Nie jesteś zalogowany.
postmaster napisał:Hanbun no Tsuki ga Noboru Sorato jeśli chodzi o wzruszanie jest nawet nie złe .Ja troche płakałem na ostatnim epku green green i gungrave.
Chyba ze śmiechu
Mówie o gungrave i green green i mówiąc płakałem znaczy,że było mi smutno.(nie jak jakiś emo)
Poszukuję anime podobnego do Bokura ga ita, Paradise Kiss, Lovely Complex, Honey and Clover, Nana (ładna kreska :p)
Do nana jest podobne beck,podobna kreska i fabuła(też o muzykach,tylko,że rock band()((_()
Do nana jest podobne beck,podobna kreska i fabuła(też o muzykach,tylko,że rock band()((_()
Ogladałam :)
Poszukuję anime podobnego do Bokura ga ita, Paradise Kiss, Lovely Complex, Honey and Clover, Nana (ładna kreska :p)
Shuffle!
Ja chce ponowić moją prośbę zna ktoś może anime podobne do DN i CG chodzi mi o to żeby główni bohaterowie ładnie kombinowali jak to robił Kira ;D Z góry thx.
Ja chce ponowić moją prośbę zna ktoś może anime podobne do DN i CG chodzi mi o to żeby główni bohaterowie ładnie kombinowali jak to robił Kira ;D Z góry thx.
Hmmmm łebski główny bohater który potrafi kombinować to może to:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=245
Poszukuje anime w stylu od zera do bohatera. W fabule mogą być jakieś super moce, romans, komedia. Coś w stylu Kenichi, Kekkaishi, Bleach, Hajime no Ippo.
Polecam:
-Gurren Lagann
-Tenjou Tenge (to chyba najlepiej pasuje)
-One Piece
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Szukam:
. anime/mangi podobnej do OP, coś w pirackich klimatach. (niekoniecznie dziecinne)
. anime podobne do nany(beck oglądałem), paradise kiss, (0 super mocy i żadnych "potworów" itp. czyli Okruchy życia i najlepiej romans tylko w tle(albo bez), a nie jako główny wątek. )
najlepiej po kilka propozycji, bo prawdopodobnie oglądałem już.
Ostatnio edytowany przez Mender (2008-08-29 22:05:07)
Poszukuję czegoś podobnego do Gintamy(konkretnie mi chodzi o to żeby anime było śmieszne i żeby cyrki się działy,ale także pojawiały poważne rzeczy,np walki,żli ludzie i itp )
Hej, poszukuję anime podobnego do Slayers Revolution bądź całej sagi.
Poszukuję czegoś podobnego do Gintamy(konkretnie mi chodzi o to żeby anime było śmieszne i żeby cyrki się działy,ale także pojawiały poważne rzeczy,np walki,żli ludzie i itp )
Samurai Champloo :D
Może zerknij sobie na Soul Eatera.
...
anime podobne do nany(beck oglądałem), paradise kiss, (0 super mocy i żadnych "potworów" itp. czyli Okruchy życia i najlepiej romans tylko w tle(albo bez), a nie jako główny wątek. )
Może Hataraki Man.
a ja poszukuję anime podobne do He is my master oraz To love ru,,
(ecchi)
żeby nie było wiele walk ale natomiast konflikty płci jak w wymienionych powyżej anime ;D