Nie jesteś zalogowany.
a ja szukam czegoś w stylu Vandread'a tzn chodzi mi o problem kobieta-mężczyzna, nasiąknięta głupimi i śmiesznymi akcjami
a ja szukam czegoś w stylu Vandread'a tzn chodzi mi o problem kobieta-mężczyzna, nasiąknięta głupimi i śmiesznymi akcjami
Obejrzyj sobie "Full metal panic" - szczególnie polecam serie "Fumoffu"
Coś podobnego do Detroit Metal City i Ping Pong Club
luki349 napisał:a ja szukam czegoś w stylu Vandread'a tzn chodzi mi o problem kobieta-mężczyzna, nasiąknięta głupimi i śmiesznymi akcjami
dla mnie to opis green-green
oj... o coś takiego mi chodziło (i dużo ecchi )
szymon_j napisał:Coś podobnego do Detroit Metal City i Ping Pong Club
Jeśli chodzi o motyw muzyki, to "BECK".
Black Heaven jeszcze do tego
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
szymon_j napisał:Coś podobnego do Detroit Metal City i Ping Pong Club
Jeśli chodzi o motyw muzyki, to "BECK".
Bardziej o rodzaj humoru
Ja tam przy Black Heaven się uśmiałem trochę xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Poszukuję anime podobnego do onegai teacher, chodzi mi przede wszystkim o dobry romans z happy endem i żeby było trochę poważniejsze bo nie mam ochoty na kolejne anime o dzieciach.
Może obejz kontynuacje onegai teacher... onegai twice chyba ze ogladales to ci nic nie polece
quithe nie wiem nie ogladalem ale chyba tak :D
Ostatnio edytowany przez hehex (2008-09-11 20:19:25)
Może obejz kontynuacje onegai teacher... onegai twice chyba ze ogladales to ci nic nie polece
Onegai Twice? Muszę to obejrzeć!
hehex napisał:Może obejz kontynuacje onegai teacher... onegai twice chyba ze ogladales to ci nic nie polece
Pewnie jakiś hentai
kiczowatykoles napisał:hehex napisał:Może obejz kontynuacje onegai teacher... onegai twice chyba ze ogladales to ci nic nie polece
Pewnie jakiś hentai
Hentaj to akurat nie jest. Bardziej echi
chodzi mi przede wszystkim o dobry romans z happy endem i żeby było trochę poważniejsze bo nie mam ochoty na kolejne anime o dzieciach.
A tu to właściwie totalne przeciwieństwo. No może z tego happy end to jeszcze cos jest
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2008-09-11 20:27:18)
Poszukuję anime podobnego do onegai teacher, chodzi mi przede wszystkim o dobry romans z happy endem i żeby było trochę poważniejsze bo nie mam ochoty na kolejne anime o dzieciach.
Dobre romanse z heppi endem:
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
DearS
Ai Yori Aoushi
Quithe napisał:kiczowatykoles napisał:Onegai Twice? Muszę to obejrzeć!
Pewnie jakiś hentai
Hentaj to akurat nie jest. Bardziej echi
-10 do spostrzegawczości, -10 do znajomości tytułów i -20 do poczucia humoru (chodziaż to akurat wynika z dwóch pierwszy, ale się liczy )
Kensei napisał:Poszukuję anime podobnego do onegai teacher, chodzi mi przede wszystkim o dobry romans z happy endem i żeby było trochę poważniejsze bo nie mam ochoty na kolejne anime o dzieciach.
Dobre romanse z heppi endem:
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
DearS
Ai Yori Aoushi
Ai Yori Aoshi to rzeczywiście godne polecenia jeśli chodzi o romans, ale z tym DearS to lekka przesada jak dla mnie.
Ja ci polece Ayashi no ceres
-10 do spostrzegawczości, -10 do znajomości tytułów i -20 do poczucia humoru (chodziaż to akurat wynika z dwóch pierwszy, ale się liczy )
Znam tą pozycje i widziałem pare hentajców, a onegai twiens to mi na takiego nie wygląda, ale nie dużo mu brakuje.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2008-09-11 20:38:23)
a onegai twiens to mi na takiego nie wygląda, ale nie dużo mu brakuje.
Też jesteś dobry.
tornadoretkinia napisał:a onegai twiens to mi na takiego nie wygląda, ale nie dużo mu brakuje.
Też jesteś dobry.
Z tego co pamiętam to jest tam sporo golizny i jak by dołoźyć parę scen podczas kopulacji to byłby to całkiem niezły hentaj.
Dobra a ja bym miał prośbę o jakieś ciekawe anime w stylu od zera do bohatera.
Najlepiej podobne do Hajime no Ippo, Kenichi, Kekkaishi.
I dobrze aby było w nim zero mechów.
Jeżeli chcecie oglądać Onegai Twins, jako kontynuację Onegai Teacher, to stracicie tylko czas. Cała ta "kontynuacja" polega na tym, że Mizuho, jako nauczycielka, pojawia się parę razy w tle i tyle, więc, jak dla mnie, ten pomysł jest dość mocno średni.
Co do tego, to polecałbym zerknąć na:
- Da Capo + Da Capo Second Season, z tym, że w porównaniu do Onegai'a, to jest dość "ciężkie" (w sensie długie, nudne i "pumału" się rozwija), ale końcówka drugiego sezonu wynagrodziła mi to wszystko. Zalecałbym ostrożność.
- Kishin Houkou Demonbane (2006), to Ci się powinno spodobać - dość proste i momentami chwytające za serce.
- Erementar Gerad - tutaj mamy głównie akcje, ale równolegle ciągnie się całkiem niezły romans.
- Fantastic Children, początkowo dość ciężkie i niby bez sensu, ale potem krystalizuje się z tego niezła historia.
- Karin - łatwe, lekkie i przyjemne, ale na tle Onegai'a mamy tu mniej burzliwy związek.
- Lovely Complex, to jak dla mnie pozycja "must see".
- Midori no Hibi, to też jest dość niebanalne i dlatego również oflagowałbym to "must see".
- Dragonaut -The Resonance- - lekkie, łatwe i przyjemne.