Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Ja również wszystkim gratuluję Zwycięski komiks jest powalający
Oby więcej takich konkursów
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Naprawde niezle prace trzeba przyznac. Wiec oprocz tlumaczy mamy tu rowniez ludzi, ktorzy posiadaja inne talenty .
Gratki
Gratuluje odwagi i talentu,prace są fantastyczne i zabawne:-D bardzo fajna prace dth zrobił.
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-06-20 07:55:17)
Żeby wybrać mój komiks, który ledwo co zdążyłem poskładać aby jakoś to wyglądało ... (na pokolorowanie czasu niestety brakło)
To szaleństwo!
Normalnie jestem w szoku.
Gratulacje dla zwycięzców i dzięki wszystkim za wspaniałą rywalizację.
Oczywiście dziękuję również organizatorom za danie tej możliwości.
PS:
Nie wiem czy zauważyliście że napis GTW na opasce jest nie w tą stronę, wszystko przez to że w pierwotnej koncepcji Kane miał mówić pierwszy i byc po lewej stronie.
Po prostu zapomniałem odwrócić napisu
Lala_17 cieszę się, że ci się podoba
PS2:
To wy w tych programach fansuberskich nie macie auto save- a ?
Ostatnio edytowany przez dth (2008-06-20 08:09:24)
Zauważyliśmy, ale przymknęliśmy oko.
P.S.
Jest opcja autosave, ale jak widać tutaj zapomniał jej włączyć
Co? Ja wygrałem? Niemożliwe! Nie wiem co napisać... może dziękuję i gratuluję wszystkim pozostałym biorącym udział w konkursie, większość komiksów mnie rozbawiła a inne rozbiły tak że leżałem na ziemi jak np: komiks dth'a, wyrazy twarzy członków ekipy są świetne no i jeszcze ta panna... kawai
Jeszcze raz gratulacje dla pozostałych no i oby więcej takich konkursów
Btw: nie podałem w mailu jak się nazywam, więc napiszę tu: Dawid Biernat
Ostatnio edytowany przez biernatt (2008-06-20 11:26:07)
Co? Ja wygrałem? Niemożliwe! Nie wiem co napisać... może dziękuję i gratuluję wszystkim pozostałym biorącym udział w konkursie, większość komiksów mnie rozbawiła a inne rozbiły tak że leżałem na ziemi jak np: komiks dth'a, wyrazy twarzy członków ekipy są świetne no i jeszcze ta panna... kawai
Jeszcze raz gratulacje dla pozostałych no i oby więcej takich konkursów
Btw: nie podałem w mailu jak się nazywam, więc napiszę tu: Dawid Biernat
również gratuluje:)
Taka mała prośba, mógł by ktoś wrzucić to na rapida? Jak zwykle u mnie nie wyświetlają sie obrazy, a bardzo chętnie bym se obejrzał te prace.
Świetne prace, wszystkim gratuluję! Mi najbardziej spodobał się komiks Arii, uśmiałam się do łez:D.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Tak się zastanawiam, czy to zmęczenie po dwóch dniach pracy kątówką po 9h dziennie przy czyszczeniu z cementu kamienia wapiennego powoduje, że Tandem HQ ma tryb malkontenczy i prace nie robią wrażenia... Być może Nie mniej jednak, gratki.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wyróżnienie 2 rozbawiło mnie do łez. Tomxxx przeszedł już do historii...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
No nie, musze powiedziec ze nie do konca zgadzam sie z wynikami ale dobraaa! Komiksy sa genialne xD
Z top3 najbardziej podoba mi sie miejsce trzecie, a z pozostalych... xD
oljuma i Boomerek'a XD
Świetne prace, a pierwsze miejsce zasłużone
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Super prace..
Pierwsze miejsce zasłużone.. ^^ Humor MIAZGA
GW GW GW GW !!!!! ^^
Żeby nie było - wszystkie zapowiedzi zostały spełnione. Tomxxx, tym razem jako Shinichi, dostał właśnie bana.
Nagrody zostaną wysłane w okolicach 14tego (na poczcie za free nie przesyłają, a wtedy mam wypłatę ).
Nie żebym się czepiał czy coś (mamy wakacje) ale czy nagrody zostały już wysłane? Jeżeli dalej są problemy z funduszem to nie ma problema, ja mogę czekać dalej... chciałbym się tylko dowiedzieć
Paczki/listy zostały wysłane dzisiaj jako priorytety.
Powinny więc do was dotrzeć jutro/pojutrze, najpóźniej w poniedziałek.
Dajcie znać jak otrzymacie przesyłkę, bym wiedział, że dotarła.
Melduję iż wczoraj dostałem przesyłkę.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna