Nie jesteś zalogowany.
GTO oglądałem bardzo fajne zresztą, ale chodzi mi głównie o to żeby główna postać była mocna psychicznie znudziły mi sie takie "ciamajdy" za głównych bohaterów co nic sami nie potrafią zrobić i co chwile płaczą i wszystko co dobre jest cudowne, po prostu chciałbym zobaczyć anime w którym główny bohater jest mocny (jak Mugen w Samurai Champloo ) tylko że ostatnio za dużo oglądałem anime w czasie przeszłym albo w przyszłości że chciałbym coś obejrzeć co sie dzieje w naszych czasach i najlepiej żeby było dużo broni palnej bo miecze (katany w szczególności ) mi sie przejadły. Jak by ktoś miał jakiś pomysł bardzo proszę o odpowiedź.
Hmm możesz obejrzeć Kigeki (9min), Samurai 7, Death Note
Ja polecam Baccano!
Code Geass - Lelouch of the Rebellion ma mocnego głównego bohatera czasy nie są dużo odlegle od teraźniejszości, w użyci jest więcej broni palnej(lub mechow) niż katan dodatkowo rozbudowana linia fabularna, ogólnie polecam
Ninja Scroll - troche klasyki
Nie miałeś przypadkiem na myśli tego (bo seria TV jest dużo słabsza od filmu i raczej nikt jej do klasyki nie zalicza))?
Jarlexale sprawdź film i OVA Golgo 13, chociaż grafika sprzed lat może nie przypaść do gustu plus seria rozgrywa się w latach 80-90. Ale bohaterowi w kasze tam nikt nie dmucha, nie ma żadnych super mocy i walczą za pomocą zwykłych splów.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-07-31 23:43:16)
hm.. patrzyłem ale to nie to. W takim razie co możecie mi polecić jeśli obejrzałem już wszystko co chciałem i teraz mam głód anime. Potrzebuje anime z wciągającą fabułą (może jakiś horror) coś w stylu death note'a czy black lagoon lub full metal alchemist coś co nie pozwoli oderwać sie od komputera . Przepraszam że tak wybrzydzam ale jak sie dużo anime obejrzało to jakiś gust już sie wyrobiło. Z góry dzięki wielkie
To spróbuj Monster, Code Geass, Ghost Hunt.
Jak coś z horrorów to
Ayakashi ~Japanese Classic Horror~ dość nie typowe, jak i druga część Mononoke
Elfen Lied te trzy horrory mają w sobie to coś i przedewszystkim nie są długie
Nie miałeś przypadkiem na myśli tego (bo seria TV jest dużo słabsza od filmu i raczej nikt jej do klasyki nie zalicza))?
Bzz,
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
coś co nie pozwoli oderwać sie od komputera
Hajime no Ippo (wszystkie inne shoneny się chowają)
Wszystkie GitSy (może poza 'pełną' dwójką), ale pewnie oglądałeś
GTO oglądałem bardzo fajne zresztą, ale chodzi mi głównie o to żeby główna postać była mocna psychicznie znudziły mi sie takie "ciamajdy" za głównych bohaterów co nic sami nie potrafią zrobić i co chwile płaczą i wszystko co dobre jest cudowne, po prostu chciałbym zobaczyć anime w którym główny bohater jest mocny (jak Mugen w Samurai Champloo ) tylko że ostatnio za dużo oglądałem anime w czasie przeszłym albo w przyszłości że chciałbym coś obejrzeć co sie dzieje w naszych czasach i najlepiej żeby było dużo broni palnej bo miecze (katany w szczególności ) mi sie przejadły. Jak by ktoś miał jakiś pomysł bardzo proszę o odpowiedź.
Samuraich champloo.W tym anime jest mugen!On jest najlepszym zło-dobrym głównym bohaterem
Jarlexale napisał:coś co nie pozwoli oderwać sie od komputera
Hajime no Ippo (wszystkie inne shoneny się chowają)
Nie, żebym chciał się sprzeczać, ale oglądam różne Shonen'y i nie jestem tego samego zdania co ty, szczególnie jeśli ktoś nie lubi boksu. Może Busou Renkin, Fate Stay Night lub Tengen Toppa Gurren Lagann przypadną Ci do gustu.
A może Kenichi albo D.Gray-man??
Ja szukam bardzo śmiesznego, nowego Anime z szybką akcją. Może jeszcze troche jakiejś magicznej mocy itp
Jak na moje - Soul Eater ^^.
Poszukuje anime ,w którego akcja dzieje sie w naszych czasach są porachunki mafii czy coś podobnego(ogólnie chodzi mi o ludzi z bronią co zabijają kradną itp,) Zależy mi też na tym żeby główny bohater był mocny psychicznie i nie wahał sie likwidować innych ludzi. i żeby było jak najmniej magii itp. Z takich anime oglądałem już Black Lagoon
zobacz GunGrave. odrobinka S-F ale nie dużo. głównie porachunki mafijne.
Poszukuje anime podobnego do death note czyli był człowiek posiadł moc i ukrywa ja przed innymi ( chciałbym zeby to działo sie w szkole).Prosze o pomoc !!!!
Ostatnio edytowany przez lexus33 (2008-08-05 20:41:20)
Poszukuje anime podobnego do death note czyli był człowiek posiadł moc i ukrywa ja przed innymi ( chciałbym zeby to działo sie w szkole).Prosze o pomoc !!!!
CODE GAYASS, ale musiałeś o tym słyszeć chyba?
A ja szukam czegoś na wzór Air Gear Żeby było o sportach wyczynowych i dążeniu na szczyt
A ja szukam czegoś na wzór Air Gear Żeby było o sportach wyczynowych i dążeniu na szczyt
może nie o sportach wyczynowych, ale bardzo przyjemne jest "Hikaru no go"
no i ewentualnie "IGPX" - to takie nietypowe