Nie jesteś zalogowany.
Taaa, ja miałam nadzieję, że Naruto zacznie ostrą walkę z Sorą ( coś na podobę walki z Sasuke w 1szej serii ) I go wybudzi
A on całkiem stłumił Kyuubiego w sobie.... Ale to i tak robiło jakieś tam wrażenie:) Ciekawe jak Naruto w 71 odcinku wybudzi Sorę;p
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Dobre:P
Albo stworzy jakiegoś nowego, kolorowego rasengana Chociaż, miło by było, gdyby użył wiatru
:D Jakiś początek by to był do normalnej fabuły
Zapewne Sora sam się wybudzi po tym jak
Mnie się wydaje, że obudzi się gdy Naruto pojawi się w jego umyśle...( tak wiem to śmiesznie brzmi ale było widać jak Sora zaczynał go widzieć w swoich myślach, słyszał jego głos i widział jasne światło:D ) Chociaż to może nie wystarczyć i wtedy będzie go musiał zdrowo walnąć jak Gaare by go wybudzić:)
Ciekaw jestem co się stanie później, bo ciało sory nie jest przystosowane do chakry kyubiego (jak w przypadku naruto) i co z niego zostanie jak już się "obudzi"
To dobrze że stara się nie używać mocy kyubiego bo wiadomo że to skraca jego dlugość życia i uszkadza ciało po za tym co to za radocha pokonać kogoś czyjąś mocą ehh :/ ja to dalej uważam że narazie Naruto nie błyśnie i czekam na moment w którym opanuje
Niestety autorzy chyba sie nie popisza, i skopiuja rozwiazanie zastosowane przy Gaarze (posrod tlumu nienawidzacych go mnichow pojawi sie naruto, ktory go stamtad wyprowadzi). Ale i tak ostatnie odcinki bardzo mi sie podobaly ;p
Fakt, to chyba najlepsze zapychacze jakie były w Naruto Są przynajmniej ciekawe:) I krótsze niż w pierwszej serii
No ostatni odcinek z zapychaczy - całość nawet, nawet
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-08-15 22:04:06)
A ja mam pytanie: po którym odcinku narto można oglądać poszczególne filmy ??
Pierwszy film oglądaj po tym jak Naruto i Jiraija przyprowadzą Tsunade do Konohy (Naruto wtedy już umie rasengana) czyli po odcinku 95-96.
Reszte oglądaj po odcinku 135.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2008-08-16 14:07:53)
Odcinek 71 nie byl rewelacyjny, ale przynajmniej zwiastuje powrot do mangi
Zapychacze się skończyły, wraca manga
Co prawda zakończenie wali z Sora było daremne... Ale ogół zapychaczy był na plus
Teraz czekam aż Akatsuki się rozkręci i zacznie się "jakaś" konkretniejsza akcja Ci co czytają mangę wiedzą o co chodzi
Oj będzie sie działo, o ile za jakiś czas znowu nie dadzą fillerów...
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?