Nie jesteś zalogowany.
Fajno... macie komenta do ostatniego epka, jak będę miał chwilkę, to przejrzę wcześniejsze ^^.
Do pobrania udostępniono już Maison Ikkoku ep. 71.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
BECK: 03
Bawcie się dobrze
Nabari no Ou - 16
Pozdrawiam
Późno? Raczej tak. Ale ważne, że w końcu są.
Napisy do Slayers Revolution - odcinek 4 oraz 5 (razem w paczce) gotowe do pobierania.
Po okresie przestoju ruszyliśmy pełną parą. Do pobrania udostępniono szalone Maison Ikkoku ep. 72.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Chciałbym się dowiedzieć, czy wy w ogóle wprowadzacie poprawki/przeglądacie komentarze do napisów ^^"? Pytam, bo jeżeli nie, to nie ma sensu, bym robił jakiekolwiek wypiski ^^'.
Chciałbym się dowiedzieć, czy wy w ogóle wprowadzacie poprawki/przeglądacie komentarze do napisów ^^"? Pytam, bo jeżeli nie, to nie ma sensu, bym robił jakiekolwiek wypiski ^^'.
Ja znajdziesz błędy, to się je wprowadzi. To chyba logiczne.
No nie wiem czy takie logiczne... mój komentarz wisi już prawie dwa dni xD... Znaczy ten pierwszy, to nawet dłużej, ba! Slymsc nawet na niego odpowiedział, więc tym bardziej mnie dziwi, że dalej jest to niepoprawione xD.
To napisz do niego PW. Widać tylko 10 ostatnich komentarzy, więc łatwo coś przegapić.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-08-04 11:29:00)
Nabari no Ou - 17
Pozdrawiam
Smoczek, wiedz, że wiem o nich. A kiedy wprowadzę poprawki? Cóż, wtedy, kiedy znajdę czas? A kiedy go będę miał? Sam nie wiem. xD
Gintama 31
Gin odchodzi, najemnicy się rozpadają, Gintama się kończy...
Napisy do ściągnięcia tutaj. Planuję małą niespodziankę, możliwe, że jeszcze przed sobotą.
Co do Gintamy 30, to patrzcie w komentarze.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-08-06 18:30:59)
30 ep Gintamy.
Tak, napisy powstały chyba z 4 czy 5 miechów temu... i czekały nie wiadomo na co xD
A, sprawdziłem archiwum gg, 6 kwietnia miałem już suby po korekcie i wtedy też wprowadziłem zmiany... ^^
Saiunkoku Monogatari S2: 10
Pozdrawiam
Sześciopak Gintamowy: Gintama 51, 52, 58, 59, 60, 61.
Oto niespodzianka, którą zapowiadałem. Śmieszny bobas arc (51-52) i Benizakura arc (58-61), czyli imho fajniejsze walki niż w Bleachu. Tylko zacznijcie od 51 i 52. Napisów szukajcie na ansi.
PS. Bardzo się napracowałem przy robieniu ass, więc mam nadzieję, że to docenicie (i nie przekonwertujecie na mdvd).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-08-07 18:24:03)
Jeżeli będę oglądał to przykro mi, ale przekonwertuję... inaczej mi się będzie cięło xD.
Jeżeli będę oglądał to przykro mi, ale przekonwertuję... inaczej mi się będzie cięło xD.
Masz kompa gorszego niż lb333? Aż wierzyć mi się nie chce xD
Smoczek napisał:Jeżeli będę oglądał to przykro mi, ale przekonwertuję... inaczej mi się będzie cięło xD.
Masz kompa gorszego niż lb333? Aż wierzyć mi się nie chce xD
Właśnie! 640x480 Ci nie chodzi z ass?!
Wiesz, ja się bez powodu nie napracowałem, bo w tych epkach wiele razy Elizabeth pisała coś na tych swoich tabliczkach. Nie wiem, czy uda Ci się zachować tekst we wszystkich miejscach po skonwertowaniu.
PS. Oglądasz Gintamę czy tylko tak to napisałeś?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-08-07 20:39:30)
Ruszamy dzisiaj z zupełnie nowym projektem, a jest nim wspaniała seria o młodzieńczej pasji, dążeniu do obranych przez siebie celów, a także okraszona doskonałą muzyką klasyczną, czyli Nodame Cantabile!
Napisy do pierwszego odcinka już dostępne na ansi.
Miłego oglądania!