Nie jesteś zalogowany.
Dlaczego nie ^^"?
Ponieważ 5'cio minutowe skrypty parsujące 200.000 postów są równoznaczne z wyczyszczeniem tych 200k postów
Zanim cokolwiek zacznie się robić na bazie ANSI trzeba to 2 razy przetestować lokalnie (a i mimo tego zawsze trafi się jakiś babol )
Już wszystko działa mi poprawnie.
Najpewniej miałeś w cache stare CSSy
Imperare sibi maximum est imperium
Kane - ja wiem, że test w takim przypadku się przyda, ale mimo wszystko ta godzina, to chyba lekkie przegięcie xD, ale nieważne... ważne, że działa xD.
Hmm da rade zrobić tak zeby wyszukiwanie obejmowało wszystkie fora, a nie tylko jedno ktore się wybierze?
To raczej nie wina forum (chociaż mogę się mylić), bo mnie coś takiego wyskoczyło zarówno na ANSI jak i na AniDB. Wystarczyło Ctrl+F5 i było już dobrze.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2008-08-22 17:36:21)
~tymek88, jest to środek na odciążanie, bardzo wątpliwe aby uległo to szybkiej zmianie.
Ew.
google.pl + site:animesub.info/forum/ + fraza do szukania
Edit:
Oczywiście przydatne funkcje są w forum jak
Ostatnie posty Tematy bez odpowiedzi Nowe posty Twoje posty Twoje tematy Twoje subskrypcje
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-08-22 18:54:07)
Hmm da rade zrobić tak zeby wyszukiwanie obejmowało wszystkie fora, a nie tylko jedno ktore się wybierze?
Ze względów wydajnościowych: nie teraz.
Za zgłoszenie rozwalających się tematów dzięki
A ja zauważyłem iż tematy rozwalające się naprawiają sie kiedy przechodzą na nową stronę.
Why?
A ja zauważyłem iż tematy rozwalające się naprawiają sie kiedy przechodzą na nową stronę.
Why?
Ponieważ powodują je (błędy) tagi: [ cytuj ] i [ /quote ]
A konkretniej zamiast [ cytuj ] powinno być [ quote ] (oczywiście bez spacji). Jest to wynik błędu w skrypcie migracyjnym; napisałem poprawkę, ale nie chcę jej odpalać w godzinach biznesowych (prawie na pewno podczas łatania baza kilka razy padnie...).
Hej, chciałem zarejestrować się na stronie i kliknąłem to co trzeba. Zostałem przekierowany na rejestracje na forum i to uczyniłem, jak widać konto już mam, ale na stronę zalogować się nie mogę. Sprawdziłem maila, gdyż myślałem, że przyjdzie jakiś kod aktywacyjny - ni widu ni słychu. Proszę o w miarę szybką pomoc, ponieważ chcę wypisać błędy w subach do jednego z anime. Pozdrawiam.
Może ktoś już zgłaszał, może nie, co prawda nie błąd, ale irytującą rzecz. Chodzi o limit czasowy, który wylogowuje użytkownika po x czasie nie skakania po forum. Nie ma żadnego komunikatu o tym (brak automatycznego przeładowania strony) i dowiadujemy się o tym w cholernie nieciekawy sposób, gdy tracimy post (przejście do poprzedniej strony nic nie daje, bo forum się odświeża). Nerwi to także, gdy chce się coś napisać i trzeba na nowo się logować. I tu pytanie, czy ta opcja jest konieczna? Przy starym forum tego nie było i nikt nie narzekał na włamania na konta itp.
Hm, czemu na służyć pokazanie ip każdego użytkownika, że się tak jeszcze spytam? Chyba, że mamy to z Hiki przez zmodzenie nas do naszego forum xD
Edit:
Ale jaja, właśnie kliknąłem swoje ip i pokazało mi kilku użytkowników o takim samym (a myślałem, że mam własne, po to tę opcję w Asterze wybierałem ;/). Najśmieszniejsze jest to, że każdy był na spotkaniu warszawskiej gromadki ansi, min. Wąski i Rutek Jako, że było to w dziale "administracja forum" znam już odpowiedź skąd się to wzięło xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-04 15:09:55)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
chodzi o limit czasowy, który wylogowuje użytkownika po x czasie nie skakania po forum.
Prawdę mówiąc nigdy się z tym nie spotkałem. Może dlatego, że mam 'automatyczne logowanie' i sam nie pamiętam, bym się kiedykolwiek manualnie logował/wylogowywał
Może ktoś sprawdzić Tą stronę? Bo Chrome na początku wyskoczyl mi z jakims zlosliwym oprogramowaniem na stronie :O
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Może ktoś sprawdzić Tą stronę? Bo Chrome na początku wyskoczyl mi z jakims zlosliwym oprogramowaniem na stronie :O
Avast nic nie widzi ;p
no ta dopiero na screenie przeczytałem o co chodzi fałszywy alarm
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2008-09-08 17:59:10)
Wyszukiwarka forum mnie osłabia. Jedna z gorszych jakie mialem doczynienia. Gdzie jest temat Anime z http?! Gdzie taka ładna zadbana lista była... powrot do wyglady sprzed przejscia widze tez już nie jest brany pod uwagę
Nie wiem czy to można zaliczyć do błędów, ale co się stało z napisami do Cowboy Bebop pomiędzy 8 a 15 odcinkiem? Nikt ich nie przetłumaczył, czy coś się popsuło?
Tłumacz pewnie sam usunął, skoro seria jest na licencji.
"Skazany na zajebistość"