Nie jesteś zalogowany.
Ale mi chodzi o "normalne odcinki" (¬_¬). W fillerach mogą wstawić co chcą ^^ np. z Naruto zrobić hokage
Z tego co ja wiem, to Czwarty zapieczętował w nim Kyuubiego po to by uratować wioskę. Nie było powiedziane, że robią to dla Naruto... Gdyby tak było to nikt by go nie traktował jak potwora. Jiraya go może dużo nie nauczył( chodzi mi o techniki) Ale to dzięki niemu, Naruto mógł choć w małym stopniu panować nad mocą dziewięcio-ogoniastego. To on dokonał "rozpieczętowania". A Yamato, zabronił mu używania tej mocy tylko dlatego bo nie potrafi nad nią zapanować, i Naruto staje się lisim demonem gdy korzysta z jego czakry. Powiedział też mu, co się stało podczas wali z Orochimaru, że to ON zranił Sakurę gdy zmienił się w Kyuubiego i Naruto od tej pory sam nie chciał używać Czerwonej czakry.ShAdOw musisz obejrzeć 69 odcinek i poczekać na 70 Wtedy sam zobaczysz co zrobi Naruciak i polecam mangę
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
~ Shadow gdzie coś takiego było powiedziane: 4 Hokage zapieczętował Kiyuubiego w Naruto po to, aby był on wspaniałym ninją?? Z tego co wiem zapieczętował go tylko po to żeby wioske uratować, a co do filerów to zostały nam jeszcze 2 odcinki i nastąpi ich koniec i znów porwócimy do wydarzeń z mangi .
Możliwe, że 4 Hokage
Edit:
Ale raczej już nie będe się wypowiadał na ten, bo możliwe, że przypomniało mi się coś z jakiegoś ang forum (i wmieszało w posta) A nie chcę stworzyć jakiejś mega dyskusji
.
P.S. Widziałęm już dawno 69 epek Jakoś tak dziwnie to wymyślili
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-08-02 13:49:46)
A ja się zawiodłem. Już miałem nadzieję, że choć raz zrobią normalne filery z nawiązaniem do mangi i bedzie taka akcja jak w epach 74-80 I serii, a tu wymyślili jakieś
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2008-08-02 17:59:20)
A mnie zastanawia teraz jedna rzecz.
Skoro Sora został tym
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-08-03 14:46:13)
9 jest a nie 7
A racja Poprawione
Możesz mieć rację, chociaż ja mam jeszcze jedną wersję:D Na razie wstrzymam się z opisaniem jej.
Mi się wydaje, że będzie tak jak to opisał Hitsuga. A nawet jeśli nie, to i tak o Sorze zapomnimy, bo fillery nie mogą negować normalnej fabuły Jeśli zaś chodzi o same fillery to uważam, że są bardzo fajnie wymyślone. Można je obejrzeć i żal nie ściska tyłka, wręcz przeciwinie - są nawet całkiem ciekawe,
chyba jak każdy:) Ja również czekam na wydarzenia z mangi Ale póki co czekam na 70 epek;]
Revan już długo nie bedziesz czekać bo zostały jeszcze 2 odcinki fillerow i wracamy do mangi:
- 70 Resonance 7 sierpnia
- 71 Friends 14 sierpnia
- 72 A Creeping Threat 21 sierpnia
- 73 Invasion of Akatsuki 28 sierpnia
EDIT: Na odcinku 71 kończą się filery a nie 72 .
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-08-03 16:46:31)
Podejrzewam, że ten 73 odcinek będzie bardzo ciekawy
I zostały nam 3 odcinki fillerów 70,71 i 72
a nie 2
72 będzie końcówką fillerów i początkiem normalnego wątku... tak mi się wydaje, ale można go zaliczyć jeszcze do zapychaczy. ( moim zdaniem )
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-08-03 15:42:37)
Mnie w tych zapychaczach wkurza to, że po rozmowie z Yamamoto Naruto stał się chyba największym cieniasem od początku serii. Miałem nadzieję na jakieś rozwiązanie naucz się panować nad więcej niż 3 ogonami, i że pieczęć 4 jest tak wspaniała, że te przemiany Naruto to nie symptomy łamania pieczęci a tu taki bigos.
Także czekam na powrót do mangi. Zobaczymy. Zapowiada się dość mroczny. Konocha ciągle dostaje i traci ludzi, każdy ją niszczy co powoduje jej osłabienie a tu znowu Akatsuki. Cakam.
No i tak jak kiedyś pisałem, że Sora nie jest "Dżindżurikim" się sprawdziło, przecież to by zbyt w historię z mangi ingerowało. To natomiast jak wytłumaczono skąd ma moc dało mi do zrozumienia że to fillery i wraz z ostatnimi akcjami w stylu Resident Evil pokazało jak lipne są zapychacze. Teraz tylko się poklepią po pyskach i Sora wyzionie ducha, przy czym ziewnę i poczekam na "właściwe" odcinki.
gdzie są subki od 67 wzwyż?
Przecież leżą na ansi...
...
to prosze pokaż mi do 68-69
Thx
a wiesz może czemu nie moge normalnie wpisać nazwy ?
Jak wyszukuje po kolej to zatrzymuje się na 66 ep
Jak tam wrażenia po 70 odcinku?
Na początku było ciekawie:P W ogóle szok, że Naruto zdołał zapanować i pokonać chakre Kyuubiego
Wydoroślał troszkę w tych zapychaczach.
Ale nie podobało mi się, a raczej troszkę nudziło przemówienie końcowe Sory o samotności...Ten motyw zawsze się przewija.