Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
A jeszcze dokładniej padające na źródło papieru fotony... [roftl]
edit: Każdy foton zawiera ze sobą część licencji i potem przenosi ją dzięki teleportacji na jądro cezu
Ostatnio edytowany przez DUDi (2006-11-28 23:48:04)
Wishmaster, jam stóp twych niegodzien całować
Pomocy zawezwę, sam jeden do walki nierównej stawać nieskorym!
Panie pułkowniku sansiro! Dla Boga, panie sansiro! Larum grają! Wojna! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się nie zrywasz? Szabli nie chwytasz? Na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-11-28 23:48:02)
Wishmaster, jam stóp twych niegodzien całować
Pomocy zawezwę, sam jeden do walki nierównej stawać nieskorym!
Panie pułkowniku sansiro! Dla Boga, panie sansiro! Larum grają! Wojna! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się nie zrywasz? Szabli nie chwytasz? Na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?
jam się nie chwytom bo mum 3 oety. pozdro:P(ostrzeżenia- dla niekumatych i dla tych co mówią que)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-29 00:31:34)
que?
que?
Zostawmy go w swoim świecie...
Co to jest "3 oety."?
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-11-29 02:53:49)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
jeszcze jest bardzo fajny kanał ircowy #lurk w sieci irchighway..
Ostatnio edytowany przez plecak (2006-11-29 06:34:51)
To ja jeszcze dodam Hayate Team. Ostatnio czytam MSN, świetne:)
Freeman, , jak możesz kalać dobre imię mojego ukochanego małego rycerza i zestawiać go z tym... z tym... sansiro.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Faktycznie, niefartowna wypowiedź Ale ale, ze wszystkiego da się wybrnąć Przyjmijmy, że zestawiając go z tak wielką (choć małą postacią, chciałem uwypuklić ich zupełne przeciwieństwo
jam się nie chwytom bo mum 3 oety. pozdro:P(ostrzeżenia- dla niekumatych i dla tych co mówią que)
Que??
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-11-29 13:02:44)
Witam szukam polskich skanów do mangi Sailor Moon jeśli takowe istnieją...Jesli ktoś zna linka niech wyśle mi wiadomość prywatną na anime sub.:)lub poda go tutaj na forum. Dziękuję ślicznie.[papa]
to ja dorzuce;P
Konchuu Subs - Bleach, Elfen Lied, TOKKO, Tenjou Tenge
Tak btw pan sansiro mówi o nielegalności skanow a sam tłumaczy jeśli sie nie myle Naruto które ma licencję w polsce:)(a raczej tłumaczył bo sie zirytowałem i napisałem do adma serwa na którym miał forum;P)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-03-27 13:33:55)
Szukam skanów do Angielskich tomów Naruto. Interesuje mnie cała seria - od początku do najnowszych. Jeżeli znajdą sięteż polskie to nie mam nic przeciwko.
tu masz
http://www.wujekgoogle.pl
notka moderatora:
Manga Naruto jest w Polsce wydawana przez JPF
Link zmieniono
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-07-01 15:29:47)
Osobiście nie lubię pobierać mangi osobno tomami. Szczególnie gdy ma dużo tomów. Jak ktoś chce to może pobrać je w całości. Pakuje je w całość i wrzucam na chomika jak ktoś chce niech ciągnie jak coś znajdę to dorzucę.
Mangi
Ostatnio edytowany przez Krecik89 (2008-09-23 13:11:19)
Strony Poprzednia 1 2