Nie jesteś zalogowany.
Myślę, że teraz odpuszczą zapychacze i postarają się trochę nadgonić z mangową fabułą Te fillery to tak jakby wprowadzenie do tej akcji i przygotowanie na kolejny film o Naruto... Kizuna heh co prawda ciekawe połączenie Sasuke i Naruto w tym filmie ale znów pojawia się paplanina o przyjaźni....O tym, że Naruto dobrze każdego rozumie.... I jak zwykle jest osoba trzecia - znowu mały chłopiec...
Jedyne co mnie pociesza to powrót do mangi
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mnie również
;]
Nowy wątek zapowiada się ciekawie - nareszcie będzie można zobaczyc co umieją odźwierni Konohy
A mnie ciekawi
Niech się szybko kończy ten wątek z tymi dwoma głupolami z Akatsuki i dają danie główne:
Witam.
Może ktoś mi powiedzieć od którego odcinka nie ma już spojlerów? Racja, mógłbym sobie ściągnąć i zobaczyć, ale czy to ma sens? Proszę o pomoc... Chodzi mi o te najnowsze spojlery. Mam nadzieję, że ktoś wie, o co mi chodzi.
Cieslakowi chodzi pewnie o fillery
O Boże... Tak... ^^" Nie mam pojęcia, jak to się stało. xD
Pokaż spoilerPodejrzewam, ze walki Hidana i Kakuzu beda o wiele ciekawsze, niz Sasuke vs Deidara... A do walki z Itachim jeszcze duzo czasu.
Fillery tym razem były trochę pomieszane z fabułą z mangi, gdzieś tak na 56 zaczęły się na dobre, zaś od końca odcinka 71 skończyły się te fillery.
Dzia wielkie za pomoc.
jak narazie zapowiada się ciekawie, dobrze, że kolejny special ma być już w przyszłym tygodniu, a nie za dwa. Troche zle wykombinowali, żeby zdradzać całą akcję nastepnego odcinka w zapowiedzi :/
btw jak zwykle znalazło się 110 tysięcy frajerów, którzy sciągneli fake movie
sprawdzał ktoś może co ciekawego wymyslili tym razem?
Co jest z nowym odcinkiem czy ja coś niewiem??
wydaje mi się, że DB poprostu troche spoznia sie z tlumaczeniem bo rawy są juz
Poczytajcie sobie Co DB napisało:)
This is why naruto shippuden has not been subbed yet, as quoted by Dattebayo themselves;
”Dattebayo Does Not Apologize for Naruto Delay
2008/10/04
As many of you have noticed, there has been a slight delay in the
release of Naruto Shippuuden this week. We would like to take this
opportunity to not apologize for the delay, which like previous
delays, was caused by difficulties obtaining a raw episode. Instead,
we would like to wave our middle fingers at all the people who were
nice enough to take time out of their busy lives (which we assume consist of living in their mothers’ basements,
playing WoW, and masturbating to hentai) to write us, call us assholes
or bitches, tell us we suck, and let us know that we deserve to rot in
hell because we are taking “4eva” to sub the episode. Thanks!
-Your Friendly DB Staff”
niewiem jak wam ale mi ich strona nie dziala
heh oni zachwoują się troche jak gówniarze, bo skoro porwali się na subbowanie takiego czegos jak naruto to musieli liczyc się z tym, że będzie pełno ludzi, którzy czekają 6 dni w tygodniu zeby 7 zobaczyc nowy odcinek a jak nie zobaczą to gorzej niż jakby mama kabel odłączyła podczas grania w tibię -_-
z drugiej strony pewnie mają naprawdę te trudnosci to korzystając z okazji jeszcze bardziej rozjuszają dzieci
a stronę znając zycie specjalnie tak spreparowali :/
To nie pierwszy raz gdy DB robi takie cyrki
Ciągle coś mają... Z jednej strony się nie dziwię, że się wkurzają, ale trochę kultury mogliby pokazać Bo w tym tekście im jej brak
Wcale im się nie dziwię. Nie bylibyście wkur***ni jakby ktoś wam non-stop spamował, ze nie moze się doczekać az zrobicie napisy. A jak tylko jest małe opóźnienie to od razu ich wyzywają.
DB odpowiedzieli tym samym czym zostali potraktowani.
Jak dla mnie to mogą nawet wydawać Naruto tydzień po premierze epka.
Tylko, że oni przesadzają i tyle. Już to widzę jak wszyscy im wrzucają i do nich piszą. Skoro tak po nich jeżdżą, to co to ma do tych którzy czekają na ich suby? Bo ja np nie wiem. Trzeba też zauważyć, że oni nigdy nie mają problemów natury "bo nam się nie chciało zrobić" tylko zawsze, a to raw, a to ich dzieci zbluzgają, a oni sobie muszą na fanach Naruciaka odbić, bo tym chamom nic nie mogą zrobić. Takie jest moje zdanie na temat gówniarzerii w DB