Nie jesteś zalogowany.
Dziękować. Zawsze coś:D
Poszukuje Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou - Tou dainimaku Może być cokolwiek Torrent, ftp, emule, a nawet jeśli ktoś ma na płytce to pocztą Z góry dzięki za pomoc.
Poszukuje Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou - Tou dainimaku Może być cokolwiek Torrent, ftp, emule, a nawet jeśli ktoś ma na płytce to pocztą Z góry dzięki za pomoc.
Nie dainimaku, a Dai Ni Maku Znalazłem na MU
Torków jest od groma. Pierwsza lepsza strona:
Wybierz sobie coś z tego, albo to co ja wybrałem[Shinsen-Subs] Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Complet 1-14
EDD
/Mój błąd sorry/
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-07-26 17:45:13)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
remo_100 napisał:Poszukuje Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou - Tou dainimaku Może być cokolwiek Torrent, ftp, emule, a nawet jeśli ktoś ma na płytce to pocztą Z góry dzięki za pomoc.
Wybierz sobie coś z tego, albo to co ja wybrałem[Shinsen-Subs] Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Complet 1-14
hmm to jest pierwsza seria czyli "Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou"
a nie druga, czyli ta którą on poszukuje "Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou Dai Ni Maku"
sam poszukuje drugą serie od jakiegoś czasu, ale ponoć nie została jeszcze całkowicie przetłumaczona
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-24 18:35:16)
Poszukuje Girls Bravo (pierwszy sezon) od grupy Exiled Destiny. Prosilbym o namiary na jakiegos torrenta lub DDL, bo na ich oficjalnej stronie nie widzialem za bardzo linkow do downloadu(jedynie przez irca chyba mozna od nich sciagac).
arystar napisał:remo_100 napisał:Poszukuje Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou - Tou dainimaku Może być cokolwiek Torrent, ftp, emule, a nawet jeśli ktoś ma na płytce to pocztą Z góry dzięki za pomoc.
Wybierz sobie coś z tego, albo to co ja wybrałem[Shinsen-Subs] Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Complet 1-14hmm to jest pierwsza seria czyli "Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou"
a nie druga, czyli ta którą on poszukuje "Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou Dai Ni Maku"
sam poszukuje drugą serie od jakiegoś czasu, ale ponoć nie została jeszcze całkowicie przetłumaczona
Dokładnie tak jak mówi zając poszukuje serie II ale cóż jak nie jest jeszcze przetłumaczona to lipnie trochę ale przeżyje.
Poszukuje Girls Bravo (pierwszy sezon) od grupy Exiled Destiny. Prosilbym o namiary na jakiegos torrenta lub DDL, bo na ich oficjalnej stronie nie widzialem za bardzo linkow do downloadu(jedynie przez irca chyba mozna od nich sciagac).
od ED nie mam, ale mam inne dvdripy:
tutaj masz screeny:
(polskie napisy w paczkach rar)
http://www.nnh.na7.pl/forum/viewtopic.php?t=46
jak juz tutaj psize.. to mzoe ktos ma napisy do They are my noble Masters ??
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-07-25 22:47:15)
Potrzebuje Ayakashi ~Japanese Classic Horror~ w MKV chyba wydało "to" gg, ale nie jestem pewien. Najlepiej szybkie torki, jak nie będzie ich to mogę przyjąć co kolwiek. Za namiary DZIĘKI.
EDD
Mogą być RAWy.
EDD II
Dzięki
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-07-26 18:13:29)
Potrzebuje Ayakashi ~Japanese Classic Horror~ w MKV chyba wydało "to" gg, ale nie jestem pewien. Najlepiej szybkie torki, jak nie będzie ich to mogę przyjąć co kolwiek. Za namiary DZIĘKI.
EDD
Mogą być RAWy.
Ayakashi ~Japanese Classic Horror~
Download
ファンのファンのために
a ja poszukuje "Girls Bravo - Second Season" czyli drugą serie
tylko że grupy AnimeYuki (AnY) ona jest chyba bez cenzury bo 1 seria bez cenzury była od AnimeZona, mogą być torrenty tylko żeby było sporo seedów, albo MU, RS thx
Girls Bravo - 2 sezony, ale możesz sobie wyciągnąć tylko ten 2.
http://isohunt.com/torrent_details/4135 … ab=summary
Girls Bravo - 2 sezony, ale możesz sobie wyciągnąć tylko ten 2.
http://isohunt.com/torrent_details/4135 … ab=summary
PS: Wie ktoś może czy wersja od [LIME] ma cenzurę czy nie ?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-07-27 11:54:26)
Pisak napisał:Girls Bravo - 2 sezony, ale możesz sobie wyciągnąć tylko ten 2.
http://isohunt.com/torrent_details/4135 … ab=summaryPS: Wie ktoś może czy wersja od [LIME] ma cenzurę czy nie ?
---
Przepraszam, ale pomyliłem "Edytuj" z "Cytuj" i tak wyszło...
Proszę o złączenie posta.
ja kiedyś zaczynałem ściągać 1 serie Girls Bravo od [LIME] i była cenzura ;/
dlatego jeszcze raz ściągnąłem od AnimeZona i nie było cenzury ;D
a i dzięki za linka
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-26 20:13:19)
Ja jak ostatnio zassysałem girls bravo od lime to nie było cenzury
Ja jak ostatnio zassysałem girls bravo od lime to nie było cenzury
Potwierdzam, też nie zauważyłem takowej no chyba, że w prawdziwej wersji uncut pokazują dokładnie swoje "narządy rozrodcze" i jest więcej scen z bananami.
poszukuje łatwego dostępu do kinówek(i wszystko co nie TV)One Piece mogą być wrzucone na Rapida itp. IRC byle nie Torent, Emule itd.
Poszukuję jakiegoś szybkiego torrenta z Matantei Loki Ragnarok od Baka-Anime albo xenon-fansubs. moze być DDl albo rapid byleby nie w rmvb. Proszę o pomoc.
poszukuje łatwego dostępu do kinówek(i wszystko co nie TV)One Piece mogą być wrzucone na Rapida itp. IRC byle nie Torent, Emule itd.
na anime-eden powinny być tylko ostatni serwer im podupadł lekko (nie ma rewelacyjnych prędkości).
poszukuje raw lub soft sub Ikkitousen w jak najlepszej jakości
poszukuje raw lub soft sub Ikkitousen w jak najlepszej jakości
może to:
http://www.boxtorrents.com/torrent/1270 … _AtwO.html
konieczna rejestracja i utrzymywanie ratio na przyzwoitym poziomie.
Poszukuję jakiegoś szybkiego torrenta z Matantei Loki Ragnarok od Baka-Anime albo xenon-fansubs. moze być DDl albo rapid byleby nie w rmvb. Proszę o pomoc.
Znalazłem Matantei Loki Ragnarok [Baka-Anime] nie rwączy ogier, ale stara kobyła które jeszcze daje rade.