Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Obejrzałem to i co tu napisać. Ci którzy tam byli to są naprawdę zafascynowani Japonią o wiele bardziej niż większość osób oglądających anime, ale widać że dla innych osób anime i manga to czarna magia czyli np dla tych prowadzących.
Ludzie są z góry negatywnie nastawieni co wynika po prostu z ich głupoty czyli niechęci do zrozumienia o co w tym chodzi.
Obejrzałem to i co tu napisać. Ci którzy tam byli to są naprawdę zafascynowani Japonią o wiele bardziej niż większość osób oglądających anime, ale widać że dla innych osób anime i manga to czarna magia czyli np dla tych prowadzących.
Ludzie są z góry negatywnie nastawieni co wynika po prostu z ich głupoty czyli niechęci do zrozumienia o co w tym chodzi.
wcale że nie z tego.
(off top się robi.)
W Polsce - 15 lat
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wiek_upraw … eksualnego
Japonia 13... czyli wszystko co ma powyżej 13 lat w M&A jest legalne
A jak 13 to luz , chyba młodszych loli u siebie w galerii nie mam (no, może na siłę jakieś 12-letnie by się znalazły, ale to bardzo trudno, i raczej są to obrazki ecchi).
Ja bez siły mam około 90 doujinów z lolitami i chodzi mi tu o stronę.z 2 hentaje gdzie można sciągnąć 100% lolit
Ja bez siły mam około 90 doujinów z lolitami i chodzi mi tu o stronę.z 2 hentaje gdzie można sciągnąć 100% lolit
Ke? Możesz powtórzyć?
http://pl.youtube.com/watch?v=vaFFgfhzN … =rec-fresh
Bo mi się podoba, bo się musiałam z kimś podzielić, bo trochę w temacie :>
http://pl.youtube.com/watch?v=vaFFgfhzN … =rec-fresh
Bo mi się podoba, bo się musiałam z kimś podzielić, bo trochę w temacie :>
Jak najbardziej w temacie:
"...You shuld be killed
By an army of little girls"
Co do wieku: to że w Japonii wiek "useksualnienia" dzieciaków wynosi 13 lat nie znaczy, że u nas ktoś to weźmie pod uwagę. Równie dobrze mógłbyś chcieć się ożenić z 9latką, bo w Jemenie prawo na to pozwala.
postmaster napisał:Ja bez siły mam około 90 doujinów z lolitami i chodzi mi tu o stronę.z 2 hentaje gdzie można sciągnąć 100% lolit
Ke? Możesz powtórzyć?
Mówie.Zbby znaleść coś pedofilskiego to pre minut szukania w google.
Tom, ja ci przypominam, że masz tu permbana. Rozmawialiśmy już o tym, więcej nie powtórzę.
kiczowatykoles napisał:postmaster napisał:Ja bez siły mam około 90 doujinów z lolitami i chodzi mi tu o stronę.z 2 hentaje gdzie można sciągnąć 100% lolit
Ke? Możesz powtórzyć?
Mówie.Zbby znaleść coś pedofilskiego to pre minut szukania w google.
No? I co w związku z tym ? Bo jeżeli odpowiadałeś na mój post, to chodziło mi o to, że na moim komputerze jest mało co loli z bohaterkami mającymi 12 lat, i że większość loli, które mam na kompie to ecchi. A że hardkorowe loli hentaje na necie można znaleźć w parę minut to nie musisz mówić, chyba wszyscy tutaj o tym wiedzą .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-09-28 13:43:48)
A mam pytanie. Czy wy w ogóle wiecie według prawa od ilu lat można legalnie uprawiać seks ?
Bo tyle się naczytałem bzdur o tym w internecie iż wiem że poziom wiedzy na ten temat jest żenujący.
A hentai z dziećmi to RZADKOŚĆ. Najczęściej to gdzieś wiek liceum czyli już nie pedofilskie.
Jeśli byłbyś taki łaskawy to możesz nas oświecić na temat wieku jaki trzeba ukończyć aby uprawiać sex
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-10-06 18:46:32)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
A nagroda Górnika Roku leci doOOOooo..... (tu fanfary) ZWIERZA!!!!!!!!! Brawo, toster dostaniesz pocztą!
OMG, nie ogarniam
EDIT: Kolego, nieładnie tak edytować posty, na które ktoś odpowiedział
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-10-06 18:40:57)
"Skazany na zajebistość"
Jesli byłbys taki łaskawy to mozesz nas oświęcic na temat wieku jaki jest
XXI.?
ledziux napisał:A mam pytanie. Czy wy w ogóle wiecie według prawa od ilu lat można legalnie uprawiać seks ?
Bo tyle się naczytałem bzdur o tym w internecie iż wiem że poziom wiedzy na ten temat jest żenujący.
A hentai z dziećmi to RZADKOŚĆ. Najczęściej to gdzieś wiek liceum czyli już nie pedofilskie.Jeśli byłbyś taki łaskawy to możesz nas oświecić na temat wieku jaki jest
[baka]mój błąd ale mam tylko 1 usprawiedliwienie pisałem tego nieszczęsnego posta z komóry i czegoś chyba nie dopisałem
P.S
sam się z tego uśmiałem [roftl]
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-10-06 18:49:37)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Wiadomo czy ten głupi przepis wszedł już w życie?
Najgorsze jest to że ciężko dociec ile dana postać ma lat Niektóre bohaterki mangi mają po kilkaset lat a wyglądają jak loli ciekawie by wyglądała obrona w sądzie
Z tego co wiem, to ustawę wprowadzili już kilka miesięcy temu, bez sprzeciwu ze strony Senatu. Najlepsze jest to, że wbrew idei "lepszy brak ustawy niż zła ustawa" autorzy od początku przyznawali, że są świadomi niedociągnięć nowych przepisów. IMO możemy to zwyczajnie olać, będzie z tego po prostu kolejne prawo, które nigdy nie będzie egzekwowane do czasu, aż jakaś bardziej świadoma ekipa je wycofa (np. nasze pokolenie za kilka/naście lat ).
Jestem pewien, że prędzej czy później zamkną jakichś otaku, przynajmniej dla statystyk. Do tego dodadzą nielegalnie ściągnięte z internetu anime.
Powiem tylko tak z teletubisiów zrobili bandę pedałów z bolka i lolka jedną wielką orgie teraz z anime pedofilie to tylko mnie ciekawi kiedy z reksia i wielu innych bajek ze zwierzętami zrobię zeofillie. Jeszcze oczekuje żeby wymyśleli jedną ustawe: na przedmioty ciężkie np nóż siekiera wykałaczki do szaszłyków trzeba będzie mieć pozwolenie na broń. Znowu ktoś chciał zarobić kase i wymyślił kolejne głupoty. Tylko mnie zastanawia jak zareagują inne kraje gdzie jest masa otaku np Japonia.Brawo dla naszych durni z sejmu na stos z nimi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5