Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
To był mój pierwszy konwent ogólnie mam mieszane uczucia.
Dzień pierwszy:
-Stanowisko Arigato sprzedaje Fluxid
-Konkurs skąd ja znam ten głos prowadzony przez Chaos
-Warsztaty Bu-jutsu prowadzone przez Sila
-Yaoi Night (na pierwszej fotce nieletnie konwentowiczki które nie zostały wpuszczone przez Smoka)
To była relacja z pierwszego dnia dalsza część jutro
Plusy:
-W większości fajna ekipa orgów.
-Spoko konwentowicze.
-Wydawcy i wystawcy zaprezentowali się dobrze.
-Ciekawe menu kuchni konwentowej.
-Pole namiotowe miałem gdzie rozbić mój namiot:)
Minusy:
-Organizacja to totalne dno (gorszej nie widziałem - nie wiem według jakich standardów operują konwenty ale w porównaniu do imprez masowych na jakie uczęszczałem do tej pory to ta impreza pod tym względem była beznadziejna)
-Punkt medyczny to tragedia ok 2h szukałem z pomocą punktu informacyjnego osób odpowiedzialnych za zabezpieczenie medyczne konwentu i nie znalazłem (na pochwałę zasługuje tylko helper który pierwszą pomoc przeprowadził w miarę dobrze)
-Brak odpowiedniej ilości miejsca w sleep roomach
-Tylko jedno łazienka z prysznicami(czyli czas oczekiwania koszmarnie długi )
-Plan atrakcji tylko na pokaz (czas rozpoczęcia i zakończenia tylko na papierze a w rzeczywistości bywało różnie)
I na końcu jako dodatek linki od różnych fotek i filmików od różnych ludzi
Rambo102 Foty+Konkurs Kreatywności
Fragmenty konkursu seiyuu, końcówka cosplay i fragmenty catfight. Większość kręcił znajomy
Rambo102
Filmik 1
Filmik 2
LocaBrujah część fotek od Juvart (Szaranczy)
XelBlackHearts galeria od jego koleżanki
naczel - filmik z legendy małpiego króla brakuje tylko jakiejś sceny ale jest w miarę przejrzysty
zdjęcia od iris zebrane w pokaz slajdów
Ostatnio edytowany przez rabit (2008-08-11 07:22:44)
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Nowe foty
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Sorry, nie mogłem się powstrzymać.
Że co?? O co ci chodzi bo jakoś nie łapię.
DUDi napisał:
Że co?? O co ci chodzi bo jakoś nie łapię.
Jak się nauczysz angielskiego to załapiesz, może.;)
jakoś ja też nie mam pojęcia o co biega z tym żartem... poza tym czepianie się tłumacza o angielski jest trochę nie na miejscu
DUDi zamieścił żartobliwy napis, jeśli ktoś zna angielski i tego nie zrozumiał to tym gorzej dla niego...
Jak na moje to ten żarcik raczej niskich lotów jest ^^".
Jak na moje to ten żarcik raczej niskich lotów jest ^^".
Bo w temacie nie jesteś.
Niskich lotów to mało powiedziane. Było to żenujące i nie śmieszne.
rabit świetne zdjęcia z konwentu zamieściłeś.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2008-08-10 20:39:24)
Widzę, że Pan Nudziarz olał tekst i nie zauważył emoty na końcu...
Naucz się podchodzić do moich (i nie tylko) wypowiedzi z większym dystansem. Wszyscy na tym skorzystają.
Może tak - jak nie jesteś w fandomie a tylko nołlajfem to nie zrozumiesz żartu i nie pisz postu bo się błaźnisz, dziękuję.
Heh xD... bardziej zabawna niż ten żart jest dysputa o nim xD.
Może darujcie sobie z offtopem xD.
Co do Animatsuri, to od koleżanki słyszałem, że był to naprawdę kiepski konwent jeżeli chodzi o organizację+atrakcje. Jedynie towarzystwo było wporzo, ale w sumie nie ma się co dziwić ^^.
Strony 1