Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Od jakiegoś czasu mam, tak jakby maniakalną chęć na fantasy i to takie oldschoolowe, bez nadmiaru nowoczesnej technologi (Arc), uwspółcześnień (Druaga), czy formy jak z RPGa (Beet, Ragnarok). Obejrzałem już wszystko co miałem u siebie; niektóre serie nawet po parę razy; ale ciągle nie mam dość. Dlatego proszę polećcie mi coś dobrego z humorem, bo sam nie chcę strzelać w ciemno.
PS. Żeby nie było powtórzeń, napiszę jakie serie już oglądałem z tego typu.
Bastard! Destroyer of Darkness
EDENs BOwY
Gokudo
Orphen
Orphen: The Revenge
Record of Lodoss War
Rune Soldier
Shadow Skill
Slayers - wszystkie trzy + kinówki
Sorcerer Hunters
Those Who Hunt Elves I i II
Berserk i Claymore.
I poza tym jest już od tego temat.
[edit]
Widać, że co poniektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2008-09-23 18:50:16)
Magic Knight Rayerth
Fate/Stay Night
Karas
Sailor Moon
Ragnarok THE ANIMATION
Shounen Onmyouji
Tsubasa Chronicle
The Tower of DRUAGA
Sir_Ace --> Berserka oglądałem i jest strasznie mroczny, a mi chodzi o coś z humorem. Co do Claymora to sprawdzę.
oronit --> Magic Knight Rayerth - oglądałem. Jeśli uważasz że mechy i statki kosmiczne to oldschool, to aż się ciebie boję.
Fate/Stay Night - oglądałem. To samo. Gdzie tu masz średniowieczną wioskę w stylu europejskim, we współczesnym Tokio.
Karas - To samo. Współczesność.
Sailor Moon - Nie żartuj.
Ragnarok THE ANIMATION - oglądałem. Naucz się czytać
Shounen Onmyouji - Sprawdzę, ale mi chodzi o fantasy w stylu europejskim, nie japońskim.
Tsubasa Chronicle - Sprawdzę.
shinma --> The Tower of DRUAGA - Dzięki, ale też najpierw przeczytaj o co mi chodzi zanim odpowiesz.
Jeśli wszystkim będziesz tak odpowiadać, to nie licz, że na przyszłość ktokolwiek zechce Ci pomóc.
"Skazany na zajebistość"
Jeśli wszystkim będziesz tak odpowiadać, to nie licz, że na przyszłość ktokolwiek zechce Ci pomóc.
Staram się być tak uprzejmy jak tylko mogę, ale jak przy prośbie o coś podobnego do Slayersów dostaję w odpowiedzi Rayeartha i Sailor Moon, to trudno utrzymać mięśnie karku napięte i nie pierdyknąć czajnikiem w blat. Poza tym, nie przywykłem do używania emotów, dlatego mogłoby się wydawać że odpowiedziałem ze złością, ale zrobiłem to raczej z
Dlatego do ludzi nad zjadaczem: Bez urazy
Spice and Wolf
Ech... Sailor Moon świetnym anime jest i basta.
Szukasz czystego, nieskażonego Azją fantasy, to oglądaj Władcę Pierścieni i Baśni Braci Grimm, a nie anime...
Spice and Wolf powinno ci się spodobać.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-09-23 19:43:36)
Ludzie, dlaczego wy wciąż odpisujecie?
Zgłosiłem moderacji.
Ludzie, dlaczego wy wciąż odpisujecie?
Zgłosiłem moderacji.
A co jest nie tak ??? Nie ma bluzgów wyzwisk, ubliżania, więc ???
Szukasz czystego, nieskażonego Azją fantasy, to oglądaj Władcę Pierścieni i Baśni Braci Grimm, a nie anime...
Nie chodzi mi o nie skażone Azją, tylko z akcją nie umieszczoną w niej.
dulu napisał:Ludzie, dlaczego wy wciąż odpisujecie?
Zgłosiłem moderacji.
A co jest nie tak ??? Nie ma bluzgów wyzwisk, ubliżania, więc ???
Od dawna zauwazylem tendencje do wsadzania wszystkiego w jeden temat, wiec zapewnie wsadza ten watek w jakis "poszukuje ..........." i ch.... w to ze jest z 100 roznych rodzajow anime, ale jak ktos czegs szuka ma wejsc i przegladnac 100 tys postow w temacie "poszukuje........." Moja rada www.anidb.info, bo jak czegos szukasz to tu tego na 99% nie znajadziesz
btw. niektore z odpowiedzi na jego bardzo jasno i przejrzyscie sformowane pytanie uswiadamia mi tylko ze czas przestac na to forum zagladac
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-09-24 13:34:03)
ara ara...
Już jest od tego wątek. Kłódka
Strony 1