Nie jesteś zalogowany.
4 epek był bardzo ciekawy:) Fajne rzeczy się działy w nim, i podobało mi się zachowanie Louise Za to sposób w jaki Saito zwraca się do niej coraz bardziej mnie drażni.... Chciałabym, by Giulio Cesare zakręcił się znów wokół Louise i by ona zaczęła na niego zwracać nieco więcej uwagi, wtedy może Saito by coś zrozumiał. Póki co podrywa laski a ją olewa....Louise powinna zrobić to samo, poderwać jakiegoś chłopaka albo dać się podrywać Giulio.
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Z chęcią zobaczyłbym 4 epek, bo 3 baaaardzo pozytywnie mnie zaskoczył. A tłumaczenie SS-Eclipse moim zdaniem jest dużo lepsze >.> Tłumacząc czułem wyraźną różnicę. Nie było nie wiadomo co znaczących tekstów i przekłamań. Noi ta jakość... Ciężko mi teraz oglądać AVI do innych anime jak się napatrzyłem na taki MKV =_+
PS> Louise... jak ona mnie wkurza momentami xD Nie wiem w jaki sposób Saito odnosi się do niej w 4 epie, ale przez 3 nie było rewolucji ^^. Po prostu coraz więcej babek się koło niego kręci
Za to sposób w jaki Saito zwraca się do niej coraz bardziej mnie drażni.... Chciałabym, by Giulio Cesare zakręcił się znów wokół Louise i by ona zaczęła na niego zwracać nieco więcej uwagi, wtedy może Saito by coś zrozumiał. Póki co podrywa laski a ją olewa.
I bardzo dobrze robi. Lousie ma go w dupie już trzeci sezon.
yyy... znowu te rawy :/... proszę nie psujcie sobie zabawy. Czekam na eclipse ...
Gela19 napisał:Za to sposób w jaki Saito zwraca się do niej coraz bardziej mnie drażni.... Chciałabym, by Giulio Cesare zakręcił się znów wokół Louise i by ona zaczęła na niego zwracać nieco więcej uwagi, wtedy może Saito by coś zrozumiał. Póki co podrywa laski a ją olewa.
I bardzo dobrze robi. Lousie ma go w dupie już trzeci sezon.
Dokładnie jak kobietę głowa co wieczór boli niech się potem nie dziwi że się chlopak za innymi ugania
yyy... znowu te rawy :/... proszę nie psujcie sobie zabawy. Czekam na eclipse
...
Oni to są wolni, kiedy będzie w końcu hard sub. Zrobiła się zwała na maksa łeeeee. Powinien jutro być kolejny epek a ja jeszcze poprzedniego nie widziałem
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-08-04 15:56:56)
W odcinku 4 Louise was może trochę zaskoczyć
Nie będę się zagłębiała w wydarzenia z 4 epa, bo nie chce psuć wam zabawy:D Ja wiem co było i teraz będę oglądała 5 epek
W odcinku 4 Louise was może trochę zaskoczyć
Pokaż spoilerW końcu, będzie chciała być miła dla Saita i całą swoją uwagę poświęcić jemu... Ale to on ją zleje, bo jest ślepy.... Drażni mnie Tiffania i Siesta, Loiuse nie powiem, bo tez działa mi na nerwy ale coś w niej się zmieniło.Nie będę się zagłębiała w wydarzenia z 4 epa, bo nie chce psuć wam zabawy:D Ja wiem co było i teraz będę oglądała 5 epek
Gdyby teraz wszystko się miedzy nimi ułożyło i byliby normalną parą to po co te dalsze epki ??
Właśnie o to chodzi, że pod koniec to wszystko się stanie.
~Pisak ta tylko spójrz w I i II serii można powiedzieć, że wszystko dobrze się układa pod koniec a początkiem nowej serii można powiedzieć że zaczynają od zera Louise Zero ^.^
Mogę powiedzieć, że oni zaczynają od mniej niż zera... A wszystko przez te klejące się do niego babki heh... Zresztą mam nadzieję, że teraz gdy został Chevalierem, Louise nie będzie go już nazywała swoim PSEM. W końcu on jest teraz rycerzem i to nie byle jakim. Jednakże obawiam się, że moje nadzieje mają nikłe szanse na spełnienie. Widziałam to chociażby w tym odcinku.
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-08-04 14:12:56)
Witam!!!!
Najnowszy news!!!
Minori-Osu nadal będzie tłumaczyć ZNT:PNR, zmienił się ponoć skład, więc możemy oczekiwać zmian na lepsze, a epizod 4 przetłumaczony może ukazać się dziś wieczorem lub jutro, ja przypuszczam, że mimo wszystko jutro zobaczymy tłumaczenia minori i eclipse.
Pozdrawiam Wszystkich
Obejrzałem Epizod 5 w wersji Raw, oj będzie się działo, a w 6 epizodzie, będą sceny komiczne, powiadam wam to.
Witam!!!!
Najnowszy news!!!
Minori-Osu nadal będzie tłumaczyć ZNT:PNR, zmienił się ponoć skład, więc możemy oczekiwać zmian na lepsze, a epizod 4 przetłumaczony może ukazać się dziś wieczorem lub jutro, ja przypuszczam, że mimo wszystko jutro zobaczymy tłumaczenia minori i eclipse.
Pozdrawiam Wszystkich
Genijalnie bo na panów z ss-esceplipe się nie doczekam chyba. A swoją drogą fajnie brzmi ss (hitlerowcy jedni
)
A skąd ta wiadomość? ^^
Mimo tak wolnego przekładu wolę wersję Eclipse, ale jeśli skład zmieni się na lepsze to chyba warto im dać szansę.
a szukało się strony minoru-osi i znalazło a tam wiadomość,że jednak nadal będą tłumaczyć serię z nowymi nabytkami.
A skąd ta wiadomość? ^^
Mimo tak wolnego przekładu wolę wersję Eclipse, ale jeśli skład zmieni się na lepsze to chyba warto im dać szansę.
Oby na lepsze wyszły im zmiany kadrowe!!![szalony]
A skąd ta wiadomość? ^^
Nie wiem, mi się ich tłumaczenie osobiście podobało, nie było złe IMO a do oglądnięcia wystarczająco dobre. Lepsze takie niż żadne.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-08-05 06:26:08)
Pozostaje czekać i wtedy oceniać, czy ta zmiana w kadrze była na lepsze
Dalej nie wiem skąd to info bo na ich stronie pisze DROPPED ^^ No chyba, że razem z ekipą zmienili również stronę.
http://minori-subs.com/
Wystarczająco dobre? Może i tak, ale przekłamania były widoczne nawet dla mnie, a ja nie znam japońskiego ^^ A niektóre linijki po prostu wzięte z kosmosu i nijak nie pasujące do sytuacji.
Dalej nie wiem skąd to info bo na ich stronie pisze DROPPED ^^ No chyba, że razem z ekipą zmienili również stronę.
http://minori-subs.com/
Ale projekt był jointem z Osu!:
http://osu-osu.net/
I tu jest info;]
Ostatnio edytowany przez thomazo (2008-08-05 00:31:50)
Ahaaaa, takie buty. Czyli to już jest projekt tylko i wyłącznie Osu! Przynajmniej tak by to wyglądało, ale po takich wariacjach wszystko się może zdarzyć
Biorąc to pod uwagę zrobiłem wersję swoich napisów również do ich tłumaczenia ^^ Tak czy siak, nowe epki tuż tuż xD