Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ludzie ta stronka jest super ^^ download może nie jakiś super obszerny ale same ciekawe pozycje, często trudno dostępne, mam nadzieje że strona dalej będzie rozbudowywana Pozdrawiam!
Dzieki Ale rozumiem ze biega tu o Download Animana ??
A jeżeli chodzi o te maile to niestety nie wiem z kim pisał
hmm dziwna sprawa
będę musiał stronę monitorować bo te mangi są zajebiaszcze ^^ nareszcie znalazłem grupę która ma fajne pozycje i nie tłumaczy Yaoi/Shounen-ai XDDDD Jak projekty pójdą do przodu zacznę czytać (bo nie lubię czekać miesiąc na kolejne cheptery)
Wchodze... patrze... i co widza moje oczeta ? Abara 1 chapter , bez dwóch zdań jesteście zajebiści
Dżibril, 2 chaptery czekają już na korektę (muszę je wysłać do korekty) I u mnie na składzie leży niestety kilka mang do edycji A że dużo roboty to, to ciężko skończyć ;P
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-08-09 23:57:02)
Ja to tłumaczę AR~Forgotten Summer~ mam nadzieję że wam się spodoba?
Zmora xD... heh... nie wiem, coś mi tu nie gra, szczerze mówiąc xD.
My raczej nie próbujemy nikogo wciągać do grupy w ten sposób, zresztą... wpierw test trzeba zrobić xD.
hmm moze to male nie porozumienie miedzy toba a Zmora powinnam sie nie wtracac ale ciekawa jestem kto takie rzeczy napowiadal wam o przekabaceniu projektu bo tu cos mi nie pasuje ehhh feee.....
jakby co Smoczek mam do ciebie wielka sprawe ale to do ciebie wysle PW dobrze??
Hehe... nie no, to żadne nieporozumienie xD.
Jak masz jakąś sprawę, to pisz, nie ma sprawy ^^.
Witam, piszę znowu, bo potrzeba nam ludzi do pomocy. Brakuję nam ludzi do każdej dziedziny Edycja, Korekta, Tłumaczenie.
Jak jest ktoś chętny i by mógł pomóc to zapraszamy. Najważniejsze w tym to jest to, żeby taka osoba nie miała słomianego zapału i żeby miała na to czas. Osoby typu
"Chce być korektorem (zdaje dobrze test na korektora)" (dostaje 2 projekty do korekty, i po dwóch dniach słyszę "nie wyrabiam, szkoła mnie goni, muszę z tego zrezygnować" takie osoby odpadają na całej linii)
Osoby chętne mogą pisać do mnie na GG:5997501 lub na AQQ:5284431
PS. jeśli ktoś nie zna się na powiedzmy edycji, to może pobrać jakiś tutorial do ps'a i spróbować swych sił tutaj http://animan.com.pl/skanlacje/test/test_na_edytora.rar
Pozdrawiam Zmora
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2009-01-11 23:45:12)
Animan poszukuję ludzi do pomocy przy skanlacjach, stanowiska do okupienia to Tłumacz, Edytor, Korektor.
Wymagania na stanowiska:
- Tłumacz:
- zna dobrze jakiś język (angielski, niemiecki, francuski, japoński (praktycznie każdy język z którego mógłby tłumaczyć mangi))
- dobra znajomość gramatyki i idiomów
- najważniejsze by znał język polski
- Korektor:
- Potrafi wyłapywać błędy stylistyczne
- składniowe
- gramatyczne
- ortograficzne i interpunkcyjne
- zna się na polskiej składni
- Edytor:
- posiadanie Photoshop, Gimp, Paint NET., lub inny
- Wymagana znajomość obsługi przynajmniej jednego z powyższych edytorów graficznych,
- umiejętność czyszczenia teł i dobierania czcionek.
- umiejętność czyszczenia sfx'ów i ich nakładania
- Osoby edytujące w systemowym Paincie będą natychmiast odrzucane.
Osoby chętne do dołączenia, proszę pisać do mnie na gg:/5997501, na gg zrobię krótki test, który zaważy na przyjęciu
Prośba do moderacji forum, proszę o wyczyszczenie wszystkich postów z tego tematu, od pierwszego aż do tego.
Pozdrawiam Zmora
Oj Zmorka ty chyba to na spioszka pisałeś
Tak czy inaczej potrzebne są osoby do tłumaczenia mang (mile widziane osoby tłumaczące z japońskiego ), do korekty znające dobrze nasz ojczysty język, oraz do edycji osoby które umieją się posługiwać Photoshop`em lub gimp`em.
Na pewno jest to praca w dobrze zorganizowanej grupie, z duża dawką humoru oraz miłej atmosferze.
Co oczekujemy od was na pewno czasu
Zapraszam resztę informacji znajdziecie tu http://animan.com.pl/viewpage.php?page_id=8
Hm, hm, a tak z innej beczki, to chciałem podziękować za Bakuretsu Tenshi - mam nadzieję, że projekt będzie kontynuowany
Strony Poprzednia 1 2