Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Strona z polską mangą. Można zarówno czytać on-line jak i pobrać spakowany rozdział. Strona powstała dosyć niedawno i jest na niej dopiero 6 tytułów ale cały czas coś dodają
UPDATE: żeby nie było niedomówień. Nie mam nic wspólnego z tą stroną. Dałem linka bo wydaje mi się, że jest to strona godna polecenia.
Ostatnio edytowany przez Tony (2008-08-20 21:11:17)
Tekst ze strony głównej: Największy zbiór mangi w sieci
Gdzie? - pytam się. Ja tam widzę zaledwie kilka tytułów. I do tego przeznaczonych dla 12-letnich czytelników.
Wiesz zrobili tak na przyszłość (za rok może dwa) Jak to pewien koleś ma "900+ anime na stronie" w sygnaturze... A anime ma tylko ze 130 tytułów może tera 170
I do tego przeznaczonych dla 12-letnich czytelników.
Heh. Nie wiedziałem że Elfen Lied jest dla 12-letnich czytelników
Z tym napisem to może faktycznie przesadzili ale codziennie dodają na stronę ponad 50 rozdziałów więc może kiedyś ten napis będzie prawdziwy.
Ostatnio edytowany przez Tony (2008-08-19 18:12:25)
Szata graficzna całkiem spoko (nie za dużo). Z tego co widzę to ten "Największy zbiór mangi w sieci" to dopiero beta, ale ogólnie mi się podoba. Możliwość/sposób przeglądania na stronce jest ok. Zobaczymy jak to dalej będzie. Jak na miesiąc działania to nie jest źle z zawartością, zwłaszcza że Naruto, Blecha, itp. to spore tasiemce. Jeśli nadal będą dodawać w takim tempie, to niedługo naprawdę będzie warto tam zajrzeć. Ja na pewno jeszcze tam kiedyś zajrzę.
Ostatnio edytowany przez Matyk_Hunter (2008-08-19 18:17:42)
kiczowatykoles napisał:I do tego przeznaczonych dla 12-letnich czytelników.
Heh. Nie wiedziałem że Elfen Lied jest dla 12-letnich czytelników
Imo tylko ludzie w takim wieku mogą się tym tytułem podniecać, starsi nie wezmą go na poważnie (tak samo jak np. Saikano).
"Skazany na zajebistość"
Taka sprawa...
Zdarza się, że przy zawalonym łączu strona mangi (plik graficzny) wczytuje mi się kilka sekund. Przez ten czas widzę miniaturkę. To ja mam coś z przeglądarką, czy to u was (na onemanga itp nawet podczas wczytywania widzę [niezbyt szczegółowy, co by nie powiedzieć] obraz w pełnych wymiarach)?
Pomysł niezły. Oby jak najwięcej grup zgodziło się na taką dystrybucję (bo pytacie o zgodę, prawda?)
A mi się pomysł nie podoba, jest wszechbiblia.net i powinno wystarczyć, ale o ile pytacie o zgodę i ją dostajecie, to stronka może w spokoju sobie istnieć, chociaż ta reklama google jest nieładna... no i dochodzi konieczność rejestracji na stronie w celu przeglądania zasobów - nawet nie miałem możliwości sprawdzenia jak to w praniu wygląda ^^".
A mi się pomysł nie podoba, jest wszechbiblia.net i powinno wystarczyć,
Tylko że na wszechbilii nie ma linków do pobrania. Czasami się trzeba nieźle naszukać
Co do tego czy pytają o zgodę to nie wiem bo nie mam nic wspólnego z tą stroną. Z tego co się orientuję grupę skanlacyjną w której jestem pytali.
Tony - jak na mój gust, to wchodzisz na wb, wpisujesz tytuł mangi i masz link do strony... a na stronie linki do downloadu - nic w tym trudnego, skomplikowanego, czy zajmującego dużo czasu nie widzę ^^.
Wszystko fajnie, tylko niekażda grupa chce mieć swoje wypuszczki gdzieś indziej niż u siebie.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Wszystko fajnie, tylko niekażda grupa chce mieć swoje wypuszczki gdzieś indziej niż u siebie.
I dlatego wolę Wszechbiblię, tym bardziej, że łykanie linków z jej pomocą wcale nie jest jakąś wybitnie kłopotliwą sprawą, o czym zresztą Smoczek już powiedział.
"Skazany na zajebistość"
dawno nie widziałem tak fajnej strony -> wszystko widać, ładne kolory, przejrzysta łatwa w obsłudze. zmniejszyłbym tylko rozmiar stron by nie było trzeba schodzić w dół by doczytać cała stronę... -> ogólnie Zapamiętać
Ostatnio edytowany przez Tion (2008-08-19 23:21:15)
Największy zbiór mangi w sieci jeszcze raczej nie , może kiedyś , bo 6 tytułów to troche mało
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Największy zbiór mangi w sieci jeszcze raczej nie , może kiedyś , bo 6 tytułów to troche mało
Teraz jest ich około 30, ponad 8gb + paczki do download.
Ostatnio edytowany przez k3nsei (2008-09-22 18:44:39)
Strony 1