Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Niewidzialem ogólnego takiego tematu wiec pisze a po co robic po takim temacie do kazdego anime. Jak coś temat do wyżucenia. Wiec się pytam kiedy powinno sie obejzec filmy kinowe do full metal alchemist
Filmy? Ja tam tylko o jednym filmie słyszałem , i jest on kontynuacją serii TV, więc należy go obejrzeć po niej.
Film do Full Metal Alchemist jest jak zakończeniem całego anime film można by powiedzieć że jest długim ostatnim epkiem
Niewidzialem ogólnego takiego tematu wiec pisze a po co robic po takim temacie do kazdego anime. Jak coś temat do wyżucenia. Wiec się pytam kiedy powinno sie obejzec filmy kinowe do full metal alchemist
STARY!!!
Zainwestuj w Firefoxa! Wytłuściłem ci byki + ortografik z tytułu (obejrzenia) i notoryczne gubienie ogonków. I brak pytajnika na końcu pytania.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-07-31 13:04:26)
cóż zrobić, ale przydało by się mu podać stronkę gdzie takie rzeczy są.
Bodajże animedb jak sie nie mylę.
W co ważniejszych wątkach koledzy już mnie ubiegli, więc dodam tylko, że takie pytania lepiej zadawać w wątkach poświęconych danemu anime. Jeśli do serii jest kinówka, to z reguły jest to znane anime, ergo - ma swój wątek.
Strony 1