#861 2008-09-13 14:18:37

DUDi
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

Dotarłem do domciu - pora na jakieś śniadanko.

Zaraz zgram fotki, które mam i porozsyłam wszystkim.

#862 2008-09-13 14:25:54

qwig
Użytkownik

DUDi napisał:

Przepijanie vodki krupnikiem na dłuższą metę nie zdaje jednak rezultatu... blee

Co? Jak? Nie pamiętam ^^

Wąski, dzięki, że po mnie posprzątałeś smile

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#863 2008-09-13 14:52:44

DUDi
Użytkownik

qwig napisał:
DUDi napisał:

Przepijanie vodki krupnikiem na dłuższą metę nie zdaje jednak rezultatu... blee

Co? Jak? Nie pamiętam ^^

A myślisz, że czemu Ci towarzyszyłem w "trudnych chwilach"? oczkod

OK, można już mnie molestować o fotki - te z aparatu Wajchy oraz mojego telefonu.

Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-13 16:21:11)

#864 2008-09-14 03:34:21

Quithe
Użytkownik

Nie wiem, czy dzisiejsze spotkanie się liczy, ale grono składało się z: Dudiego, Lilith, Wajchy, Illaparazzo, Zatoichiego, Mbella, Hiroykiego i mnie jezor Najpierw byliśmy w jakiejś kafejce (jeszcze nigdy nie dałem 11 zł za kawę, ale miała dwa listki ze śmietanki zrobione, była duża, latte, więc chyba wszystko grało [brązowy cukier - darmowy - do tanich też nie należy jezor]). Potem ruszyliśmy na bilarda, 2,5h zmagań w składach totalnie mieszanych były całkiem zabawne oczkod. Na koniec oczywiście wylądowaliśmy w mieszkaniu Tandem, pizza przyszła, było generalnie git xD
Jutro pewnie też się spotkamy, zdradzę tajemnicę, że być może pojawi się Kane, bez siostrzenicy (przez nią nie było go ani wczoraj, ani dziś jezor).
A i tak najbardziej brakuje Hiki, bez niej to nie to sami, obojętnie kto by nie przybył...

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#865 2008-09-14 12:39:20

waski_jestem
Użytkownik

smutny( ja niestety nadal nie mam pojecia w jaki sposob trafilem w piatek do domu. A wczoraj meczyl mnie tak zwany kac gigant. Bardzo zaluje, ze nie moglem sie z wami wczoraj spotkac, ale prawie przez caly dzien bylem na dzialce [ostra katorga], a wieczorem spotkanie z przyjaciolmi. Dzisiaj i jutro praca wiec jakie kolwiek spotkanie odpada smutny Moze innym razem sie uda.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#866 2008-09-14 14:04:51

Przemek3
Użytkownik

a mnie w sumie ominęły 3 spotkania:/
mam nadzieję że następne odbędzie się 11-12 października, bo wtedy powinienem mieć wolne.
a tak to życzę miłej zabawy:)

#867 2008-09-14 22:02:29

Zatoichi
Użytkownik

Quithe napisał:

Najpierw byliśmy w jakiejś kafejce (jeszcze nigdy nie dałem 11 zł za kawę, ale miała dwa listki ze śmietanki zrobione, była duża, latte, więc chyba wszystko grało [brązowy cukier - darmowy - do tanich też nie należy jezor]).

2008_08_07_IMG_0119copy.jpg

#868 2008-09-14 23:04:39

waski_jestem
Użytkownik

z taka kawka nie pogadasz:D wygląda nieźle, to gdzie to dokładnie było?

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#869 2008-09-14 23:31:57

Quithe
Użytkownik

Ulica Niemcewicza 3. Generalnie warte swojej ceny oczkod
Dziś miałem w mieszkaniu po raz kolejny Lilith I Wajchę, a w bonusie naszego admina, Kane'a smile_big
Zato, jak teraz widzę Twój awatar, to mi nie pasuje do Twojej osoby jezor Używasz katany w gabinecie? jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#870 2008-09-15 20:34:41

Zatoichi
Użytkownik

Quithe napisał:

Zato, jak teraz widzę Twój awatar, to mi nie pasuje do Twojej osoby jezor Używasz katany w gabinecie? jezor

To źle widzisz. ;P Katany używam w kuchni.

#871 2008-09-20 11:21:13

hikikomori
Użytkownik

Wróciłam xD Przeczytałam posty. Quithe na bieżąco mnie informował o "postępach" esami, więc niemal jakbym była wtedy z wami:) Ale to "jakby" to za mało. Po powrocie miałam pełną, chyba, relację. Jeszcze mam foty do obejrzenia, ciekawe, czy mnie coś zaskoczy jezor Oczywiście nie miał kto przygotować tradycyjnego reportażu;] Bardzo to miłe, że mnie wam brakowało. Przynajmniej do momentu, gdy nie potraciliście świadomości jezor 11 października nadrobię zaległości. Może nawet zrobię szarlotkę wegańską (żeby nie było, że taka wredna ze mnie gospodyni i o żołądki gości nie dbam), chyba że mi przejdzie radość z powrotu i się odechce. Mam nadzieję, że świeżo pozyskani imprezowicze wtedy też wpadną. Nawiasem: sporo nas jest w tej stolicy. Życzyłabym sobie poznać w końcu naszego speca od przecinków, Damtrixa, który wydawał mi się dotąd postacią raczej wirtualną jezor No i oczywiście Kane'a, kto by nie chciał poznać osobiście admina;) Radzę już sobie przygotowywać wolny czas w tym terminie, żeby potem nie było, że jak mnie nie ma, to cała banda się zbiera, a jak jestem, to nikt nie ma czasu. Trochę jestem spragniona imprezowania jezor A że wygląda na to, że szykuje się ciąg dalszy ciężkich robót, to pragnienie mi pewnie nie przejdzie. Nie zawiedźcie mnie, chłopaki xD

#872 2008-09-20 11:48:22

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Hehe Hiki is back XD Witamy po przerwie ;]

metallica0005.jpg

#873 2008-09-20 13:49:39

Kane
Administrator

Miło było poznać naszą moderatorkę, jej drugą połowę i Quithe (IMHO awatar pasuje do oblicza smile_big).

Imperare sibi maximum est imperium

#874 2008-09-20 15:28:23

waski_jestem
Użytkownik

u mnie zapowiada się całkiem niebezpieczny ten początek października. Ślub, 2x urodziny, magisteria przyjaciółki i oczywiście impreza u H&Q. W pracy to mnie chyba znielubia.

#875 2008-09-28 15:30:48

hikikomori
Użytkownik

Miałam sobie darować reportaż, ale właśnie oglądam foty i... mam trochę wolnego czasu evil Zainteresowani mogą się już zwracać z propozycjami łapówek za nieujawnianie kompromitujących zdjęć jezor Cena startowa: kilo bananów xD

#876 2008-09-28 15:45:24

waski_jestem
Użytkownik

1. cos czuje ze mozesz dostac az za duza ilosc tych bananow smile_big

2. kto z warszawskiej ansi ma konto na allegro i z niego korzysta. bo musze cos kupic, a nie chce mi sie odgrzebywac swojego starego konta.

#877 2008-09-28 16:19:46

qwig
Użytkownik

To na którą mam te banany zawieść? smile

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#878 2008-09-28 16:23:14

hikikomori
Użytkownik

Ad2. Quithe ma konto, a taki z niego miły facet, że na pewno Ci pomoże. Jak wróci ze "szkoły" to mu powiem.
Ad1. gdy zobaczyłam to:
"Obrazki są wstawiane poprzez tag BBCode img. Tekst znajdujący się po znaku "=" w tagu otwierającym jest używany jako atrybut alt i powinien być dołączany kiedy to jest tylko możliwe."
Co to znaczy, kiedy to jest tylko możliwe? o.O Odechciało mi się ;/ Wasze reputacje są bezpieczne jezor Zdradzę tylko, że relacja miała być pod hasłem SHOUNEN AI brecht

Ps. Noż kur... głupiego cytatu nie chce wysłać (znaleziono img bez img), wyobrażam sobie mój wkurw przy robieniu całości, grrr Nie lubię nowego forum. Mam nadzieję, że Kane tego nie czyta, ma już pewnie po dziurki takich tekstów.

~qwig, dobrze się spało w moim łóżeczku? jezor Możecie dostarczyć na kolejną imprezę, najlepiej z rumem, to sobie zrobimy bananarum smile_big

Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-09-28 16:24:52)

#879 2008-09-28 16:30:17

waski_jestem
Użytkownik

bardzo chetnie go "wykorzystam" a raczej jego dojscia smile_big

#880 2008-09-28 19:30:45

DUDi
Użytkownik

hikikomori napisał:

Co to znaczy, kiedy to jest tylko możliwe? o.O Odechciało mi się ;/ Wasze reputacje są bezpieczne jezor Zdradzę tylko, że relacja miała być pod hasłem SHOUNEN AI brecht

Fota i tak już pojawiła się w temacie. jezor
Ale skoro pewnym osobom zależy, by do reportażu nie doszło, to może tym razem faktycznie sobie darujemy. oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024