Nie jesteś zalogowany.
Poprawka usuwająca błędy w napisach:
http://www.mro-forum.yoyo.pl/phpbb3/vie … 1109#p1109
No i stało się. Pierwsza seria od mró zakończona. Co tym razem dla was przygotowaliśmy? Otóż zakończyliśmy główną oś fabularną Gift ~Eternal Rainbow~ . Potem dorobi się już OAV, nie mogę powiedzieć kiedy, gdyż może to chwilę potrwać, w zależności od kilku czynników. Linki w dziale projektu (Humyo) na anfo. Potem dodam torrenta z całą serią.
Wysokich transferów i oczekujcie kolejnych naszych relków .
Oczywiście wyszło trochę relków, o których się tutaj nie napisało... między innymi ze względu problemów z owym forum. Aby być na czasie, śledźcie wydarzenia na anfo.
PS. Od dłuższego czasu działa nasze oficjalne forum, na które serdecznie zapraszam. Adres forum to: mro-chan.pl
Zmień/Usuń ten post Odpowiedz z cytatem Usuń ten post
Ja, KiRA, jedyny założyciel grupy mró-chan chciałbym poinformować, iż w grupie nastąpiła wielka czystka, w wyniku której grupa chwilowo kończy swoją działalność. Jednocześnie informuję, że prawa do grupy, nazwy itp. mam ja, we własnej osobie i nikt poza tym (ale to każdy już wie ;P). Proszę nie zwracać uwagi na opinie Kostka i Rambo, gdyż to oni byli głównie powodem tego zamieszania. Wszyscy mró-chanie są wolni, kto będzie chciał wrócić, ten wróci. Reszta niech robi co chce. Nie życzę sobie ponadto, aby ktokolwiek poza mną wydawał anime pod szyldem mró, chyba że za moją wyraźną zgodą.
Ahahahahahahahahahahha, nie mogę, dziecko wreszcie tupnęło nóżką i rozwiązało grupę Wiedziałem, że nie wytrzymasz z ludźmi, którzy nie będą do Ciebie mówić per "Boże".
BTW: A to tak dla śmiechu:
http://mro-chan.pl/viewtopic.php?f=65&t=202
EDIT: Kostek, współzałożyciel Mró, który nie ma tu konta, pisze, że to tylko Vir odszedł z grupy, więc wszystko jest na swoim miejscu
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-09-09 23:34:35)
"Skazany na zajebistość"
Ja tam nie wiem, jak to dokładnie wyglądało, ale zapodam pomysł. Jeżeli KiRA wymyślił nazwę grupy i w ogóle, to zadajcie sobie pytanie, czy chcecie mieć coś z tym wspólnego, byli już członkowie mró
Nie mam zamiaru obrażać tym postem KiRY, ale takie postawienie sprawy może wam pomoże
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No byś się już się uspokoił Kira bo przesadzasz.
Poco sprawy grupy wypisujesz publicznie
Liderem nie, ale założycielem tak.
Zjadacz, ty nie masz nic do gadania, bo jestes spoza grupy, więc twój post nie ma nic do rzeczy, gdyż zostałeś podstawiony. Cały świat i tak wie, że mró założyłem ja... Ten wcześniejszy post został napisany, gdyż chciałem doprowadzić mró do postaci sprzed rekrutacji, zaś część byłego składu, jak się ze mną umawiała, wróci do nowego Mró-chan.
Nie będzie męskiej decyzji, co najwyżej okresowa xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Watashi wa Zero!
Mró nie upadło i nie upadnie!
Jutro do 23 powinno się wszystko wyjaśnić, więc nie ma sensu tego na razie kontynuować.
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
AHAHAHA nie wyrobię XD, takie plany przyszłościowe Kiraska, a mu zapodali dywersję natychmiastową XDDDDDDDDDDDDDDDD.
Cóż, jakby ktoś chciał poznać historię słowa "Mró-chan", to było to tak, że "mró" wzięło się ode mnie, a nawet nie ode mnie, tylko ze strony a'la "bash", czy "kretyn.com", gdzie był jeden motyw, i w nim koleś użył błędnie "mru" pisząc "mró". Człowiek uznał, że "ó" w takim wyrazie śmiesznie wygląda, więc zapożyczył go i zapodał swoim ziomkom, troszkę brechtu było, powoli się przyjęło w wąskim gronie. Po krótkim czasie dostało ewolucji, gdzie każdy wymyślał, jak to jest być mró, co może być mró, że jak coś jest słodkie, cute to znaczy, że mró itp. itd.. Jedyną rzeczą, jaką zrobił Kirasek jest to, iż dodał sufixa "-chan", z racji jego maniactwa językiem japońskim i że dziewczyny to Mró-chany. Każdy chyba rozumie, o co kaman. XD
Więc prawa jako takie autorskie powinien mieć pewien polak z IRC'a. XDDD
Jest też taka opcja, że samo "Mró-chan" nie robi nawet za wytwór własny, ale za modyfikację, 4chana, jako że, Mró-chan i hasła "wyborcze" mają mocne korzenie właśnie w 4chanie.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-09-10 00:21:53)
Zjadacz, ty nie masz nic do gadania, bo jestes spoza grupy, więc twój post nie ma nic do rzeczy, gdyż zostałeś podstawiony.
Wiem, że nie możesz zdzierżyć samej mojej obecności, ale prawda w oczy kole - zostałeś wywalony z kolejnej już grupy. Kabaret, że hej
"Skazany na zajebistość"
_KiRA napisał:Zjadacz, ty nie masz nic do gadania, bo jestes spoza grupy, więc twój post nie ma nic do rzeczy, gdyż zostałeś podstawiony.
Wiem, że nie możesz zdzierżyć samej mojej obecności, ale prawda w oczy kole - zostałeś wywalony z kolejnej już grupy. Kabaret, że hej
Przykro mi, ale muszę cie zawieść. W mró jestem nadal i pozostanę. Nie od ciebie to zależy i nie od kostka... i nie macie na to wpływu... póki robię swoje i jest spokój to nie masz nic do gadania... swoja drogą nie masz i tak nic do gadania, bo nie należysz do grupy.
Hatake: masz rację... ale nazwę grupie nadałem ja... no i ja założyłem tą grupę, a to jest niepodważalny fakt.
True, jutro ponoć ma się wszystko rozstrzygnąć. W każdym razie kabaret mam nieziemski. "Buk fansubingu" przegrał wybory, więc całą grupę kasuje
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-09-10 00:33:55)
"Skazany na zajebistość"
Akurat to byl zamierzony plan, o ktorym trabilem od wczoraj; wyczyscic grupe do zera i zaczac od poczatku, na wspolnie ustalonych zasadach, bez pewnych osob... wszystko bylo robione dla dobra mró... gdyby kostek zostal wywalony na glosowaniu tego posta by tu nie bylo...
Hahaha, szczyt szczytów, przegłosowali go, więc napisał, że to taki jego trick był. No tego tu jeszcze nie grali XD
"Skazany na zajebistość"