Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Jeszcze nic nie wiadomo na temat 3 serii, a ze stron japońskich wynika jak 2 + 2 = 4, że trzeci sezon będzie, a san gakki to tylko 2 specjalne OVA, więc powiem krótko, trzeba czekać!!!
Tchnięty tym co zobaczyłem w pierwszym odcinku tego czegoś co jest chyba oavką właśnie skończyłem czytać 22 tomy School rumble i jeśli anime ma się kończyć tak samo to lepiej żeby to była to krótka piłka a nie cały sezon. Jedyną motywacja do oglądnięcia oavki i ewentualnego całego sezonu są romantyczne sceny Sawachiki oraz Yakumo z Harimą w kolorze.
Tchnięty tym co zobaczyłem w pierwszym odcinku tego czegoś co jest chyba oavką właśnie skończyłem czytać 22 tomy School rumble i jeśli anime ma się kończyć tak samo to lepiej żeby to była to krótka piłka a nie cały sezon. Jedyną motywacja do oglądnięcia oavki i ewentualnego całego sezonu są romantyczne sceny Sawachiki oraz Yakumo z Harimą w kolorze.
spojler wyłączyli ;/?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
spojler wyłączyli ;/?
Takie sceny to oczywista oczywistość, więc nie ma mowy o spojlerze. Zresztą jak można spojlerować o czymś czego jeszcze nie wydano.
dobra to kiedy ma wyjść ta 2 ova, bo jaśli tam będzie coś o kontynuacji to znaczy, że będzie 3 sezon, jak coś w stylu "dziękuje, że oglądaliście" to nie będzie 3 sezonu :/
dobra to kiedy ma wyjść ta 2 ova, bo jaśli tam będzie coś o kontynuacji to znaczy, że będzie 3 sezon, jak coś w stylu "dziękuje, że oglądaliście" to nie będzie 3 sezonu :/
jeśli dobrze pamiętam to miesiąc po pierwszej.
Dupa... 2 ova nie zapowiada kontynuacji, aczkolwiek nie wszystkie sprawy z Ni Gakki zostały wyjaśnione - przynajmniej te które twórcy zostawili niejasne. swoją drogą gówniane te ovy:/ z niektórymi wątkami ni z dupy wyskoczyli i nie zawsze wiadomo ocb...
bardzo mi sie nie spodobał początek 1 ovy... takjak by streszczenie faktycznego 3 sezonu który przecież nie istnieje jako seria:/
a tak to moim zdaniem szkoda, że nie bedzie 3 serii ale może twórcy się wezmą za coś nowego - oby równie dobrego.
... i troche dynamiczniejszego;)
Ostatnio edytowany przez iglasty (2008-09-23 01:00:29)
I love spaghetti but I got shhit on it!
[Nuke]School Rumble San Gakki - 26[H264 DVD][A2E46464].mkv
http://forum.anirena.com/viewtracker.ph … d&id=14490
Miłego oglądania
Oglądnołem Ova 2 i normalnie trochę się zawiodłem. Za mało szczęśliwych par na końcu, Harima samotny a reszta cały czas bez partnerów. Powinni to inaczej zrobić szkoda (
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-09-26 18:28:47)
OK może i ja coś dopowiem... Czułem się jakby mi kota zabili... To była masakra potencjału jaki tkwił w tej serii... Przeczytałem całą mangę, byłem na bieżąco z każdym chapterem i na samym końcu zobaczyłem, że autor nagle ucina wszystkie wątki, robi time-skip'a kilka lat w przód i kończy tytuł... senny koszmar każdego fana, miał materiał na co najmniej 50+ kolejnych chapterów, a jednak zrobił takie świństwo... (jeśli ktoś ma jakieś info na temat powodu zakończenia SR, to chętnie poczytam ), cóż zniesmaczony jak się manga kończy miałem nadzieje na zobaczenie tych ponad 120 chapterów zekranizowanych w japońskiej tv... a dostałem... no właśnie prawie nic nie dostałem... 2 OAVki, które nawet nie zawarły moich ulubionych wątków:
no co prawda to prawda chyba zaprzeproszeniem bardziej zjebać tego nie mogli...T_T
I love spaghetti but I got shhit on it!
Napisz juz sie robia tylko wynikły małe problemy techniczne u mnie wiec troche bedzie trzeba poczekać
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9