Nie jesteś zalogowany.
Zapowiada sie miodnie^^
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...

a te nowe mechy to następcy Gawaina pilotują je neidobitki Glaston Knights
Ostatnio edytowany przez Wing_Z (2008-07-27 14:23:46)
http://www.boontan.net/ już tam jest 16 z angielskimi sub.
Hehe ja widziałam RAWa
Ale poczekam aż wy sobie obejrzycie ten epek
:D Wtedy podyskutujemy bo już mnie korci
:D:D
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
http://xabin.mine.nu/gg-tracker/torrent … kv.torrent
16 ep Code Geass od gg
Ostatnio edytowany przez turek101 (2008-07-27 20:50:24)
Dobry odcinek? Ja niestety muszę czekać do jutra na polskie napisy.
Nie kręci mnie oglądanie raw'ów... Chociaż angielskie napisy od Eclipse jeszcze mniej więcej rozumiem (niestety mniej
)
to i tak nie ma jak to obejrzeć z polskimi i zrozumieć wszystko w 100% 
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
czy nightspeed dorownuje jakoscia gg/eclipse?
Kolejny elegancki epek xD
później trochę gadania o tym powstałym państwie i jego celu, tu nie ma o czym mówić tylko, że od przyszłego epka ostra sieczka się zaczyna:) miodnie. Niestety kolejny epek został dotkliwie skrócony, fillerem zwanym nina;/. C.C. bez wspomnień, trochę szkoda, że nie sypie już swoimi tekstami, widać też, że Lelouch nie stracił po tym wszystkim mocy, ale za to C.C. jest śmiertelna, ciekawe czy odzyska wspomnienia, bo troszkę wątpię, ale jeśli już to może je odzyskać jedynie ostatnim lub przed ostatnim epie. Na koniec jeszcze rozmowa Zera z idiotą, no dojdzie do konfrontacji, pewnie zacznie się gadka o Euphemi i Shirley ale mniejsza o to:P, bo może to być nawet ciekawa gadka. Niestety trochę się zawiodłem tym, że nie pokazali więcej spotkania Leloucha z Cornelią, no ale jeszcze na pewno nam to pokażą. Już nie mogę się doczekać następnego epka. CG FTW, wielkie dzięki Kallen za te combo:POstatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-27 22:08:34)
Zacząłem dopiero co oglądać tą telenowelę z Liluczem i Syaoranem, mam pytanko odnośnie tych Picture dramas, ma ktoś link skąd można pobrać wszystkie 9 z angielskim subem? (Widziałem tylko rawy i z włoskimi napisami.)
http://www.anime-district.pl/b48/code-g … ture-book/
R1 bez powtórkowych dwóch oraz 6 Picture Book'ow. Tłumaczenie [gg].
edit:
Znalazłem pozostałe 3. Są na MU ale zreuploaduje je i dam w paczkę na odsiebie.com
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-07-27 23:12:56)
Dzięki ale to 6 tych Stage'ów od grupy [gg], takiego torrenta który ma łącznie 176MB sam znalazłem, rozchodzi mi się o te 3 dodatkowe: Stage 9.33, Stage 22.25 i Stage 23.95 
Dobra chyba sobie dam z nimi spokój, jeszcze jedno czy jak będę się zabierał się za R2 to najlepsze jest wydanie grupy [Eclipse]? (zwykle serie jakie od nich pobieram są na dobrym poziomie.)
Pozostałe 3 za jakieś 2-3 powinny być razem z pozostałymi u nas na forum (zuploaduje je).
OdSiebie.com nie posiada limitów transferów i można kilka na raz pobierać 
Tak więc zapraszam - www.Anime-District.pl
A co do R2, to my tłumaczymy głównie z [gg], ale jak mamy jakieś wątpliwości to [Eclipse]. IMHO obie dobre.
Bardziej rozchodzi mi się o jakość obrazu bo tłumaczenia od Eclipse są dosyć dobre a angielskich napisów w ASS (które sobie przerobiłem) od [gg] używam do moich DVD Ripów 16:9 i tłumaczenie też jest na poziomie. 
Edit: Dzięki 
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-07-28 11:49:10)
Już wszystkie 9 Picture Bookow na serwerze odsiebie.com
http://www.anime-district.pl/b48/code-g … ture-book/
Możesz pobierać 
Szkoda zę w przyszłym odcinku będzie Nina pokazana...nie lubie jej jak większość ludzi...
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
, po tym wszystkim co się już wydarzyło.Offline
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-07-28 15:59:44)
Ostatnio edytowany przez SongoPL (2008-07-28 17:08:49)