Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
scarlet napisał:Deshirey napisał:Mi osobiście 22:30 pasuje. A co do miejsca, może Market Room albo Barek?
Plan budynku: http://www.hinomaru-fandom.org/hax-1/im … y-plan.gifJestem za(głosuje na barek), ciekawe co z tego wyjdzie...
Jak sie dobrze postarac i miec pecha to nawet dziecko wyjdzie
Co do barku to odpada, bo najwyzej bedzie mozna postac przed drzwiam od niego. (mowie na podstawie expa z magni).
A no w sumie, tam obok tylko materace były... Skleroza nie boli.
Dziecko powiadasz? Kuszące, ale chyba nie skorzystam :p
Ostatnio edytowany przez scarlet (2008-09-11 18:34:26)
Co do barku to odpada, bo najwyzej bedzie mozna postac przed drzwiam od niego. (mowie na podstawie expa z magni).
Hmm, no to może Hall główny lub jakiś sleep room? xD Ewentualnie Market room?
Lokacji do wyboru jest dość sporo
Zatem Market Room, godz. 22:30. Już mało czasu, więc lepiej szybko się zdecydować.
Zapraszamy
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-09-12 00:17:31)
http://anime.com.pl/Odbierz_mnie!,news,read,3800.html o_O
Btw będzie można wpaść na to ansi-spotkanie na konwencie? :3 Czy tylko wybrani?
No pewnie! Skąd ten pomysł o "wybrańcach"? XD Wbijaj, wbijaj! Im nas więcej, tym lepiej
To spotkanie czysto koleżeńskie, że tak to nazwę ;-)
Fakt, przesadzili z tymi dodatkowymi wejściówkami w dniu konwentu. Cóż, pozostaje tylko mieć nadzieję, że w jakiś znaczący sposób nie opóźni to wejścia na teren konwentu.
EDIT: Oops, na anime. com.pl wprowadzono sprostowanie do tego newsa. Oto link: http://anime.com.pl/Odbierz_mnie!,news,read,3800.html
Teraz już znacznie lepiej.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-09-12 13:34:37)
Dobra wróciłem z Hax-1
a tu daje jedną z lepszych fotek które zrobiłem
Ps. szkoda że przed wyjazdem nie przejrzałem forum i nie dowiedziałem się o spotkaniu ;(
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Szkoda, ale nie ma źle, w nagrodę dla tych co na nim nie byli dostaniesz fotkę grupową z tego spotkania.;)
Trochę mało osób, ale do gry w "prawo dżungli" wystarczyło, a później gra w odbijanie balonów, można było całkiem miło spędzić czas.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
I jak zwykle wyszłam jak niedorozwinięte dziecko... No, ale co poradzić? Ma ktoś coś jeszcze?
mam jakieś 280 zdjęć, ale część nadaje się do wywałki, część trzeba obrobić, szczególnie rozjaśnić, bo za ciemne, jak się z tym uporam, to je wstawię.
Kainote link
Umu umu
aaaaa xD to nie może być prawda xD ja też tam jestem xD To takie drugie niedorozwinięte dziecko w czarnych włosach xp
Jaaa, odbijanie balonów rlz xDDDDD
Możecie się nie przyznawać, nie uważam was wcale za niedorozwinięte dzieci, a tak poza tym, to jak mogło być zdjęcie grupowe ludzi z ansi, bez dziewczyn, które tam były? Niemożliwe!!
Kainote link
Umu umu
Mimo, że ktoś zakosił mi moją podusie na pewien czas, co mnie lekko zdenerwowało :] i było strasznie mało atrakcji to uważam konwent za udany. Bo po pierwsze wygrałem w loterii i wiedzy o anime. Po drugie poznałem osobę, która zrobiła z Kiry głupka ^^. Po trzecie pograłem w gronie ansi w Prawo Dżungli xD.
Szczęściarz, kupił 2 losy i w pierwszym była główna nagroda
Ty i twoje prawo dżungli, a mnie cieszy to, że ty tam głównie nie wygrywałeś, może i w domu wszystkich ogrywasz, ale na wyjeździe już taki dobry nie jesteś
Kainote link
Umu umu
Zgadzam się z Hayate. Jeśli chodzi o atrakcje to specjalnego szału nie było. Za to bardzo spodobał mi się grill, hehe Poza tym organizacja była w porządku, ochrona nad wszystkim czuwała ^^ No i bardzo miło było zebrać członków ansi w jednym miejscu. Naprawdę miło spędziliśmy czas Baloniki rox! A teraz trzeba dojść do siebie i pozbyć się kataru i bólu głowy... xD No i trochę odespać.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna