Nie jesteś zalogowany.
Jak oni to niby skończą, jakoś dziwnie to się skończy. Trochę lipa się zapowiada w następnym chapie.
Chłopaki, zdaje się, że nie wiecie, ale manga kończy w następnym numerze 283 i jest to potwierdzone :/
Na szczęście potwierdzona została też kontynuacja - School Rumble Z, która ruszy już w sierpniu.
To mnie już trochę uspokoiło, bo jakoś nie wyobrażałem sobie jak oni mają to zakończyć, a tak już raczej można sobie wyobrazić jak będzie wyglądała kontynuacja, tylko ta litera "Z" taka lipa, bo co to jest Dragon Ball :/
ktoś może namierzył już jakiegoś RAW'a ?! Bo ja od 2 dni szukam i znalazłem :/
Jemu chyba chodziło o kontynuację mangi
no wygląda na to że następny chapter kończy mange ;/ szkoda
a gdzie to wyczytaliście że ma być kontynuacja ??
mi chodzi o te OVA, przedwczoraj miała się ukazać pierwsza :/
Z tego co można dowiedzieć się bez znajomości japońskiego z tej strony to to, że SC3 wychodzi 27 sierpnia 2008 r. Mam nadzieję, że to nieprawda i wyjdzie wcześniej
Auribus frequenitius quam lingua utere
Wczoraj na tokyotosho znalazłam tego torrenta. Ściągnęłam, faktycznie - to trzeci semestr... Tylko czekać na subki.
@dół
Ostatecznie mogę wrzucić na megaupload, bo nie chce mi się dzielić pliku na party, a zajmuje 400 mega z hakiem. ^^
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-07-24 17:50:38)
Całe szczęście już myślałem, że przesunęli datę bo na anidb nie było podanych żadnych tytułów odcinków ani dat ich wydania. A czy mógłbyś wrzucić to na jakiś serwer nie wiem np. rapidshare, sendspace itp ??
Auribus frequenitius quam lingua utere
3eci semestr naprawdę będzie się zawierał w tych oavkach ;> czy to będzie także cała 26epowa seryjka ?
Bo jeżeli to pierwsze - to zatłuke...:(
cholera czy wy nie potraficie przeczytać postów na poprzedniej stronie ?? jest to aż tak trudne xD
a mang kończy się w tym tygodniu ;/ szkoda
Edit: dzisiaj wyszedł 283 chapter czyli końcowy i zakończenie było fatalne xD
czyli można powiedzieć że bez zakończenia
a na koniec było coś takiego:
2-C forever
thanks you all so much for everything volume 22 comes out on 9/17 and "school rumble z" will start in magazine special vol 9 on 8/20 see you there.
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-24 20:33:38)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=5745
!!1 ep trzeciego sezonu już wydany
Grupa Chihiro. Można sprawdzać.
do tych co widzieli pierwszą oav'ke san gakki czy coś mnie ominęło bo oglądając prieview były sceny których w anime nie było ktoś może powiedzieć ocb ?
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2008-07-27 18:52:23)
cholera czy wy nie potraficie przeczytać postów na poprzedniej stronie ?? jest to aż tak trudne xD
a mang kończy się w tym tygodniu ;/ szkoda
Edit: dzisiaj wyszedł 283 chapter czyli końcowy i zakończenie było fatalne xD
czyli można powiedzieć że bez zakończenia
a na koniec było coś takiego:2-C forever
thanks you all so much for everything volume 22 comes out on 9/17 and "school rumble z" will start in magazine special vol 9 on 8/20 see you there.
czyli, że może być 4 sezon...