Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kurczę, wpadłbym bardzo chętnie, coby ludzi z Łodzi poznać, ale termin wyjątkowo dla mnie okrutny - cały lipiec będę chyba na obczyźnie siedzieć. Jeśli jednak jakimś cudem będę w kraju, to na bank się pojawię.
"Skazany na zajebistość"
Kurczę, wpadłbym bardzo chętnie, coby ludzi z Łodzi poznać, ale termin wyjątkowo dla mnie okrutny - cały lipiec będę chyba na obczyźnie siedzieć. Jeśli jednak jakimś cudem będę w kraju, to na bank się pojawię.
Pamiętaj, żeby się pojawić na Mizukonie!
Heh, ja już od około roku czekam na ten konwent jednak... za sprawą sił wyższych akurat wtedy będę poza granicami naszego kraju
Teraz, gdy już dorośliśmy wiemy, że wieczność nie istnieje...
|
|
Ayu taught me... there's nothing that love can't save.
For everyone... Deep Love.
Ja wpadnę z 2 kumplami jak będzie turniej SC3, a będzie na 99% ^^. Więc standardowo będzie można mnie spotkać w games roomie podczas trwania turnieju.
Ostatnio edytowany przez Hayate (2008-06-16 17:06:11)
Niewykluczone, że zaszczycę konwet swoją obecnością
ja również no ba, iż wpadne ^^,
ja pewnie też wpadnę
w końcu kiedyś trzeba zaliczyć pierwszy konwent
Jak czasy będą pomyślne to też może wpadnę
Kawałek drogi będzie do zrobienia, ale się postaram.
Przydałoby się wiedzieć co w jaki dzien będzie, bo na dwa dni raczej nie przyjadę
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-06-17 11:33:58)
Ojej konwent w naszym miasteczku... Nie no takiej okazji przegapić nie można, więc pojawię się napewno( szefie , szefie wie szef no ten tego urlop chciałem wziąść na 2 dni w lipcu, ja wiem ze juz nie mogę ale no szef wie sprawy rodzinne, no ten tego ważna sprawa, muszę jechać ...).
Się tych wakacyjnych konwentów narobiło, a tak naprawdę jedyny słuszny wakacyjny konwent to PierniCON w Toruniu i basta
Ja pójdę^^ Może ktoś bedzie chciał się wymienić Anime
( szefie , szefie wie szef no ten tego urlop chciałem wziąść na 2 dni w lipcu, ja wiem ze juz nie mogę ale no szef wie sprawy rodzinne, no ten tego ważna sprawa, muszę jechać ...).
przemyśle i jakby co dam znać[szpan]
Ostatnio edytowany przez szefu (2008-06-17 20:20:31)
Kacha jeśli ty wpadasz to ja też:)
Byłem, zobaczyłem, wróciłem.
Moje zdanie (powtarzam "moje zdanie") jest następujące:
+ b. sprawnie zorganizowany kon (z jednym wyjątkiem*)
+ b. dobra strona PR i reklamowa (czyt. dobra strona www, dobre przewodniki i informatory, dobry wygląd wizualny wejściówek itd)
+ konplace'owi nie mam prawie nic do zarzucenia
+ b. miła i sprawna obsługa kona przez cała ekipę
- treść tematyczno-merytoryczna konwentu jak dla mnie była klapą (dlaczego?**)
- te wszystkie jeśli nie większość ciekawszych dla starszych konwentowiczów rzeczy, były późno (co skutkowałoby przymusem pozostania na konie przez noc), szkoda.
- brakło oszacowania ilości ludzi na niektóre panele/warsztaty, co w połączeniu z mniejszymi salami dawało rezultat zwany "ale duszno"
- wiele rzeczy b. schematycznie i typowo dla konwentu (choć dla niektórych to nie wada)
- niektóre konkursy, pokazy itp. prowadzone jakoś bez animuszu
*) Absolutny brak rozpisek z programem konwentu, to b. duża niedogodność. Sprawę naprawiłby takowy plan na stronie WWW (gdyż co rozsądniejsi wydrukowali by sobie wcześniej ze strony, w domu na drukarce), ale i tam do samego dnia konwentu widniał napis "W krótce ^_^".
**) Prawie w ogóle nie było ambitniejszych pomysłów/tytułów, które mogły by się spodobać wielu starszym odbiorcom. Lwia część atrakcji była na fali najbardziej popularnych tytułów, lub tytułów dla młodszej grupy odbiorców. Słowem: treść kona moim zdaniem nie była zróżnicowana i skierowana do w miare wszystkich grup odbiorców. Oczywiście nie dla wszystkich to wada, ale dla mnie (jakoże nie zaliczam się do grona adresatów kona) była to wada.
Podsumowując:
Mimo wypisanych wad, uważam, że kon ogólnie wywarł na mnie pozytywne wrażenie i na pewno przypadła mi do gustu organizacja i postawa orgów, helperów i całej reszty ŁSS. Good Job. Warto powtórzyć kon, za jakiś rozsądny czas. Ja jak wyjdę na prostą ze swoimi problemami, skontaktuje sie z MainOrgiem, lub kimś z góry i zaproponuję swoją współpracę (szczegóły, pomysły i ofertę to już omówię z nim na żywo).
Strony 1