Nie jesteś zalogowany.
Shinma86 napisał:Informuję, że napisy do OAV IV już są. Zapraszam do pobierania i komentowania. Wszelkie błędy proszę zgłaszać do mnie na PM albo w komentarzach.
Bon ApetitNa podstawie japońskiej wersji? angielskiej? czy mangi?
Pytam tak z ciekawości bo teraz się różne cuda robi. Jak 2 pierwsze odpowiedzi jeszcze mi pasują tak już na podstawie mangi nie.
Odpowiedź znajdziesz w opisie do napisów, ale jakby co to wyjaśnie, że tłumaczyłam z japońskiego rawa, ze słuchu, a gdy miałam jakieś wątpliwośći, to podpierałam się angielskimi skanami mangi. Tak czy owak jest to moje tłumaczenie i moja interpretacja, a nie plagiat czyjegoś tłumaczenia;)
shinma86 jest genialna i tyle
Dziękuję bardzo:D Jednakże wolę poczekać, aż wyjdą angielskie suby, które większość z was z pewnością uzna za bardziej wiarygodne. Do tego czasu wstrzymajmy się z takimi komentarzami;)
potwierdzam!! I WIELKIE THX
Jak wyżej:D Ale i tak dziękuję:-D
A co do 5 części OAV to nie oczekiwałabym jej wcześniej niż za rok[deprecha] Ale kto wie... Może nas mile zaskoczą?
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
~Shinma86 dzięki za suby ;] przydałoby się żeby były w ASS, ale co tam... Ważne, że w ogóle chciało Ci się je robić
5 OVA'ek znając życie będzie długoo wychodził... Ciekawe ile razy przełożą premierę?
Bardzo chętnie bym to zrobiła w ASS ale ja generalnie jestem tylko tłumaczem. Napisów od strony technicznej nie umiem robić innych jak te, co są dostępne. Jeśli chcesz, i potrafisz, możesz je przerobić na ASS, a ja je zamieszczę je jako alternatywę:)
Skoro już się wziąłeś za ASS to ja spasuje... Planowałem się za to zabrać jak obejrzę odcinek
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-02-26 17:17:06)
Spoko Marcin. To jak coś kontakt przez PM albo gg. No chyba, że sam chcesz je wstawić jak już je zrobisz:)
jak sie wam podobal hellsing?dla mnie bomba:) ta walka na statku masakra:)
teraz czekac na 5odc. ;/
4 OAV świetny... poprzednie nie przypadły mi do gustu, a ten odebrałem zupełnie inaczej (może dlatego, że przyszło mi czekać na niego - w porównaniu z poprzednikami, kupę czasu...)
masz racje odcinek genialny Tyle krwi juz dawno sie nie lalo:D
ajj 4 epa ogladalem majac caly czas na twarzy . Warto bylo czekac tak dlugo na niespelna godzinna krwawa rozkosz .Chcialbym podziekowac Zmora150 za torrenta
Dawno mnie tu nie było... :]
Obejzalem jestem zadowolony
Shinma86 dzieki za napisy bez ktorych nie obejzal bym jak ze swietnego epka
pozdro
ah ten aculard
jestem zajeb. zadowolona z odcinka, tylko kurcze, jak mysle sobie iż za pol roku albo i dluzej [żal] bedzie kolejny oav, to az mi zle
OAV 4 przebił 3 a myślałem że już mu się nie uda. Świetnie wykonany no po prostu miodzio^^ I od razu z polskimi napisami - Dzięki Shinma86 ;]
Czekam teraz na 5 =]
odcinek nie zły, tylko ten ogień na koniec...
Wie już ktoś kiedy 5 OVA?
odcinek nie zły, tylko ten ogień na koniec...
Wie już ktoś kiedy 5 OVA?
jeszcze nie ma oficjalnej wiadomości co do wyjścia, ale do ova 4 dodaj 0,5 roku i będziesz miał jako takie pojęcie kiedy wyjdzie
A ja może teraz się zapytam kiedy wyjdzie następny odcinek Hellsinga Ultimate . Chodzi mi o część 5
A ja może teraz się zapytam kiedy wyjdzie następny odcinek Hellsinga Ultimate . Chodzi mi o część 5
Ciężko sprawdzić na AniDB?
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=3296
5 V 42m 24.10.2008
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-09-05 23:03:32)
Zalecałbym dodanie do tej daty dodatkowego miesiąca lub dwóch, seria OVA Hellsing lubi poślizgi.
Jutro wychodzi 5 OVA. Nawet na oficjalnej dali jutrzejszą datę więc raczej już nie przełożą. Pozostanie tylko poczekać na napisy do rawka. Gambatte Shinma
Oczywiście jeśli masz czas.
Już?
Jutro?
Jak oni się wyrobili?
W takim tempie to do śmierci mej nie dadzą rady.