Nie jesteś zalogowany.
Nie dawno wyruszyła stronka Animecover.org
Pragnąłbym serdercznie wszystkich na nią zaprosić
http://animecover.org/
Przyjemna szata graficzna, nowy lay.
Na stronce można zdobyć Polskie Covery do anime oraz składać prośbę o zrobienie nowych.
Także, kto by chciał sobie zrobić własną kolekcję, bądź w jaki kolwiek sposób pomóc zapraszam na strone *^^*.
Pozdrawiam,
Arcan/Yaoshin.
Przyznam że ciekaw stronka i fajne okładki jak dla mnie bardzo dobra jest choćby KnK
EDIT: Nie no stronka naprawdę fajna a z tego co widzę to okładki pierwsza klasa ale chyba nie wszystkie są wasze nie? no widziałem identyko tylko w innym języku rzecz jasna okładki na animecoversfan tak czy siak mam nadzieję że często będziecie dawali jakieś nowe okładki ;] no i powodzenia rzecz jasna
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl123 (2008-08-19 15:28:47)
To jest to, czego od dawna szukałem! Elegancko, często będę zaglądał.
"Skazany na zajebistość"
to jeszcze dorzuce to
irc.irchighway.net
#animecover.org
zapraszamy
Fajna stronka, ale na pierwszy rzut oka trudno cokolwiek znaleźć przez szate graficzną.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyznam że ciekaw stronka i fajne okładki jak dla mnie bardzo dobra jest choćby KnK
EDIT: Nie no stronka naprawdę fajna a z tego co widzę to okładki pierwsza klasa ale chyba nie wszystkie są wasze nie? no widziałem identyko tylko w innym języku rzecz jasna okładki na animecoversfan tak czy siak mam nadzieję że często będziecie dawali jakieś nowe okładki ;] no i powodzenia rzecz jasna
żeby zdementować plotki...
[16:02:57] <Qidin> lol JEST TYLKO JEDNA okladka
[16:03:02] <Qidin> ktora pochodzi z animecoversfan
[16:03:08] <Qidin> do guardian of sacret spirit
[16:03:10] <Qidin> od hentory
[16:03:14] <Qidin> bo nie moglem sie powstrzymac
[16:03:17] <Qidin> poprosilem o psd
[16:03:18] <Qidin> i wyslal
No dobra dobra :D mi konkretnie chodziło o shanę sezon 2^^ ja powiem tylko że niechaj strona się rozwija i będzie więcej takich super okładek^^
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl123 (2008-08-19 16:35:33)
LUKASZPLPL123 ALE TO JEST MOJA OKŁADKA. Asran/Qidin to moje nicki autorskie To jest mój projekt xD
LOL xDDD hmmm... w takim razie dzięki ci za tę okładkę!!! oby więcej takich np do kolejnych części KnK xDDDD
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl123 (2008-08-19 16:45:54)
A ja i tak najbardziej lubię oryginalne japońskie okładki, bo wyglądają najlepiej.
Wiesz Zarathustra akurat okładki japońskie są najsłabsze w moim mniemaniu. Genialne są z USA od ADV jakoś tak ta firma się nazywa. Zresztą nasze są od fanów dla fanów nie na sprzedaż ;-)
Lukaszplpl123 KnK ?? Co to za skrót bo ja nie myślę dzisiaj....
z tego co mi wiadomo to Kara no Kyoukai xD
aaaa :] Wszystko jasne. No będzie ciężko ale zobaczymy ;]
Wiesz Zarathustra akurat okładki japońskie są najsłabsze w moim mniemaniu. Genialne są z USA od ADV jakoś tak ta firma się nazywa. Zresztą nasze są od fanów dla fanów nie na sprzedaż ;-)
Tak ADV Films, do tego Bandai Entertainment i MADMAN to chyba 3 największe grupy wydające anime u wuja Sama. Jednak w większości ich okładki to przeróbki japońskich, nawet jak korzysta dana okładka z tego samego arta to japońska jest lepsza bo mniej tam jest napaćkane. Wystarczy rzucić okiem na okładki Psalms of Planets Eureka seveN, minimalizm jest najlepszy.
Świetnie.
Kiedyś ruszyła stronka http://animecovers.ovh.org/ ale chyba ją porzucono. Mam nadzieję, że Wy dłuzej wytrzymacie.
Można wrzucić własne okładki?
Ostatnio edytowany przez Cain (2008-08-19 19:56:34)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Oczywiście. Procedura jest prosta dajesz je na forum do działu okładki w trakcie robienia lub okładki ukończone. Możesz dać same linki. My sobie poradzimy z zrobieniem miniaturek itp.
Tylko pamietaj aby dajac gotowa okladke trzymac sie regul. Ulatwi nam to dodawanie.
Tak ADV Films, do tego Bandai Entertainment i MADMAN to chyba 3 największe grupy wydające anime u wuja Sama.
Małe sprostowanie. MADMAN wydaje w Australii, a nie w USA.
Chcialem powiadomic, ze zostala wdrozona juz 3 wersja portalu. Glowna jej zaleta jesto, ze teraz kazdy user moze sam dodac okladke i czekac tylko na akcepatacje administracji. Dodatkowo pousuwalismy okladki slabsze jakosciowo gdyz nastawilismy sie na jakosc, a nie ilosc. Tak wiec zachecam wszystkich bardzo serdecznie na portal AnimeCover.Org http://animecover.org
Co prawda mozna znalezc jeszcze pare bugow, ale caly czas pracujemy nad ich zlikwidowaniem.