Nie jesteś zalogowany.
Mam nadzieję, że zakończą na tym 103. ep., bo już mi się nie chce czekać.
A Ja mam nadzieję że D.gray man długo będzie jeszcze emitowany.Jak się zakończy to długo będę jeszcze oglądać bo daleko mi do 90 któregoś epkaXD
Nie no, przecież "Niszczyciel Czasu" musi pokonać Earla więc temat musi być kontynuowany.
Ja zauważyłam to jakieś 2h temu na MAL i też mnie to strasznie zdziwiło o.O Przecież nie ma jak sensownie zakończyć tego w tym momencie. Ale skądś musieli wziąć te informacje...
Sensownie niesensownie a mangi brak, anime ogladałem do walki Kandy z Noah(nie lubie oglądać anime co tydzień wole raz a dobrze, miałem już zacząć oglądać ale skoro ma się skończyć to poczekam tych kilka tygodni) a z tego co wiem to teraz ma się pojawić level 4. Więc jeśli będzie tylko kilka tych odcinków to pokonają czwórke i może wyjaśnią sprawe z pianistą a to było bardzo niedawno w mandze.
Do niczego był ten ostatni ep, cały przejechalem non top przewijajac...
kotar1666 ? Ten pianista to Noah, który jest w Allenie
Właśnie obejrzałem 102 odcinek D.Gray Mana i pod koniec odcinka, przy zapowiedzi kolejnego epizodu powiedzieli, że to będzie FINAL episode. Czyli możemy spodziewać się końca, a wielka szkoda, bo wiele walk nie zostało jeszcze rozstrzygniętych.
Czyli albo zakończą serie albo zrobią tak jak w naruto.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Oczywiście czegoś takiego nie będzie. Po prostu zakończą Pierwszą serię Anime już prawie dogoniło Mangę więc robią sobie krótką przerwę aby Autorka mangi mogła wymyślić jakąś fajną fabułę.
P.S. Omg, żałosne te nowe chaptery są, myślałem, że w końcu jakaś akcja się zacznie, tu xxxx. ;< Coś mi się wydaje, że autorka nie może już nic fajnego wymyślić x/ Teraz tylko robi jak najwięcej chapterów, żeby kasq zarobić.
Kogoś chyba Bóg opuścił i zapomniał trzasnąć drzwiami, bo się taki bajzel zrobił, że masakra. Primo problemo jest takie, że seria skończy się tak, że to, za chiny, ni fallusa podobne to nie będzie, a że nie wspomnę o całej furze niedopowiedzeń. Kolejna sprawa jest taka, że w necie aż dudni od plotek, a najgorsze jest to, że prym wiedzie ta, w której mówią o słabej sprzedajności i oglądalności DGM [w odniesieniu do tych pozostałych kobył jakimi są N, B i OP]. Jeżeli to prawda, to jesteśmy ugotowani, bo nikt się przecież w Robin Hooda bawił nie będzie. Pozostaje jeszcze kwestia ewentualnej przerwy w emisji podyktowanej nadganianiem mangi, ale podobno manga ma jeszcze zapas, więc ta teoria jest taka średnia - na jeża. Spotkałem się jeszcze z opinią, że głosów tym ostatnim generałom użyczyły jakieś większe szychy i zatrudnienie kogoś takiego tylko na parę odcinków mijałoby się z sensem, ale kto to tam wie. Krótko mówiąc - za wesoło to nie jest. Kurcze, chciałbym jeszcze zobaczyć Krwawego Crowlay'a w akcji :/.
Przykuwająca oko scena no nie?
Już 5 płytę DVD mam tego anime!!! Miało być 89 odcinków a już leci ponad setny odcinek
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
No ja już obejrzałam 102 ep i nie ma możliwości, by na 103 się skończyło Mnie tam strasznie to odpowiada Byleby autorka nie zaczęła kwasa w fabułę wplatać
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Nie no nie może być koniec. Przecież nawet jak im się manga kończy, to mogą jakiś zapychacz skombinować. W Naruto parę epów temu się skończył, w Blechu nadal trwa, to czy tu nie mogą czegoś wrzucić ??? Jeśli na prawdę nie będzie więcej D.Graya, to w 103, 4ka musiałaby ich wszystkich pozabijać, a to by dało większe rozczarowanie i wnerwienie niż urwana fabuła Inuyashy i Berserka razem wzięte.
Obejrzałem 103 ep RAW'a i nie ma bata, kontynuacja musi być.
W mandze, w chapterze który odpowiada anime jest na końcu w rogu nota, a że nowych chapterów jest jeszcze mało, to na anime możemy troszkę poczekac.
Napewno będzie, tylko po prostu nie chą wciskać fillerów jak np. w Bleach, Naruto albo nie chcą zeby anime przegoniło mange jak z FMA.
powiem tak wielka szkoda !!!! no ale usimy byc cierpliwi napewno dadza kontunaucje!
Przynajmniej przez ten czas zdążę nadrobić zaległości z DGM ^^