Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Obejrzałem i powiem, że Movie II jest dobry, ale według mnie pierwszy movie jest lepszy . A co wy sądzicie?
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-09-12 08:43:40)
ja wam tylko powiem dla was kapitan hitsugaya a na serio we dlug mnie movie 2 byl lepszy wiecej walki ogolnie duzo lepszy chociaz jesli dobrze pamietam movie 1 byl taki troche tajemniczy
Ostatnio edytowany przez hehex (2008-09-12 15:02:34)
ja wam tylko powiem dla was kapitan hitsugaya a na serio we dlug mnie movie 2 byl lepszy wiecej walki ogolnie duzo lepszy chociaz jesli dobrze pamietam movie 1 byl taki troche tajemniczy
Twój post mnie oślepił... Dlaczego nikt tego nie zakaże? No dlaczego, się pytam??!!
Film obejrzę przy okazji korekty, jak na razie wiem, że na mnie spadnie tłumaczenie trzeciej kinówki Bleacha xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Imo straszna kupa ta druga kinówka. Nie wiem co ty widzisz w tych walkach dla mnie są denne po prostu. Sam miałem się zabrać za tłumaczenie tego dzieła, ale po jego obejrzeniu (a nawet już w trakcie oglądania) przeszła mi na to ochota. Ja rozumiem że to kinówka blicza, ale są chyba jakieś granice
hehe ile ludu tyle opinii ;D Dla mnie osobiście kinówka była hmmm pomyślmy była taka jakiej się spodziewałem. Nie zaskoczyła, ale przynajmniej według mnie trzymała poziom. Krótko mówiąc obejrzałem z przyjemnością i osobiście polecam bo jest całkiem przystępna, a i fabula mimo że całkowicie przewidywalna to jednak przyjemna i przystępna
Jestem tuż po seansie i powiem szczerze, że nie zachwyciła mnie ta kinówka, już lepsza 1-ynka. Fabuła przewidywalna, walki mało ciekawe, strony wizualnej też niema co wychwalać, gdyż standardowo w kinówkach jest bardziej dopracowana niż w seri tv.
Tylko dla fanów serii, inni śmiało mogą sobie darować.
a ja powiem Zaraki Rulezz
jak go widzę to od razu mam banana na twarzy !!
generalnie całkiem znośny i łatwy
no ale niebawem 3 film
a ja powiem Zaraki Rulezz
jak go widzę to od razu mam banana na twarzy !!
Dokładnie tak samo u mnie. Gdy go zobaczyłem w akcji to od razu poprawa humoru
Co do filmu - podobał mi się. Jednak głupotą był ten motyw z Hitsugayą, że musi się odwrócić od innych kapitanów bla bla. Naciągane jak cholera. Hmmm co jeszcze? Moment z "wielkim smokiem" - bardziej w stylu power rangers.
No, to było do przewidzenia, że 3 film ukaże się 30 września w sklepach ^.^, teraz dodać 1-5 dni na zripowanie + 1-7 DB na przetłumaczenie i wydanie
Bleach Movie 3 wszyscy na to czekają
Strony Poprzednia 1 2 3 4