Nie jesteś zalogowany.
Arst napisał:Mnie jednak raczej nie będzie. Spróbuję jeszcze wpaść, ale szanse są znikome.
Dopóki jest szansa to masz wpadać XD
Lepiej zachodzić świadomie.
Jak chcecie białe prześcieradło, to musicie przynieść, bo ja nie mam xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ale sie porobilo:D bardzo przyjemnie sie zapowiada. Ja się może troszeczkę spoznie, bo za późno pranie do pralki wrzuciłem. Co do przescieradla to chyba będzie trzeba coś wymyslec. Dobra spadam kończyć porządki (a alkohol zawsze sie znajdzie).
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No to czas spotkanie zacząć
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Siedzimy, gadamy, pijamy...
koni (Pan Prezes) zgrywa jakieś hentaje na laptopa, a moderacja rozpija użytkowników (z wzajemnością).
Koni siedzi i ogląda hentajowe rendery
Przemek3, kiedy w październiku masz wolne? My tutaj już plany robimy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
wolny weekend mam 11-12 października
ehhhh, a ja wlasnie dostalem olsnienia. KRUPNIK, oto alkohol, ktory odpowiada moim gustom
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jestem pijany ;p ale fajna impreza. W ogóle jest fajnie ;p nawet zapamiętałem swoje hasło ;p
Ktoś coś pisał? Chyba tak, ja nie wiem Wiem, że nie ma najważniejszej osoby spotkania, ale będzie następnym razem pzdr, Hany :*
Impra toczy sie gitnie, Ichii i Dam już wymietli, a Przemek zdezerterował już na początku (choć nie z własnej woli xD). Zatrzymaliśmy jeszcze Wajchę, Lilith i Hiro xD Będziemy lać teraz chyba, więc się zmywam.
aut aut aut raus!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
a teraz jeszcze na chodzie koni. Impreza toczy się dalej. Właśnie podali mi kolejny kielon [ten, co akceptuje głównie czystą]. Ichi, nie wybaczę Ci, że zniknąłeś tak nagle i niezauważalnie!!!!
Co by tu jeszcze napisać?
Omal nie zgarnęliśmy koleżanki spod Żabki, ale coś nie wyszło
Anime makes you stupid
Dobra, zapomniałem o czym mam pisać W każdym razie, impreza jest w 100%. Jutro pewnie nie będę pamiętał o czym teraz pisze i z kim angażuję się w jakieś projekty więc wybaczcie mi
W skrócie: w 100% każdy jest pijany, więc głupstwa będę pisać ;p
Do moderacji: utworzyć osobne pod forum dla wszelkich rodzajów spotkań, konwentów i itd. Jutro coś więcej napiszę, jak wytrzeźwieję....
PS. to pisał qwig z kont koniego.
Ostatnio edytowany przez koni (2008-09-12 23:14:19)
Anime makes you stupid
coz, koleZANKI z zabki byly bardzo przyjemne. Ale coz chyba zmierzaly do nieco innej klatki Zycie. Bardzo nam przyjemnie, ze Wajcha uswietnil nasze spotkanie. W najblizszym czasie mamy nadzieje na kolejne z udzialem Hiki.
Ale fajjjjn IPRESA )
Widzę, ze nie tylko ja dzis zaszalem *jutro wyedytuje błedy ). Pozdrowienia i myłej zabawy. : ) A w niedziele Juve.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kurwać, nie wiem jak do tego doszło, ale takiego bajzlu w mieszkaniu Tandemu jeszcze nie było. Może sama obecność Hiki wystarczyła? Po raz pierwszy ktokolwiek przesypia u na nas uchlanie się. Kimają właśnie Dudi, Koni, Bartek i Qwig. Na klatce wali smażoną kiełbasą, Fillipiarz zmył się w takim stnie jak ja jestem teraz, czyli wystarczającą trzeźwym, jakieś 20 minut temu, oby dotarł do domu xD We dwóch właściwe obejrzeliśmy Riding Bean, Songoku, jebąłeś w cholerę błędów xD Dopalę fajkę i sam uderzę w kimę xD
Siewka xD
Kolo północy film mi się urwał
Ostatnie co pamiętam do dość długa wizyta w łazience. Dziś rano mam niezłą akcję - budzę sie bez okularów (blur 50%), patrze - po mojej lewej coś z długimi włosami. 1 myśl - jakaś laska, później skojarzyłem, że to Q. Wróciła pamięć "do północy" (tj. kogo męczyłem o kodowanie ;p) a co najdziwniejsze, 0 efektów po spożyciu %. Tak 2 myśl - Hiki nas zabije, idę spać ;p
EDIT: Obejrzałem zdjęcia w aparacie.. sorki jeśli coś głupiego zrobiłem/powiedziałem, bo nachlałem się totalnie. Sam nie wiem, skąd się wzięły ślady po bełtach na tshircie T_T
EDIT2:
Muszę to napisać ^^ DUDi i Koni zakładają nową grupę, Sró-chan, będą tłumaczyć yaoice.
Logo nowej grupy:
Nie mogłem się powstrzymać ;p
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-09-13 10:37:19)
Przepijanie vodki krupnikiem na dłuższą metę nie zdaje jednak rezultatu...
Spanko było fajne.
No i koniec, teraz można to powiedzieć xD Polegli na placu boju wyszli, został jak zwykle bajzel do posprzątania. No ale to nic nowego
Reportaż tym razem będę musiał zrobić ja, pewnie pojawi się jeszcze dziś. Dzięki za udaną imprezę, choć wszyscy odczuwali brak ważniejszej części Tandemu
Dudi, bo ty miałeś czym się przykryć xD Choć jak później wiedziałem, Koni nie chciał dać Ci tej satysfakcji posiadania samemu żółtego kocyka Bartek wyszedł najgorzej na tym xP
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-13 13:27:12)