Nie jesteś zalogowany.
Poszukuje jakiegoś dobrego Romansu coś w stylu - Shuffle , Ichigo 100% czyli dużo komedii i szkoły taki typowy Harem z góry mowie że widziałem już większość tych najlepszych z tego typu
PS. @Dulu, ładna sygnaturka ten typek i ta dziewczynka z jakiego to anime, o ile się orientujesz ^^ ?
MasterPLASTER obejrzyj sobie "Piłkę w grze" (Aoki Densetsu Shoot).
Masz tam romans który rozwija się przez całą serie. A za niecodzienny bo dzieje się wraz z grą w piłkę nożną (czyli anime sportowe).
Poszukuje jakiegoś dobrego Romansu coś w stylu - Shuffle , Ichigo 100% czyli dużo komedii i szkoły taki typowy Harem z góry mowie że widziałem już większość tych najlepszych z tego typu
PS. @Dulu, ładna sygnaturka ten typek i ta dziewczynka z jakiego to anime, o ile się orientujesz ^^ ?
Może kamisama kazoku?
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-08-15 20:46:45)
@dzadzar
To już było
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez ^Renn (2008-08-15 21:08:27)
tornadoretkinia, Ippo. xD Niby tam 'mocy' nie ma, ale walki super!
Poszukuje anime w stylu od zera do bohatera. W fabule mogą być jakieś super moce, romans, komedia. Coś w stylu Kenichi, Kekkaishi, Bleach.
Tengen Toppa Gurren Lagann
poszukuje śmiesznego anime +dużo walk
Gintama
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gintama
Nie powiem, że w Gintamie walki nie są zajebiste, ale jest ich cholernie mało.
Możesz zobaczyć sobie The Law of Ueki. Choć takie super to to nie jest.
--------------
Coś podobnego do Kikoushi Enma?
W takim razie ja ostrożnie poleciłbym:
- Get Backers - walki na supermoce.
- Daphne in the Brilliant Blue - głównie broń palna plus ewentualnie jakiś przerzut, chociaż samych walk tutaj jest tak raczej średnio na jeża, to raczej komedia.
Od biedy:
- D.Gray-man - dużo walk (na super moce), ale humoru tak raczej oszczędnie.
Poszukuje Mocnego Dramatu, takiego anime że prawdziwy facet sięga po chusteczki...
EDIT
Dramat z nutka milosci, romansu...
PS. Ogladalem Grobowiec Swietlikow
Ostatnio edytowany przez czadus (2008-08-17 23:52:55)
Poszukuje Mocnego Dramatu, takiego anime że prawdziwy facet sięga po chusteczki...
EDIT
Dramat z nutka milosci, romansu...
PS. Ogladalem Grobowiec Swietlikow
Przychodzą mi do głowy dwa tytuły, OAVki Rurouni Kenshin (miłości i romansu jest tu w dużej ilości), oraz Texnolyze (miłości i romansu brak, za to w końcówce dostaniesz solidną porcję dramatu.)
Zobacz sobie Nana. Bardzo dobre romansidło i ma dużo epów
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sorato jeśli chodzi o wzruszanie jest nawet nie złe .Ja troche płakałem na ostatnim epku green green i gungrave.
Może 'SaiKano'. Chociaż mnie bardziej bohaterowie wkurzali niż byłam wzruszona.
Też polecam 'Kimi ga nozomu Eien', rzeczywiście smutne (i ma ode mnie duży plus za zakończenie )
'Kannazuki no miko' też smutne, ale czasami wydaje mi się za bardzo dramatyzowane i te mechy mi nie pasują.
No i jeszcze 'Lain' jest dość smutne.
Ja szukam anime podobne do Death Note , Code Geas chodzi mi o to że bohaterowie muszą ładnie kombinować żeby dobrać się do przeciwnika z góry thx.