Nie jesteś zalogowany.
Właśnie na anime.com.pl przeczytałem ciekawą informację. Otóż od stycznia ma wystartować druga seria Hajime no Ippo. News tutaj:
http://anime.com.pl/Druga_seria_%E2%80% … ,3808.html
Mam nadzieję, że to prawda.
Btw. FMA, Ippo, jeszcze tylko Becka brakuje.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-09-16 14:27:25)
Byłoby super.:)
Wiem nawet, kto za suby się weźmie. xD
Byłoby super.:)
Wiem nawet, kto za suby się weźmie. xD
Hehe Czyzbyś miał na myśli Cieślaka??:D
Wracam ze szkoły, a tutaj takie coś. Hell yeah! Oczywiście, że wezmę się za tłumaczenie i wiem nawet, kto będzie robił korektę. Kurna, mega wypas. Kontynuacja mojego ulubionego tytułu! Cóż, to oznacza, że do stycznia musze skończyć Majora, Buzzer Beater 2007 i Chi. xD No i te filmy KnK. lb333, dzięki za newsa.
Miejmy nadzieję, że drugi sezon będzie trzymał klimat pierwszego, no i że będzie miał tyle samo epów, albo i więcej. ^^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-09-16 16:49:18)
Wracam zdołowany z uczelni, odpalam stronę i przecieram oczy ze zdumienia. Co tam poprawki, nowy HanoI wychodzi
Druga seria wcale nie musi być ładniejsza ani dynamiczniejsza. Wystarczy, by nie była gorsza od pierwszej (co może być trudne).
Cieslak, do dzieła
tyle o tym trąbilem a wszyscy gadali ze nie wyjdzie a jednak Yata Yata yata dziwne cieslak zebys tego nie tlumaczyl:P jeszcze czekam na Berserka i wsio:)
Jak ja lubię, gdy lud podnieca się rzeczami, które mi zwisają i powiewają Od razu uprzedzam, że nie cierpię sportu, a tym bardziej anime o tej tematyce xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jak ja lubię, gdy lud podnieca się rzeczami, które mi zwisają i powiewają Od razu uprzedzam, że nie cierpię sportu, a tym bardziej anime o tej tematyce xD
Q, bądź świadom jednego, mi też wisi to, co lubisz, czy nie. Nie musisz się tym afiszować
Ale jak zmienią kreskę, to ich anime straci, i to dużo.
"Freedom of speech, yeah" xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hajime no Ippo to najlepsze anime o sporcie jakie oglądałem. Informacja o tym, że będzie kontynuacja to chyba najlepsza wiadomość tego tygodnia. Na dzień dzisiejszy manga liczy 822 rozdziały, czyli dużo więcej niż One Piece, więc mam nadzieje, że powstanie podobna liczba odcinków co One Piece , nie oczywiście żartuje, bo co za dużo to nie zdrowo, ale gdyby zrobili około 100 odcinków, czyli 4 sezony, to było by bardzo fajnie. I oczywiście Takamura rządzi !!
Takie pytanie dla obeznanych z mangą - czy dalej (po zakończeniu akcji anime) dalej trzyma poziom? Ciekaw jestem, czy te 800 chapterów to tak na siłę, czy twórcy/ca wciąż ma nowe pomysły itp.
oj trzyma poziom oby perwszy epek byl 40 minutow haha:)
A skąd można zassać całą mangę?
choćby stąd http://www.datorrents.com/download.php? … ED.torrent
chptery chyba 1-816 bodajże
ja wole z stronek niż ściągnąć mange
http://www.onemanga.com/Hajime_no_Ippo/
Dzięki wielkie za pomoc.
Postanowiłem poszukać czegoś w necie o drugiej serii i dowiedziałem się, że druga seria ma mieć 90 epów - oh yeah. Podobno Ippo ma walczyć o mistrzostwo Świata, jak i wam raz jeszcze walczyć z Miyatą. Cóż, jeśli ma być to, co wyżej napisałem, to naprawdę zapowiada się super.
Czytałem również posty osób, które czytają mangę i prawie każdy mówi, że nie może doczekać się walki Takamury i Hawka... Nie mam pojęcia, o kogo chodzi, ale już się podnieciłem... ^^"
Małe info:
This year's 42nd issue of Kodansha's Weekly Shonen Magazine will reportedly announce that George Morikawa's Hajime no Ippo boxing manga will return to television in a new anime series in January of 2009. The story follows the path of Ippo Makunouchi as he rises from a shy high school boy to the ranks of Japan's best boxers — and eventually the world's. The first Hajime no Ippo television series ran in Japan from 2000 to 2002, and no new anime has been produced since then except for a 2003 television special and a 2003 video. The original manga has been continuously running in Shonen Magazine since 1989, and over 73 million copies of the 85 compiled volumes have been published. The magazine's 41st issue had promised last week that a "big surprise" will be announced for Hajime no Ippo in the next issue.
Geneon Entertainment released the first television series and television special under the name Fighting Spirit on DVD in North America. Three of the videogame adaptations, including a Nintendo Wii game last year, have been released in North America under the series name Victorious Boxers.
Thank you to ParaParaJMo and Matt Ponton for the news tips.
Source: Kakure Ota no Blog
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-09-21 14:59:41)
cieslak poczytaj mange zobaczysz co tam sie bedzie dzialo czekam z niecierpliwoscia! a 90 epizodów cos pieknego!
Kurde, wcięło mi gdzieś poprzednie konto, także piszę z nowego :<
Oooo! Druga seria! Miałem już anime nie ogladać, ale chyba się nie da Przez tydzien wytrzymałem (czyli tyle co by tasiemce: naruciaka, bleacha, one piece, gintame itd. ściagnać ). Choć z drugiej strony nowych serii od dawna już nie zaczynałem (chyba od poczatku wakacji Oo), ale za Hajime no Ippo 2 na pewno się wezmę .
Do tego teraz dopiero zauważyłem, że jest kolejna seria Jigoku no Shoujo, a zapomniałem jeszcze o specialu do School Rumble i wiele innych... uuu sporo do nadrobienia mam.
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-10-30 17:17:33)