Nie jesteś zalogowany.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=5745
!!1 ep trzeciego sezonu już wydany
Grupa Chihiro. Można sprawdzać.
Towogóle jakaś kpina...
To nie tyle oav co 2 ostatnie epki san gakki...
Dlatego w trailerze były sceny z całości... w op tez są...
Nie wiem ocb ale liczę, że wydadzą również pierwsze 24 epki...
w sumie to nie zdziwie się jak to będzie YHBT i na końcu okaże się, że to manga Harimy... jak z tym, że Karasuma jest kosmitą :/
do tych co widzieli pierwszą oav'ke san gakki czy coś mnie ominęło bo oglądając prieview były sceny których w anime nie było ktoś może powiedzieć ocb ?
a ja nie rozumiem o co tobie biega, o który prieview ci chodzi i czego i w jakim anime nie było xD
Ekhm ja już sama nie wiem, w każdym razie na kanale pewnej grupy wypuszczającej rawy mi powiedzieli, że te dwa odcinki to jest kontynuacja Ni Gakki a normlanego trzeciego sezonu nie będzie. Ja sie przyznam, że jeszcze nie oglądałam, mangi nie czytam , więc cieżko mi cokolwiek stwierdzić.
Edit:
Wiem, że to bez sensu, bo Ni Gakki miało 26 odcinków. Mam nadzieje, ze bedzie jakas seria z 24 epami.
Ostatnio edytowany przez DarkSister (2008-07-27 22:41:14)
Jezeli ktos woli rapida:
Xvid
h264 1 czesc
h264 2 czesc
Pozatym widac jak nas tworcy SR trzymaja w niepewnosci.
Pozdrawiam
otóż wpadły mi takie dwie myśli do głowy xD
1
jak wiadomo z zapowiedzi z drugiego sezonu wynika że czeka na nas wycieczka ale w tej wycieczce sporo się dzieje i na bank nie nie zmieszczą tego w 2 OAV xD chyba że chcą z niej powybierać jakieś akcje żeby zakończyć tymi dwoma OAV całe anime, czego bym nie chciał2
więc bardziej odpowiada mi ta myśl xD
czyli że w tych 2 OAV nie będzie nic o tej wycieczce tylko wybiorą jakieś inne chaptery z których zrobią OAV
bo tak samo było między 1 a 2 sezonem, czyli w zapowiedzi 1 sezonu nie było nic o tych OAV które potem wyszły, tylko to była zapowiedz 2 sezonu =D
tak więc wydaje mi się że gdy wyjdzie ten drugi OAV będzie w nim ta sama zapowiedz co w 2 sezonie, czyli 3 sezon zacznie się od tej wycieczki xDech ale wymyśliłem no nie xD pewnie sporo osób tak pomyślało no ale... xD
to nie jest żadna kontynuacja 2 serii tylko normalne ova takie jakie były między 1 a 2 serią xD a to czy będzie 3 seria dowiemy sie gdy wyjdzie 2 ova
a jeżeli w tym 1 ova nie było nic o wycieczce ( i nie powinno być czyli tak jak w mojej teorii xD ) będziemy mieli 3 sezon ale kiedy to nie wiadomo
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-27 22:53:37)
Optymista...
Zanim nie wyszła ta niby OVA też tak myślałem...
Teraz wydaje mi się, że tym koniec animowanej wersji SR
no cóż całkiem możliwe że to będą ostatnie dwa odcinki tej 3 serii ale w tedy to będzie głupota moim zdaniem
nie wiem co studio Comet wyprawia, ale przez brak pierwszych 24 odcinków (za to było kilka spojlerów z nich) zupełnie się pogubiłem (nie czytam mangi).
ps. a jak wasze wrażenia ??
nie ma co oglądać 2 OVA jeśli mają takie spoile pizgać :/ poczekam se do 3 sezonu (może być też tak, że coś im się pojebało i zamiast dać ova to dali ten 25ep, a to by oznaczało, ze 3 seria jest już gotowa)
Prawdziwi optymiści... nie ma co...
Moim zdaniem na tym się skończy.... zabieg celowy, dali zakończenie bo za jakiegoś tam powodu nie mogą dać reszty...
no możliwe że chcą zakończyć tymi epkami całe anime tylko co z tą wycieczką która miała być xD
to jest chyba jakaś kpina... kto zna jap niech poczyta na ich stronie i nam powie jak to wygląda ! Bo ja zaczynam dostawać cholery przez tą maniane
Co prawda nie znam japońskiego:D Ale w wydanych są numerki 25 i 26...
http://sr.kc.kodansha.co.jp/staff.html
A do tego streszczenie tego co miało być w epach od 01 do 24 z ilustracjami z mangi...
http://sr.kc.kodansha.co.jp/onair.html
tylko te epy 1-24 to oni opisują jako robimy, czy jako porzucone ?!
Na stronie Townsocks piszą coś o nowej serii mangi - School Rumble Z, ale wtf?!
EDIT:
Bzdura.. Od nowa... xD
1 odcinek San Gakki zaczyna się w 259 rozdziale mangi (21 tom). Możliwe, że San Gakki było dodawane w jakimś specjalnym wydaniu 21 tomu (21 tom, 1 OAV San Gakki i bonusy - School Rumble San Gakki OVA Bonus Eizou Tokuten -Housou Jouhou ! (to są właśnie te posklejane fragmenty mangi z "tomami" 1-24) i School Rumble San Gakki OVA Bonus Eizou Tokuten -Zadankai- (jakieś wywiady z seiyuu).
2 odcinek San Gakki będzie pewnie dodawany do jakiegoś specjalnego wydania 22 tomu mangi.
Sam się już pogubiłem...
btw. mangi nie czytałem to nie wiem dokładnie ocb. xD
Ostatnio edytowany przez strusic (2008-07-29 09:02:34)
tym, że SG jest dodawnane do mangi masz rację... Też takie info wpadło mi w łapy...
Ale to dalej nie świadczy, że pozostałem epki też wyjdą...
http://randomc.animeblogger.net/2008/07 … -gakki-25/
Nie wyjdzie więcej school rumble, w ten sposób imo zakończą tą serie.
http://randomc.animeblogger.net/2008/07 … -gakki-25/
Nie wyjdzie więcej school rumble[oprócz epa 26], w ten sposób imo zakończą tą serie.
edit: podwójny post spowodowany działaniem ANSI:)
Ostatnio edytowany przez mastah (2008-07-29 17:42:33)
Jeśli mówi o tym:
Addendum:
I renamed the post to episode 25, because this two part OVA is supposed to be the last two episodes of the not-going-to-be-produced third season, which is also the end of the School Rumble series (not counting the School Rumble Z manga sequel of course). According to what I’ve seen online, this is the intended numbering for these episodes. Now as to whether or not episodes 1-24 will be animated, I would say it’s highly unlikely at this point, but if you have information that indicates otherwise, please feel free to send me an e-mail about it and I’ll correct this space. Finally, there’s a clip of Koshimizu Ami and Noto Mamiko talking about San Gakki on the official site, but in Japanese only of course.
To też o niczym nie świadczy... Autor sam nie jest pewien... Co oznacza, że (tak samo jak my) nic nie wie i tylko spekuluje.