Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
no to chyba sie skusze...macie jakis download??
no to chyba sie skusze...macie jakis download??
Daruj sobie!;)
Jest mnóstwo stron, tematów, gdzie znajdziesz takie info.
Same wasze opis zachęcają mnie do niego tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Skoro taka piękna kreska i szczegółowość to nie chcę zepsuć sobie efektu kiepskim kodowaniem jakiejś grupy.
Dlatego pytam - która grupa wydała to najładniej [chodzi mi głównie o video].
Ja oglądałem wersję od Mendoi-Conclave, ale wielu rekomenduje wersję AQS-Anime, więc pewności nie mam (ale czytałem, że wersja h264 od nich to upscale).
Mendoi-Conclave polecam mam w zasadzie 1 odcinek ale jest poprostu niesamowity^..^ czas zalatwic reszte ;]
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Miałem parę epków od AQS-Anime ale był to upscale, obraz był rozmyty nieco i czasem miało się wrażenie jakby ktoś zmniejszył paletę barw :/
Powiedzcie mi czy będzie kontynuacja?? A jak nie wiecie to jak myślicie?? )
Powiedzcie mi czy będzie kontynuacja?? A jak nie wiecie to jak myślicie??
)
Kontynuacja? Mało prawdopodobne.
KDE4 ssie
[cytuj]Ja oglądałem wersję od Mendoi-Conclave, ale wielu rekomenduje wersję AQS-Anime, [/quote]
- no nie zgodzę się z tym. Tłumaczylem na podstawie obu serii, ale tylko na początku, bo z czasem AQS co chwila gubiło się. Poza tym jakieś takie dziwne momentaimi było, z resztą widać to również było po komentarzach w napisach. Jedyny powód, dla ktorego można sięgnąć po AQS jest nieco lepszy obraz, choć Wasiu może mieć rację (tak dobrego oka nie mam).
Co do samego anime:
Dawno nie miałem okazji zapoznać się z tytułem, który w tak "dynamiczny" sposób przedstawia nie tylko rozój wydarzeń, ale i zachowań bohaterów. Fabuła momentami przedramatyzowana, ale i tak trzyma bardzo wysoki poziom. Kreska to już inny świat. Jak dla mnie mnogość efektów, kolory i dbałość o detale jest jest klasą samą w sobie.
Powiedziałbym, że polecam ten tytuł każdem, ale tak nie zrobię, ponieważ jest on skierowany tylko do pewnej grupy.
- kontynuacji może i będzie, ale w spostaci OVA, lub jakiegoś specjala.
Anime makes you stupid
Dla mnie anime jest bardzo dobre. Dynamiczne pokazane dwa różne światy, różni ludzie. Te dwa odrębne światy łączą się tylko dzięki siostrom bliźniaczkom. ale nie będę tutaj opowiadać. Sami musicie zobaczyć. Kreska mnie sie podobała. co do wersji to oglądałem z tłumaczenia grupy Mendoi-Conclave i byłem zadowolony. Co do kontynuacji to myślę że nie będzie. Ale czas pokaże. Może jakiś Special lub OVA. Pozdrawiam.
nic dodać nic ująć poprostu warte dodania do własnej biblioteki w dziale "Najlepsze"
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Uważam że to anime było cudne w każdym aspekcie. Na podstawie eroge widziałem wiele najlepszych anime, a to jest jedno z nich. No po prostu ta muzyka, kreska były piękne i co ważne również fabularnie było ciekawe i nie nudziło.
Anime bardzo mi się podobało. Już wiadomo że doczekamy się kontynuacji, tylko jeszcze nie bardzo wiadomo kiedy. Pierwszy EF wyszedł rok po premierze gry, więc ef - a tale of melodies wyjdzie pewnie za ok. rok.
Mnie niestety anime nie zainteresowało. Obejrzałem 3 epy i musiałem odpuścić. Anime nie dla mnie, wolę coś weselszego. Tyle z mojej strony.
WoW.
Komplex elfa, niczym z EREMENTER GERAD
Odchamia, z wyjątkiem człowieka psa rodem World Destruction.
Fajne akcje, ciekawe zbliżenia, już nie tylko domysł, ale też nie hentaj.
Zakończenie iście jak z Hollywood! (co może się nie podobać fanom shitowego AIR)
ps. co znaczy "Można wziąć kogoś za jagnię, bądź owcę"?
Same wasze opis zachęcają mnie do niego tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Skoro taka piękna kreska i szczegółowość to nie chcę zepsuć sobie efektu kiepskim kodowaniem jakiejś grupy.
Dlatego pytam - która grupa wydała to najładniej [chodzi mi głównie o video].
My wydajemy to anime w DVDRip:PP
Kiedy 2 seria?
EF bardzo dobre Anime, świetni bohaterowie, dopracowany scenariusz, świetna kreska, po prostu miodzio. Jednak gdyby nie fakt, że dziś skończyłem ogladać anime "Kimi ga Nozomu Eien" które z początku wydawało mi się zwyczajnym płytkim romansikiem (pierwsze dwa odcinki były wprowadzeniem i mogą zniechęcić), a przeistoczyło się w dramat, który może zdołować największego optymistę, to byłbym w stanie powiedzieć że EF było najlepszym Anime(w kategorii dramat romans) jakie widziałem w ostatnim czasie. Mimo to i tak jest to anime godne polecenia bo jest po prostu świetne, więc od października na pewno na bieżąco będę oglądał jego drugą serię.
Strony Poprzednia 1 2