Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Revan1600 oczywiście że tak też robimy
ファンのファンのために
Ponieważ na poprzednią deklarację o naborze nikt nie zareagował, postanowiliśmy ją rozbudować.
Musze się troszkę powtórzyć - Wybaczcie mi.
Witam.
Grupa AnimeBrat poszukuje chętnych do wstąpienia w nasze szeregi.
Jesteśmy młodą, rozwijającą się grupą. W tej chwili jest nas 8 osób, a docelowo ma być nie więcej niż 20, więc ilość miejsc ograniczona. Naszym celem jest dołączenie do czołówki najlepszych grup tłumaczących anime. Z pewnością nie będzie to łatwe, ale mamy doświadczony zespół, a nasze suby stoją na wysokim poziomie. Jeśli chcesz nam w tym pomóc, to poszukujemy:
- tłumaczy
- korektorów
- osób do tworzenia karaoke
- timingowców
Jeśli jesteś zainteresowany którąś z tych funkcji, napisz do nas, a my sprawdzimy twoje zdolności i zobaczymy, czy nadajesz się do naszej grupy.
Ze swojej strony oferujemy:
- tłumaczom – doświadczonych korektorów, którzy pomogą wam pod szlifować wasze napisy.
- korektorom – dobrych tłumaczy, przy których dużo się nie napracujecie.
- specom od karaoke – ciekawe serie, przy których będą mogli popisać się swoimi umiejętnościami.
- timingowcom - nie wiem, co możemy wam zaoferować, ale jak nie znacie angielskiego, a chcecie pomóc w napisach do waszej ulubionej serii, to wasza pomoc będzie mile widziana.
Chcesz nam pomóc stworzyć grupę sub na wysokim poziomie?
Zapraszamy na naszą stronę: AnimeBrat
Każdy zainteresowany dostanie test, który pozwoli nam sprawdzić, czy nadajecie się do naszej grupy.
Zapraszamy
P.S.
Nie chcemy być NAJLEPSI, ale chcemy zwiększyć ich grono
Chyba nic nam nie zaszkodzi spróbować? :p
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-09-22 23:34:50)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
No nie mogę sobie darować, najwyżej mod to wytnie, ale to brzmi jak jakaś auto afirmacja xD Ponoć wizualizacja przy tym pomaga, najlepiej w różowym baloniku
Eeee tam, po zmianie nie jest już takie zabawne ;P I nie asekurujcie się, bo to zawala całą afirmację
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-09-23 10:08:55)
Nie chcę być wredny, ale czy określenie "najlepsza grupa subująca" nie jest zbyt wyniosłe? Poza tym Freemana i Ogrodników nikt nie przebije (jeśli o softy chodzi), jeśli o hardy, to pamiętajcie o Mró-chan .
Nie ma to jak autoreklama, co, Kira?
Pamiętamy:) My chcemy dołączyć do grona najlepszych grup, co na pewno proste nie będzie. Na miano najlepszej grupy trzeba ostro pracować, my o tym wiemy i inni też, więc nie czepiajcie się jednego słowa które zostało napisane w takim kontekście, a które zaraz poprawię:)
Pozdrawiam
Dlaczego od razu "wyniosłe"?
To chyba oczywiste, że chcemy być najlepsi
Nie uda się trudno, ale z takim podejściem, to na pewno się nam nie uda. Trzeba się doskonalić i podnosić swój poziom.
Jak znajdzie się 20 osób z zapałem, to mogę się założyć, że za rok będziemy wymieniani obok najlepszych. - to już możesz cytować, że było wyniosłe
jeśli o hardy, to pamiętajcie o Mró-chan .
Dlaczego mielibyśmy pamiętać?
Jak znajdzie się 20 osób z zapałem, to mogę się założyć, że za rok będziemy wymieniani obok najlepszych.
Haha! Pożyjemy, zobaczymy.
Gela, trzeba było zostawić, jak było teraz jest, tak jakoś nijako
poza tym nie musisz się nikomu tłumaczyć My i tak dojdziemy na szczyt. Piszą tak, bo się boją, że depczemy im już po piętach
a reklama widać działa. Od razu się temat rozruszał
Tyle że ta reklama jest na poziomie reklamowania Mró-chan osobą KiRY, tzn. na niekorzyść grupy raczej.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-09-22 23:45:22)
"Skazany na zajebistość"
Tyle że ta reklama jest na poziomie reklamowania Mró-chan osobą KiRY, tzn. na niekorzyść grupy raczej.
Nie przesadzasz "troszkę"?
Co miała napisać?
"Chcesz nam pomóc stworzyć przeciętną grupę sub?"
Nie ma chyba nic złego w tym, że mamy jakieś ambicje? Nie napisała, że jesteśmy najlepszą grupą... Ani, że naprawdę nią będziemy... Tylko, że szukamy ludzi, którzy nam w tym pomogą...
No ale wy "miszczowie" chyba już zapomnieliście, że karzdy kiedyś zaczyna, co?
Kiedy ja nie o Geli, do której nic nie mam, ale o Lukassie (lol) pisałem. Fakt, "karzdy" kiedyś zaczynał, ale nie sądzisz, że kolega przesadza? Nie doszukuj się specjalnej złośliwości tam, gdzie jej nie ma. Chociaż fakt, trochę pojechałem z tym KiRĄ, to było za ostre. Gomme XD
EDIT down: Widzę, że czaisz bluesa
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-09-23 00:01:49)
"Skazany na zajebistość"
Trochę przesadza...
Z pewnością za rok nikt nas nie postawi na równi z doświadczonymi grupami, to co najmniej mało prawdopodobne...
Może za 5 lat o ile tyle przetrwamy i będziemy ciężko pracować:D
Nie doszukiwałem się złośliwości... Ale porównywanie nas i kiry z jego kompleksem było z pewnością przesadą xD
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-09-23 00:02:51)
Fakt, za rok to przesada... Ale na pewno będziemy się starać:)
Zjadacz wiem, że nie chodziło o mnie:P Więc nie musisz się tłumaczyć:)
Jedyne co nam pozostaje to czekać, jeszcze może być tak, że wszystkich zaskoczymy i zasłużymy sobie na szacunek weteranów:)
NAJLEPSI nie będziemy - na pewno nie teraz.
Ale nie pozwolimy o sobie zapomnieć i postaramy się jak możemy...jednakże do tego potrzebni nam są ludzie, których na razie nie ma za wielu, a Ci co są się nie nadają:(( chodzi o ludzi, którzy się zgłaszają )
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-09-23 00:10:41)
Jak znajdzie się 20 osób z zapałem, to mogę się założyć, że za rok będziemy wymieniani obok najlepszych. - to już możesz cytować, że było wyniosłe jezor
Myślałem, że łatwo zobaczycie tu ironię, widać za mało się starałem
Co do poziomu reklamy, to takie coś chyba prędzej kogoś zainteresuje, niż "Rekrutacja otwarta - zapisujcie się"
Niedawno sam szukałem jakiejś grupy, do której mógłbym dołączyć i znalazłem takie tylko 2 Jedna to KURUOSHII ANIME, druga to Naraku no Hana, do pierwszej nawet nie składałem podania, do drugiej spróbowałem, ale mnie odrzucili Reszta mnie jakoś nie zainteresowała. Jak dla mnie są to 2 grupy, które tworzą czołówkę, no może jeszcze animegarden, ale chyba nie widziałem żadnego anime od nich, więc się nie wypowiem
Nie mówcie mi, że nie możemy ich dogonić Wystarczy, że będziemy wymieniani zaraz za nimi i to już będzie czołówka
Z pozostałych grup ta prezentowała się najlepiej. Ma dobrych tłumaczy, szybko wydaje napisy, do tego jest młoda, więc wszystko przed nią. Tylko nazwę ma głupią, ale już się przyzwyczaiłem
Czy to te słowa: "chcemy stworzyć najlepszą grupą" tak was denerwują?
Lepiej by wyglądało, jakbym napisał: "będziemy się starać i może za 10 lat będziemy wymieniani w czołówce"?
Napisałem jedynie, że "chcemy", nie, że "jesteśmy", nawet nie, że "będziemy", a tylko chcemy
a za rok możecie zacząć przytaczać mojego posta i śmiać, a na razie dajcie temu spokój
Tylko nazwę ma głupią...
I może dlatego ludzie niezbyt chcą się zgłaszać .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna