Nie jesteś zalogowany.
Jeśli moge prosić o prztłumaczenie tego anime Ikkitousen: Great Guardians bo jest ciekawe a są napisy tylko do 1 odcinka
Przeczytaj FAQa.
Start tej serii to czerwiec tego roku, czyli ma troche więcej niż miesiąc.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
wiesz tylko że mi chodzi o same napisy a nie odcinki z napisami jak mniemam
ojejku, rzeczywiscie, to straszne ogladac hardki x__X
zreszta, proscie o co chcecie, ja tylko nie widze sensu [alez to oczywiscie jedynie moja wlasna opinia] w tlumaczeniu czegos po razu drugi.
Jeśli moge prosić o prztłumaczenie tego anime Ikkitousen: Great Guardians bo jest ciekawe a są napisy tylko do 1 odcinka
parę postów wyżej o to prosili. i nawet odpowiedź była
Bardzo bym prosił o przetłumaczenie anime : Boogiepop Phantom
Aż dziw bierze,że jeszcze nie została :>
Anime zostało przetłumaczone. Wpisz w wyszukiwarkę BUGIIPOPPU wa Warawanai, Boogiepop Phantom to tytuł angielski.
Czy można prosić o udostępnienie/zrobienie napisów do "Cowboy Bebop", do epów 9-14 włącznie ???
Bardzo proszę o napisy do cowboya bebopa w wersji zx. Kiedyś ściągałem z ansi i były, ale teraz się nie da, dlatego proszę o udostępnienie. Jeśli są jakieś zastrzeżenia dotyczące udostępniania na stronie to prosiłbym o podesłanie na mail xeloss(at)o2.pl
Ostatnio edytowany przez Mazoku (2008-08-05 19:02:24)
Witam
Ja mam prośbe o napisy do anime o nazwie The mysterious Cities of Gold takie stare 39 odcinkowe anime =] na polsacie bodajże kiedyś leciało ^^ a szukałem polskich napisów i nie moge znaleźć =[ z góry dziękuje za pomoc a co do epizodków to jak coś moge wysłac płytke z epizodkami ewentualnie jakoś na necie zamieścić
Napisy do MCoG są już w bazie ansi. W wyszukiwarce wpisz "esteban", bo wpisany był tytuł oryginalny - Taiyo no Ko Esteban.
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-08-06 08:36:25)
male pytanko gintama ktos tlumaczy?? a Kateikyoushi Hitman Reborn! ktos tlumaczy?? bede powoli sie szykowal do obejzenia tych dwóch seriali poki co czekam na napisy jak nie bedzie no to obejzymy po angielsku:)
Wdzięczny bym był jakby ktoś zaczął tłumaczyć anime Yuu Yuu Hakusho.
Wdzięczny bym był jakby ktoś zaczął tłumaczyć anime Yuu Yuu Hakusho.
Starszy tytuł, i długi do tego. A masz jakieś namiary na torrent tego?
hacker111 napisał:Wdzięczny bym był jakby ktoś zaczął tłumaczyć anime Yuu Yuu Hakusho.
Torrenta nie mam, ale np stąd http://realitylapse.com/videos/hakusho.php (direct download) można ściągnąć całą serie.
bodzio napisał:hacker111 napisał:Wdzięczny bym był jakby ktoś zaczął tłumaczyć anime Yuu Yuu Hakusho.
Torrenta nie mam, ale np stąd http://realitylapse.com/videos/hakusho.php (direct download) można ściągnąć całą serie.
Jak się zarejestrujesz i za to zapłacisz. Poza tym rmvb. Szkoda. Myślałem, że znajdę jakąś fajną starszą serię do tłumaczenia.
hacker111 napisał:bodzio napisał:Starszy tytuł, i długi do tego. A masz jakieś namiary na torrent tego?
Jak się zarejestrujesz i za to zapłacisz. Poza tym rmvb. Szkoda. Myślałem, że znajdę jakąś fajną starszą serię do tłumaczenia.
Można np pobrać DVDRip stąd http://www.mininova.org/tor/1488996 od Baka-Anime
Mam już 2 źródła: torrent i ddl, ściągnę i dam znać co i jak ;]
Moment... Yuu Yuu Hakusho przecież tlumaczy to imć kokuś, wolno bo wolno, ale jednak
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Moment... Yuu Yuu Hakusho przecież tlumaczy to imć kokuś, wolno bo wolno, ale jednak
Prawdę rzeczesz. Nie spojrzałem. Nawet nie idzie mu tak wolno. To ja się nie mieszam w takim razie.
Weźmie ktoś pod swoje skrzydła Bounen no Xamdou (Xam'd Lost Memories) ?
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho?