Nie jesteś zalogowany.
Taka ciekawostka: oto, co było w 50. epku Gintamy - "Gintama The Movie: DragonBleaPiece"
KLIK
Jestem ciekaw, czy to prawda, że będzie film Gintamy, czy to po prostu dowcip.
Ha! Ginstama cała taka jest? Czy tylko ten trailer?
Jeśli to prawda czeka nas parodia dragon balla, one piece i bleacha w jednym?
OMG, nie wiem co mam o tym myśleć. Ale na pewno wiem jedno - chciałbym to!
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-17 02:00:56)
lb333 napisał:Taka ciekawostka: oto, co było w 50. epku Gintamy - "Gintama The Movie: DragonBleaPiece"
KLIK
Jestem ciekaw, czy to prawda, że będzie film Gintamy, czy to po prostu dowcip.Ha! Ginstama cała taka jest? Czy tylko ten trailer?
Jeśli to prawda czeka nas parodia dragon balla, one piece i bleacha w jednym?
OMG, nie wiem co mam o tym myśleć. Ale na pewno wiem jedno - chciałbym to!
Zachęcałbym do obejrzenia chociaż jednego epa Gintamy, może akurat się spodoba. Np. epek 18 lub 20.
Zachęcałbym do obejrzenia chociaż jednego epa Gintamy, może akurat się spodoba. Np. epek 18 lub 20.
Mam to w planach tyle, że za 20 pozycji XD
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-17 14:14:37)
Ja już ściągłem sobie 15 epów i tak sie zastanawiam czy zacząć to oglądać w końcu to jest shounen... Ale mam pytanie to jest tylko comdey/parody czy uświadczymy tu jakieś przynajmniej dobre walki ?
A co do filmu to.... O KU**A!! Teraz jest to pozycja nr.1 na jaką czekam :O
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-05-17 15:53:33)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Uświadczysz tutaj wieeeeeeeeele dobrych walk... xD
Właśnie oglądałem 1&2 epa i jestem naprawdę zaskoczony. Inaczej sobie to wyobrażałem nie sądziłem, że bedzie aż tak dobrze. Trzeba zaraz zacząć oglądać kolejnego epa...
Na początku sorry, że 1 pod drugim post ale chce żeby ktoś to zobaczył
Mógł by mi ktoś wysłać link do napisów na pm do Gintamy?
Mam pytanie. W którym odcinku Gin wsadza Shinpachiemu do nosa palec? Potrzebuję skrinszota z tej sceny, a oglądanie wszystkiego od nowa tylko po to, żeby znaleźć wspomniany moment, byłoby lekką przesadą.
Odcinek 11&12 czas 0:28:10.
Tak z ciekawości - po co Ci to?
Odcinek 11&12 czas 0:28:10.
Tak z ciekawości - po co Ci to?
Dzięksy.
Na razie to Sekret, ale jak przyjdzie co do czego - nie omieszkam się podzielić Radosną Nowiną.
Trochę czasu już minęło... Właśnie sciąga się, dzięki pomocy dzimbo z Shiroi Hato, pierwszy rawek tego anime. Jeszcze, niestety, projekt nie ruszy, bo do końca czerwca mam sesję. Za to pierwszych epków będzie się można spodziewać już na początku lipca. A zatem cierpliwie czekajcie.
Macie jakieś niusy dotyczące Gintama by SHS?
Bo ten Rumbel pozostawia wiele do życzenia...
Gratka dla ludzi owładniętych manią Gintamy.
Czy tak już będzie zawsze?
Czy Gintama ewoluuje?
Co w tym wszystkim robi DB?
Promo serii
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-04-14 21:59:32)
Gintama FTP
Dla tych co nie mogą ściągać z torrenta, albo tak jak ja mają problem z portami , będę wrzucać na bieżąco Gintame od KA (czyt. bodzia).
Ps.: jeszcze torrka z pierwszymi 20epami nie zassałem więc zbyt szybko tego nie wrzuce jak narazie, ale ep 1&2 już jest
Mam Pytanko Jestem Na 17epku.anime Calkiem Sympatyczne.male Pytanko Dalszych Epkach Bedzie Wiecej Akcji Czy To Typowa Komedia???
Na początku anime trochę łagodniej jest,póżniej akcja się rozkręca,walki będą ale nie zabraknie śmiechu jak zawsze :)tyle mogę napisać na razie.
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-09-20 18:32:28)
Mam Pytanko Jestem Na 17epku.anime Calkiem Sympatyczne.male Pytanko Dalszych Epkach Bedzie Wiecej Akcji Czy To Typowa Komedia???
Odcinki 51-52 i 58-61 to fajne walki, później nie wiem, bo miałem ostatnio przerwę w oglądaniu.
Za to bodzio pokazał mi kiedyś fragment sto któregoś odcinka i to, co się tam dzieje, to masakra.
Jeżeli chodzi o suby angielskie to jak oceniacie te od yuurisan-subs? Grupa ta wypuściła ostatnio Kyubei arca.
Oj strasznie nierówny jest poziom Gintamy, jedne epki przechodzą bez większych emocji, a przy innych dostajesz ataków śmiechu lub masz lekki opad szczęki podczas oglądania walk.
Mi się chyba wszystkie podobały. My favourite: ep 62 - imho najśmieszniejszy odcinek ze wszystkich do tego numeru.
nie powiem fajowskie anime idzie sie uśmiać! ale czekam na walki (jak w bleachu:) ) ale polecem dobre dla poprawienia humoru:)