Nie jesteś zalogowany.
Co do FMA to anime (prawie zupełnie ) odbiega od mangi gdzes na wysokości 8-10 odcinka (potem pełno zapychaczy) i co pojedyncze odcinki w jakiś sposób nawiązują do mangi, ale z sytuacji która już zaistniała w anime nijak da sie przejść do akcji z mangi, jedyne co by wchodziło w grę to zrobić FMA od nowa od 1 odc, ale na taki projekt(wielce mało prawdopodobny) należało by poczekać do zamknięcia mangi (czyli na moje oko okołu roku)
Wie ktoś czy będzie kontynuacja History`s Strongest Disciple Kenichi i Full Metal Panic?
kenichi swietne anime Panic doczekal sie 2 sezonow i jednej parodii.Ippo mogli by dalej kontynuowac manga bardzo daleko juz odbiega od anime ! kontynuacja tenjou tenge byla by mile widziana
Jak kiedyś pisałem
FMA kontynuacja będzie na podstawie mangi... Info http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -confirmed
FMP kontynuacja będzie na 99%
Dlaczego?
- Nie dokończenie
- Tytuł którzy dobrze zarabia na siebie
- plotki i pogłoski na temat kontynuacji, ale brak oficjalnej zapowiedzi. Można się spodziewać, że w tym roku twórcy FMP mogą zrobić nam niespodziankę,( ogłoszenie oficjalnej daty wydania 3 sezonu) lecz przy napływie kontynuacji tak znanych serii mogą czekać na mocne wejście i trochę dłużej poczekamy
Kenichi, Fajne anime ale czy będzie kontynuacja ... Marnie to widzę
Ostatnio edytowany przez Matrixen (2008-09-02 18:14:21)
Kenichiego mogli by zrobic kontynuacje albo film w ktorym na koncu ten oyabashi czy jak tam sie zwal (mistrz 1 piesci) ginie ;p
Z Kenichim to można by zrobić jakieś 50 odcinków z tego co już jest, ale myśle że poczekają z nową serią do końca mangi
Ja tam 3mam kciuki za Full Metal Panic bardzo ladne anime:) a pomyslec ze pierwsze odcinki maja juz 5 lat
@up
ale z tego spoilera nie wiele wynika 2008 a ten rok juz sie konczy :-)
ciekawe na kiedy przewiduja dokladnie kontynuacje fmp bo czytalem gdzies ze wyjdzie dopiero jak skoncza sie dwie inne serie co teraz to studio wydaje.
bedzie kontynuacja Ai Yori Aoshi bo wlasnie skonczylem
____
pytanie nie mam czasu szukac teraz i wiem ze jest analfabeta i po prostu zapomnialem znaku zapytania. nie moja wina ze mi nie kupiles slownika na urodziny jak nie dawno mialem ;p
Ostatnio edytowany przez hehex (2008-10-24 18:13:59)
bedzie kontynuacja Ai Yori Aoshi bo wlasnie skonczylem
To stwierdzenie czy pytanie? Jeśli stwierdzenie, to super, ale Ameryki nie odkryłeś. Jeśli pytanie, to jesteś analfabetą i nie potrafisz używać Google. Kontynuacja jest i ma dopisek "Enishi".
EDIT Up: Nie moja wina, że nic nie powiedziałeś
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-10-24 18:29:16)
"Skazany na zajebistość"
To ja się zapytam, czy będzie kontynuacja NANY. Według ostatniego odcinka, z tego co zrozumiałem, miała być, ale nigdzie żadnych zapowiedzi nie widziałem.
Wie ktoś czy będzie kontynuacja Kekkaishi??Wiele spraw nie zostało wyjaśnionych i ciach koniec
A ja jestem ciekaw czy będzie kontynuacja Maburaho:]
wooo to anime już troche ma nie sądzisz? jeśli by mieli robić kontynuacje to już by dawno wyszła...
I love spaghetti but I got shhit on it!
Jakis czas temu natknąłem się na info ze na początku 2009 ma powstać kontynuacja Hajime no Ippo czy to potwierdzona informacja i czy ktoś mógłby przytoczyć więcej szczegółów
Można się spodziewać, że w tym roku twórcy FMP mogą zrobić nam niespodziankę,( ogłoszenie oficjalnej daty wydania 3 sezonu) lecz przy napływie kontynuacji tak znanych serii mogą czekać na mocne wejście i trochę dłużej poczekamy
z nie uwazasz ze jak na tak dobre anime ktore niby ma sie doczekac kontynuacji to te kilka lat od skonczenia serii bez kontynuacji to duzo?
a jakie studio to robilo i ma robic? moze poprostu e-mail tam wyslac:D ze jestesmy ciekawi czy bedzie FMP kontynuacja:) To nic nie kosztuje a moze akurat sie przyfarci i bedzie odpowiedz:P