Nie jesteś zalogowany.
Konn za nie caly tydzien, a tu ani jednego tematu.
Zatem szybka pilka:
Kto jedzie (no to akurat mozna wydedykowac na podstawie stronki, ale...) i o ktorej.
Btw. Robimy jakis zaplanowany "zlot", czy jak sie kto trafi?
Gdyby nie ta nieszczęsna poprawka, byłbym na 100% (wypadła mi akurat trzynastego...).
"Skazany na zajebistość"
Ja się pojawię ^^
Co do spotkania, to bardzo chętnie wpadnę, ale ma ktoś pomysł, gdzie by to zorganizować? Bo poza tym na pewno podczas imprezy będziemy na siebie trafiać
Prawie na pewno będę
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Ja będę na 100%
I ja! I ja! Ja też tam będę <macha łapką> xD ja też chętnie wpadnę na to spotkanie tylko gdzie?
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2008-09-09 16:07:44)
Sonic, nie ma tematu, bo będzie mało osób z ANSI. Też mam zamiar tam być i nawet mogę poinformować Tehanu, że będzie to w Solvay'u, tylko 14 przystanków od centrum Krakowa i jeszcze kawałek drogi piechotą.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Tak malo osob z ANSI, ze co konwent te same A co do spotkania, to tak mysle kolo 22.30 (wtedy powiedzmy najmniej ciekawy program, ewentualnie wczesniej podczas trwania AMV'ek). Miejsce do uzgodnienia.
Btw. Kto jedzie pociagiem 6.39 z Katowic?
Btw2. OMFG to w Solvay jest prysznic?!
Btw3. H-Dub na mainie? To przeciez jak sala kinowa
ja jadę, jeżeli kogoś to nie wali^^
Jak zwykle, będę szył buty, zabijał smoki i przegram z Hayate na konsolach.
Ostatnio edytowany przez Machi-chan (2008-09-09 20:38:55)
Ja już na poważnie nie gram w tą gre od pół roku. Zacznę dopiero grać jak kupie PS3 i wtedy może mi się uda nadgonić straty do polskiej czołówki SC4 ^^.
Z tego co wiem to nie będzie turnieju SC3/SC4, więc raczej nie będzie mnie długo w konsolowce. Ale za to prawdopodobnie Bakura będzie koksił w Jungle Speeda xD.
Ostatnio edytowany przez Hayate (2008-09-09 20:52:08)
Na doji też nie miało być a był, prowizoryczny. Ale serio odpuść sobie konsole na tym konie^^.
Ja spróbuje sił na DDR'ze dla nie-wymiataczy, może coś wskóram.
a) Czy można się jeszcze zapisać?
b) Czy mogłbym się dołączyć do katowic ?:>
c) Czy będzie zabawa ?:<
d) Czy ANSI miażdzy ?:o
Ostatnio edytowany przez Tion (2008-09-09 21:24:06)
Na doji też nie miało być a był, prowizoryczny. Ale serio odpuść sobie konsole na tym konie^^.
Ja spróbuje sił na DDR'ze dla nie-wymiataczy, może coś wskóram.
Jak zrobią prowizorkę to zagram na pewno ^^.
Mi osobiście 22:30 pasuje. A co do miejsca, może Market Room albo Barek?
Plan budynku: http://www.hinomaru-fandom.org/hax-1/im … y-plan.gif
A też sobie wpadne, bo w sumie pod nosem to mam;p
Mi osobiście 22:30 pasuje. A co do miejsca, może Market Room albo Barek?
Plan budynku: http://www.hinomaru-fandom.org/hax-1/im … y-plan.gif
Jestem za(głosuje na barek), ciekawe co z tego wyjdzie...
Deshirey napisał:Mi osobiście 22:30 pasuje. A co do miejsca, może Market Room albo Barek?
Plan budynku: http://www.hinomaru-fandom.org/hax-1/im … y-plan.gifJestem za(głosuje na barek), ciekawe co z tego wyjdzie...
Jak sie dobrze postarac i miec pecha to nawet dziecko wyjdzie
Co do barku to odpada, bo najwyzej bedzie mozna postac przed drzwiam od niego. (mowie na podstawie expa z magni).
A też sobie wpadne, bo w sumie pod nosem to mam;p
"Wejsciowke masz pan?"
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2008-09-10 17:00:16)
Z tego co wiem to jeszcze można kupować, bo rejestracji nie zablokowali jeszcze ^^