesub.info ale też wiem że były na animesub
Man, 4 posty wyżej masz podaną stronę. Co jest z wami, ludzie?;)
UWAGA, UWAGA, jest już dostępny raw 9. filmu kinowego One Piece. Do pobrania na stronie Vegapunk: http://www.vegapunk.com/downloads.php?m … es=opmovie
Mam nadzieję, że napisy wkrótce.
Mmm, no, już się zabieramy za tłumaczenie rawa.
Trzeba poczekać, aż ktoś z naszych kolegów z zagranicy przetłumaczy tę kinówkę na angielski. Wtedy dopiero wkroczymy do akcji.
Oczywiście chodziło o to, że mam nadzieję, ze szybo wyjdą angielskie napisy:)
Chociaż w sumie nie ciągnie mnie aż tak do tego filmu. Historia na wyspie Drum średnio mi się podobała, więc jak mam w kinówkach oglądać streszczenia różnych artów to wolałbym zobaczyć jakiś inny (np Arlonga, albo Don Kriega). Ale jak wyjdą napisy to z ciekawości i ten film zobaczę, może będzie ciekawiej zrobiony niż w serii TV.
prosze o przetlumaczenie one piece od 220 do 262
Te epki już dawno były przetłumaczone, tylko, że z jakiś powodów zostały usunięte z tej strony.
PS WIELKA PROŚBA - czy ktoś mógłby mi na meila przesłać napisy do epka 241, bo mi gdzieś wsiąknęły (podaje meila: artemisentreri@o2.pl). Będę wdzięczny.
Ponawiam moją prośbę o przesłanie mi napisów do epka 241 na meila artemisentreri@o2.pl
Bardzo mi zależy na tych napisach gdyż mam rawa, a japońskiego w ogóle nie znam.
Eme wysłałam Ci napsiy
czyli nie ma co liczyc na ponowne pojawienie sie brakujacych napisow?:(
czyli nie ma co liczyć na ponowne pojawienie się brakujących napisów?:(
Może autor wrzuci napisy ponownie, bo może są tylko poprawiane a jak jest naprawdę to ja nie wiem.
Tu wzuciem napisy jakie mam do ONE PIECE.
Ostatnio edytowany przez Marcin (2008-07-22 23:24:24)
Poprawiam je. Ale coś ostatnio chęci mi odeszły z tym poprawianiem....
P.S(Marcin popraw szybko to "morze" i wżuci" xP)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Bardzo bylbym wdziczny jesli ktos wyslalby mi napisy do 240 odcinka na mail:
spektra7@wp.pl
W tamtych napisach nistety nie ma napisow do tego odcinka...
@edit
Dziekuje za taka szybka odezwe, juz nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Bilek (2008-07-29 11:25:45)
Ha a ja mam pytanie czy ktoś weźmie sie za brakujące napisy ( chodzi o napisy do Thriller Bark ^^: P )
A tak swoja drogą to czy u was tez Rawy Vega punku są takie zwalone ostatnio chodzi o SD ... ;P jak by źle zakodowane paski latały ... o_O