Nie jesteś zalogowany.
lb333 - bardzo możliwe, że będę oglądał - mam to w planach, sęk w tym, że czasu nie mam xD.
Mi tną się zwykłe mkv, NIEWAŻNE w jakiej rozdziałce.
Ja naprawdę każdą pracę doceniam, również przy ASS, więc jeżeli przekonwertuję, to nie z myślą w głowie "zrobię mu na złość HAHAHA", tylko aby móc w ogóle skorzystać, bo wiem, że jak coś się robi PORZĄDNIE w ASS to zwykle prosta konwersja nie da spodziewanych efektów ^^... a że większość ludzi bawi się w napisy w ASS tylko dlatego, że to "trendi", to już inna sprawa xD.
lb333 mam nadzieję, że za jakieś 100 lat do tłumaczysz epizody Gintamy, te które opuściłeś xD Bo nie chciałbym żeby były takie pustki jak np. w One Piece kiedyś były :|
Slayers Revolution 06
Go, go, go!
Rzuciłem paczkę Blue Drop 1-13 jeśli komuś potrzebne. Zrobiłem to pod naciskiem Cieslaka, bo miały być hardy tylko
"Z dokładnością atomowej sekundy globalnej..." stworzyliśmy tłumaczenie dla odcinka Maison Ikkoku nr 73 .
Życzymy miłego seansu
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Możecie pobierać ostatni epek Freedom! Szkoda, że to koniec, bo anime naprawdę miodzio! Na koniec chciałbym jeszcze podziękować korekcie, która, jak zawsze, spisała się świetnie. No i oczywiście za wszystkie komentarze, choć nie było ich za wiele.
"Podejmując się niewykonalnej sprawy, porzuciliśmy rodzinny kraj..." czyli dostępne jest już tłumaczenia do Maison Ikkoku ep. 74.
Nie bądź zbyt hardy...
Oficjalnie informuję, że tłumaczenie Slayers Revolution zostaje wstrzymane na czas mojego wyjazdu (do dnia 28 sierpnia 2008). Później wrzucę paczkę z trzema kolejnymi odcinkami (7-9).
Udostępniono do pobrania jubileuszowy Maison Ikkoku ep. 75.
Życzymy miłego seansu...
Nie bądź zbyt hardy...
Saiunkoku Monogatari S2: 11
Pozdrawiam
Nabari no Ou: 18
Pozdrawiam
Major... kiedy w końcu pojawi się kolejny ep Majora.
Ja rozumiem, robienie napisów to ciężka sprawa (sam coś próbowałem), ale jeśli bieże się jakiś projekt i go nie porzuca to wypadało by choć raz na miesiąc/dwa dać nowe napisy.
Tymczasem we wrześniu minie 5 miesięcy od napisów do ostatniego, 13 epa ;/
Doczekam się (i nie tylko ja, bo paru moich znajomych czeka, choć już chyba stracili nadzieje) w końcu czy nie?
Major... kiedy w końcu pojawi się kolejny ep Majora.
Ja rozumiem, robienie napisów to ciężka sprawa (sam coś próbowałem), ale jeśli bieże się jakiś projekt i go nie porzuca to wypadało by choć raz na miesiąc/dwa dać nowe napisy.
Tymczasem we wrześniu minie 5 miesięcy od napisów do ostatniego, 13 epa ;/
Doczekam się (i nie tylko ja, bo paru moich znajomych czeka, choć już chyba stracili nadzieje) w końcu czy nie?
Będą kiedy będą. I tyle.
W sprawach Majora możecie pisać do mnie na PW, bo mam chyba ze 2 odcinki do korekty.
Choć nie spodziewajcie się, że napiszę coś innego niż "Mam gdzieś wasze nadzieje, mam gdzieś wasze smutki. Kiedyś będą. Mam gdzieś, co rozumiecie, a czego nie. Nachalnych niecierpliwców mam po prostu gdzieś".
Nabari no Ou: 19
Pozdrawiam
moze jak ja zaczne wydawac 2 sezon to dulu'owi zrobi sie zle i podgoni. Chociaz tez nie wiadomo kiedy to wydanie mialo by nastapic.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Z ogłoszeń ważnych. Zanim to przeczytacie, proszę odłożyć wszystkie ostre narzędzia, łyknąć coś na upokojenie itd.
lb333 odszedł na emeryturę. A tym samym na razie o Gintamie spod szyldu KA proszę zapomnieć ( i tak wielu ludzi to tłumaczy). W imieniu grupy dziękujemy mu za czas i wysiłek jaki włożył zarówno w suby, jak i w pracę w grupie. Trzymaj się.
Gdzie indziej napisałem ci, co masz zrobić.
Zresztą emerytura to nie śmierć i wierzę, że kiedyś zabraknie mu tych wiadomości typu "Sry kiedy bedom nowe subki do XX"
Czułem to w powietrzu już od dawna, ale i tak trochę szkoda. Ech, Elb, i na kogo ja będę za rok w plebiscycie głosował? Powo w każdym razie, mam nadzieję, że z forum nie rezygnujesz.
"Skazany na zajebistość"
Czułem to w powietrzu już od dawna, ale i tak trochę szkoda. Ech, Elb, i na kogo ja będę za rok w plebiscycie głosował? Powo w każdym razie, mam nadzieję, że z forum nie rezygnujesz.
Dzięki. Na forum czasem jeszcze zajrzę. Ale już nie tak często jak kiedyś.