Nie jesteś zalogowany.
Prawda, w CG to może oznaczać wszystko i nic
Co do arta to wymiata :D:D
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
mógłby ktoś jeszcze raz powiedzieć gdzie było o tym demoklesie?.. bo nie mam pojęcia xP, przejże odcinek jeszcze raz ale teraz po tygodniu szkoły zwyczajnie zapomniałem, więc jakby ktoś mógł odświeżyć mi pamięć to proszę.
mógłby ktoś jeszcze raz powiedzieć gdzie było o tym demoklesie?.. bo nie mam pojęcia xP, przejże odcinek jeszcze raz ale teraz po tygodniu szkoły zwyczajnie zapomniałem, więc jakby ktoś mógł odświeżyć mi pamięć to proszę.
Proszę bardzo:
Odcinek 15 R2, 20 minuta, 50 sekunda do 21 minuta 28 sekunda.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
dzięki wielkie
Juz niebawem kolejny odcinek Jak nastroje przed końcem CG ?:)
Ja czuję się dziwnie... Ciągle nie umiem sobie wyobrazić końca...
Dobrze, że nie będą tego ciągnąć przez Bóg wie ile sezonów, a jak coś później będzie 2 sezon Gundama 00 więc jest ok.
... ja nie za dobrze się czuje z myślą ze to może się skończyć :/, mam nadzieję że temat jeszcze jakiś czas będzie trwał . heh to samo miałem z DN(takie same odczucia) choć do CG bardizej się przywiązałem ponieważ dłużej go oglądam i poświęcam mu moją uwagę na forach heh
m(e)st co do tego czy to ostatni sezon to można się zastanawiać, w końcu Lelouch ma potężnego przeciwnika z którym mu tak łatwo nie pójdzie (przynajmniej nie powinno), a jakby nie patrzeć 1 sezon skończył się bez happy endu, więc to samo może być i z drugim. Dodatkowo jest jeszcze demokles, o którym słyszeliśmy tylko pół zdania.
Fakt, że Schnizel jest jedyna osobą z która nigdy nie mógł wygrać Lelouch... Podejrzewam, że tym razem będzie podobnie ale możliwe, że oboje zginą.
Jeśli chodzi o moje odczucia... Nie chce końca, a zarazem chcę poznać prawdę. Podobne odczucia jak w DN, z tym, że tam sytuacja nieco się różniła... Powiedzmy, że to anime tak mnie "wciągnęło", że "nie chcę wychodzić poza jego krąg" :p Mało jest tego typu anime, a CG i DN są godne każdej minuty jaką na nie poświęciłam... Mam tylko nadzieję, że zakończenie mnie usatysfakcjonuje i nie pozostawi niedosytu bo wtedy będę miała zawias na kilka dni
Taki ze mnie już maniak anime
Screnny z nowego odcinka + drobne komentarze jak ktos nie chce sobie psuc ogladania nie radzie spogladac xD
http://randomc.maximum7.net/image/CODE% … e%2038.jpg
To ciekawe co teraz sznycel wykombinuje. Ach co za telenowela xD kurde
http://randomc.maximum7.net/image/CODE% … e%2038.jpg
No i Kallen pocalowala Lelucha ale i tak "they became enemeys after that"
http://randomc.maximum7.net/image/CODE% … e%2026.jpg
Co do bismarcka jego Geass pozwala mu na spogladanie w niedaleka przyszlosc ( przydalo by sie zeby zagrac w totka xD)
Ostatnio edytowany przez decerto (2008-09-07 11:44:41)
decerto Thx przez ciebie prawie oślepłem ..... L2 [ spoiler][/spoiler ]
EDIT
ehhhh gdybym zajrzał do tego tematu parę sekund później nie miał bym teraz problemów ze wzrokiem
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-09-07 11:48:06)
Pokaż spoilerNo i Kallen pocalowala Lelucha ale i tak "they became enemeys after that"
Pokaż spoilerCo do bismarcka jego Geass pozwala mu na spogladanie w niedaleka przyszlosc ( przydalo by sie zeby zagrac w totka xD)
Coś ode Mnie.
Nowy Lancelot całkiem nieźle się prezentuje i ma ciekawą broń.
http://randomc.maximum7.net/image/CODE% … e%2021.jpg
Lelouch ma fajną czapkę
http://randomc.maximum7.net/image/CODE% … e%2027.jpg
Hmm... Kaguya rozmawia ze swoim mężem?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Co można powiedzieć o najnowszym odcinku?
Heh, dno? No, może nie był aż tak fatalny, ale ostatnie odcinki serii wydają mi się strasznie naciągana. Obecnie najlepszym zakończeniem byłaby śmierć kilku głównych bohaterów lub też większości z nich. Zbytnie 'cukierkowe' zakończenie popsułoby jeszcze bardziej, już i tak zepsutą, końcówkę Code Geass
Ostatnio edytowany przez rafaelpl (2008-09-07 16:09:46)
Pokaż spoiler
Niektórzy powiedzą "nareszcie!". Choć Ja wolał bym Ją widzieć z Gino
Co do odcinka to mi się podobał ale niezabardzo zrozumiałem
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-09-07 19:50:37)
Co to się porobiło.....
W tej serii tylko jedno jest stałe. Suzaku zawsze jest po złej stronie a reszta to absurd. Nunally ze stoickim spokojem pozwoliła sznyclowi w jednej sekundzie wytłuc kilkanaście milionów ludzi, od tak na pokaz?
O M G
:|
Niezłe zielsko muszą palić ci scenarzyści...
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-09-07 21:48:26)
Zostałem wgnieciony w podłogę końcówką tego epka.
Przy okazji boga którego chciał zniszczyć Charles, to w poprzednim epizodzie C.C. tłumaczy Suzaku:
Świat C? Mówiąc prościej to zbiorowa nieświadomość. Medium, które przetrzymuje dusze i wspomnienia. Morze reinkarnacji. Ogromna wola.Niektórzy nazywają ją Bogiem.
Jednak Sznycel nie ma za grosz gustu jeżeli pozwolił żeby jego "latająca forteca" wyglądała tak paskudnie.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2008-09-08 00:04:43)
Nunally ze stoickim spokojem pozwoliła sznyclowi w jednej sekundzie wytłuc kilkanaście milionów ludzi, od tak na pokaz?
Może sprali jej mózg?
No to w przyszłym tygodniu może się w końcu dowiemy co Schneizel planuje. ;]
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
i ciekawe sa slowa pierwszego rycerza o matce lulu ciekawe co to oznacza, a swoja droga mamy kolejny geass:D fajnie ze Kallen okazala uczucia Lulu, ale osobiscie nie wiem jak sie to skonczyc moze, przeciez teraz troche sensu nie ma to co robi lulu z suzaku.