Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Jeśli masz na myśli oryginalny Polski przekład to ja czytałem, całkiem niezła jak na jej czas powstania. O ile dobrze pamiętam uniwersum książkowe miało trochę więcej gatunków obcych, klimat tak samo zachwycał, niewiele więcej pamiętam niestety..., chyba czas odświeżyć sobie pamięć
Edit: Dzięki Freeman spróbuję zassać ten serial
Ostatnio edytowany przez krzykr (2008-06-22 19:44:47)
krzykr napisał:Może trochę nie w temacie, ale szukając napisów do ST natknąłem się na "Roughnecks: Starship Troopers Chronicles" próbowałem na anidb dowiedzieć się czegoś, lecz nic nie znalazłem. Wiecie coś więcej o tej pozycji?
Bo to nie jest anime, tylko amerykańska seria CGI i to naprawdę świetna. Polecam.
Z tego co widze, to są arachnidy . Tylko szkoda, że torrent. (ISO na mininovej, odcinki na... google) xD . Freeman, nie poupychalbys paru epow?
Freeman napisał:krzykr napisał:Może trochę nie w temacie, ale szukając napisów do ST natknąłem się na "Roughnecks: Starship Troopers Chronicles" próbowałem na anidb dowiedzieć się czegoś, lecz nic nie znalazłem. Wiecie coś więcej o tej pozycji?
Bo to nie jest anime, tylko amerykańska seria CGI i to naprawdę świetna. Polecam.
Z tego co widze, to są arachnidy . Tylko szkoda, że torrent. (ISO na mininovej, odcinki na... google) xD . Freeman, nie poupychalbys paru epow?
Są arachnidy, są power armory. Te epy są od razu połączone w kampanie (7 kampanii plus + 4 epy bonusowe), jedna kampania to 1CD (za wyjątkiem Plutona, który waży 1GB), także proponuję ściągać z torrenta, bo z moim uploadem wrzucenie gdzieś "paru epów" nieco mija się z celem Przykładowo stąd: http://www.torrentz.com/f941f5ef603b5ab … 2b4b719e6d
Roughnecks: Starship Troopers Chronicles to serial animowany? Ma ktoś więcej info o tym? Fajne to?
Z tego co widziałem to 3D CG movie... cholera, kiedys gdzies to widzialem u kogos, ale nie pamietam u kogo
Własnie zamierzałem to obejżeć, tylko pytanie
1. Roughnecks: Starship Troopers Chronicles
2. Starship Troopers
Czy to są dwie rózne produkcje? Czy jedna i ta sama?
Pytanie:
Własnie zamierzałem to obejżeć, tylko pytanie
1. Roughnecks: Starship Troopers Chronicles
2. Starship Troopers
Czy to są dwie rózne produkcje? Czy jedna i ta sama?
Odpowiedź:
krzykr napisał:Może trochę nie w temacie, ale szukając napisów do ST natknąłem się na "Roughnecks: Starship Troopers Chronicles" próbowałem na anidb dowiedzieć się czegoś, lecz nic nie znalazłem. Wiecie coś więcej o tej pozycji?
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
dzieki, jak widać nie umiem czytać ze zrozumieniem
ps. gdzie mozna dorwać w DDL Roughnecks - Starship Troopers Chronicles? bo wiem że do tego są tylko subki na ansi xD
Do tego nie ma subkow na ansi i raczej nie bedzie. To nie animer, tylko CGI.
a to co jajko?
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … Chronicles
Zwracam honor.... nie sądziłem ze ktos wrzuci tutaj suby do tego...
to stare suby, kogoś kto od roku nie był na ANSI, więc się nie dziw xD Na drugi raz sprawdź a potem napisz :p
ale szukałem tego i nijak nie mogłem znajść, nie wiedzieć czemu myslałem że to japońskie jak suby tutaj spotkałem.
Dobranoc
btw. autorem jest gość z hatak.pl
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-06-23 03:26:52)
Te epy są od razu połączone w kampanie (7 kampanii plus + 4 epy bonusowe), jedna kampania to 1CD (za wyjątkiem Plutona, który waży 1GB), także proponuję ściągać z torrenta, bo z moim uploadem wrzucenie gdzieś "paru epów" nieco mija się z celem Przykładowo stąd: http://www.torrentz.com/f941f5ef603b5ab … 2b4b719e6d
Ale torrki dałeś 5 seedów będzie mi się to tydzień ściągać
21 powinno być @_@ . Bede musial kogos poszukac co mi to sciagnie xD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-06-23 17:17:17)
Ale torrki dałeś 5 seedów będzie mi się to tydzień ściągać
I co w związku z tym? Cierpliwość to cnota.
Przy okazji, jak ktoś nie oglądał Maraudera, to niech tego nie robi, ja będę musiał z tą traumą się męczyć już do końca życia
Przy okazji, jak ktoś nie oglądał Maraudera, to niech tego nie robi, ja będę musiał z tą traumą się męczyć już do końca życia
hehe ja ogladalem do 30 minuty pozniej zaczolem przewijac, a po zobaczeniu egzoszkieletow poprostu umarlem ze smiechu, 3 jest niewiele lepsza od 2 ktora zaczolem przewijac po 5 minutach.
wracajac do anime to ono wyszlo tylko na vhs i laster disc ciekawe jak z jakoscia
ara ara...
E tam narzekacie.. ja miałem ostatnio maratonik... i tak dwójka taka sobie ogólnie oklepana historia ale mnie i tak bawiła. A trójka fakt Arachnidów zrobili strasznie a bronie wygląda jak plastikowe zabawki jednak mechy nie powaliły XD(jak by nie było w książce tez były pancerze bojowe) Ale to wina budżetu w porównaniu do jedynki (genialnej zresztą) pozostałe części mają go bardzo mały. Kolejna sprawa do dupy jest to ze w pozostałych częściach skupiono się na tej babce gdzie w książce jest bardziej nastawione na Rico (który o ile pamietam sam jest narratorem). To że 2 i 3 część nie są zbyt powiązane też trochę odstrasza (-_-) Jednak humor mi się podoba... Federacja ma genialne Media xD
Genialne media to Federacja miała w jedynce. W dwójce to już nawet nie pamiętam, co było (zapłaciłem i hipnotyzer zablokował mi te wspomnienia), a w trójce niestety wszystko jest robione maksymalnie na siłę, więc i siłą rzeczy efekt musi być żenujący (eksperyment w postaci wbicia robala na pal i po prostu wysadzenia go w powietrze - haha, świetna satyra). Niestety w trójce tego budżetu nie widać w ogóle, nie wiem na co poszło te dwadzieścia baniek. To 8 milionów kosztowały Kroniki Mutantów, a efekt wizualny jest o wiele lepszy (a do tego w filmie było więcej niż w ST3 aktorów, którzy nie grają za herbatę i ciastko).
Strony Poprzednia 1 2