Nie jesteś zalogowany.
1. Digimony.
2. Animatrix.
3. Nie mam pojęcia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja się chciałem poznać nazwy kilku seriali:
2. Ten serial to animacja komputerowa, która leciała kilka lat temu bodajże na Polsacie, a akcja toczyła się wewnątrz programu komputerowego lub wewnątrz komputera. Bohaterowie walczyli chyba z jakimś wirusem.
Bodajże to było anime ReBoot ;]
Ja się chciałem poznać nazwy kilku seriali:
1. Nie wiem czy to było anime, ale mniejsza o to. Kreskówka opowiadała o stworach wyglądających jak gadające dinozaury, które przybyły z kosmosu statkiem kosmicznym i zaprzyjaźniły się z kilkorgiem dzieci, ponadto walczyły z innymi dinozaurami i mogły się transformować do formy normalnych dinozaurów.2. Ten serial to animacja komputerowa, która leciała kilka lat temu bodajże na Polsacie, a akcja toczyła się wewnątrz programu komputerowego lub wewnątrz komputera. Bohaterowie walczyli chyba z jakimś wirusem.
3. Trzeci serial opowiadał o dwóch samochodach(chyba), które potrafiły rozmawiać ze swoimi kierowcami. Więcej nie pamiętam, niestety.
1. Tranformers leciało na polsacie tylko nie pamiętam jaki to był dokładny tytuł
2.ReBoot http://pl.wikipedia.org/wiki/ReBoot
3. Też może być to transformers Armada bodajże też leciało na Polsacie
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Za drugi tytuł dziękuję, ale pierwszy i trzeci to nie transformery. Dodam tylko, że w pierwszym tytule dinozaury te były mniej więcej wielkości człowieka i nie miały w sobie nic mechanicznego. W trzecim tytule samochody te poza tym, że mogły rozmawiać z ludźmi nie wyróżniało nic innego(szczególnie transformacja), a leciało to chyba na ówczesnej TV Wisła.
@SongoPL
Bajka nr1 z dinozarami to Ufozaury ( Dinosaucers )
Tutaj znalazłem pare openingów z kreskówek z gadającymi samochodami.
Może to któraś z tych?
Wheelie and the Chopper Bunch
Turbo teen
Pole Position
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-09-29 17:37:28)
@Tomeis
Wielkie dzięki zgadza się.
@Endru
Tobie także wielkie dzięki, chodziło mi o Pole Position.
@Tomeis
Dzięki! Tak to jest ten tytuł
Bionic Six
Ehh... ile to wpomnień płynie ze starych kreskówek XD
Krótko i na temat: koleżanka poszukuje tytułu, ale wszystko, co pamięta, to to, że był sobie gość, który w plecaku nosił jakieś kule, a sięgnięcie po nie dawało mu moc. Z tego co mówi, chodziło głównie o żywioły, np wiatr, woda, ziemia. Da ktoś rady rzucić jakimś tytułem, ba ja jestem nemo...
to jest na bank ten tytul http://myanimelist.net/anime/2335/Kenyu_Densetsu_Yaiba
poszukuje kul ktore po wlozeniu do rekojesci miecza daja mu okreslona moc w tym zywiolow (ogien wiatr itp.)
Ostatnio edytowany przez wpieniacz (2010-05-02 22:10:54)
z tymi kulami to pewnie Yaiba - legendarny samuraj
Dzięki, "kjujik". Powinno się zgadzać. Tak "btw", dobre to w ogóle jest?
Edit:
Jeśli masz dwanaście lat.
Z tego co pamiętam taka tam komedyjka, jednak z pewnością lepsza, niż 60% tego co obecnie puszczają.
Jak leciało w telewizji to była to jedna z najlepszych animacji.
Dzięki za informejszyn.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2010-05-03 09:39:33)
Jeśli masz dwanaście lat.
Z tego co pamiętam taka tam komedyjka, jednak z pewnością lepsza, niż 60% tego co obecnie puszczają.
dobre to w ogóle jest?
Jak leciało w telewizji to była to jedna z najlepszych animacji.
Kiedyś oglądałem pierwsze epki ale nie pamiętam tytułu , mało pamietam na dodatek
Dziewczyna była chyba zabójcą albo kims do wynajęcia w pierwszym odcinku uratowała chłopaka z opresji.
Równocześnie pokazane losy jakiejs młodej dzewczyny pisała pamietnik i miała jakieś wizje .
i byly one ze sobą powiązane .
Troche podobne do Madlaxa ale to nie to
Troche podobne do Madlaxa ale to nie to
Noir.
Kiedyś oglądałem pierwsze epki ale nie pamiętam tytułu , mało pamietam na dodatek
Dziewczyna była chyba zabójcą albo kims do wynajęcia w pierwszym odcinku uratowała chłopaka z opresji.
Równocześnie pokazane losy jakiejs młodej dzewczyny pisała pamietnik i miała jakieś wizje .
i byly one ze sobą powiązane .Troche podobne do Madlaxa ale to nie to
Raczej El Cazador de la Bruja
Ostatnio edytowany przez camel (2010-05-03 06:08:14)
pamieta ktos moze taka bajke /anime byla chyba to bajka robiona komputerowo chodzilo o to ze bohaterowie jz tego co mi swita mieszkali wewnatrz komputera i brali udzial w roznych grach jakie uzytkownik uruchomil na komputerze lub cos w tym stylu moze ktos cos kojarzy o co mi chodzi