Nie jesteś zalogowany.
Czy będzie dalej tłumaczenie do ZERO NO TSUKAIMA: PRINCESS NO RONDO ?
Czy będzie dalej tłumaczenie do ZERO NO TSUKAIMA: PRINCESS NO RONDO ?
Nie bój się znajdą się ludzie, którzy chętnie przejmą pałeczkę....
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Ja osobiście nie mam czasu tego dokończyć [zresztą ja nawet 9 epka nie oglądałem...]. Werewolf się tym zajmie - spokojna głowa. Skoro już pisał, że suby niedługo będą to zapewne możemy się ich niedługo spodziewać. Zsubowany odcinek 10 jest na zeronotsukaima.wbijam.pl.
Pozdro,
Ja bym prosił o przetłumaczenie cowboy bebop odcinki od 8-15 . Nie ukrywam, że było by super gdyby pasowała do [KAA]
Witam serdecznie ! Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zabrał się za tłumaczenie School Rumble San Gakki 26 ep ? Pozdrawiam.
GinTama od 39 jest luka do 5x
GinTama od 39 jest luka do 5x
Co chwile to samo pytanie, czy będzie do tłumaczona luka w Gintamie, przecież jest tłumaczona i co jakiś czas wychodzą nowe napisy. A tak poza tym nie minęły 2 miesiące od poprzednich.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Czy ktoś zamierza tłumaczyć anime Bobobo-bo Bo-bobo.
Ja chciałbym aby ktoś przetłumaczył:
- xxxHOLIC kei(~agrynnis to tłumaczy, ale od dłuższego czasu tłumaczenie tego anime stoi w miejscu. Tłumaczenie stoi na 8 epie)
- Shigofumi(~Gradonil_Ral napisał że nie będzie już tego tłumaczył i trzeba kogoś nowego do tłumaczenia tego anime. Tłumaczenie stanęło na 8 epie)
"Yakitate" anime troche dziwna ale śmieszna,
czy ktoś dokąńczy całą serie 69 epizotów (narazie jes 1-6 jakoś przetłumaczonych).
Ponawiam prośbę o dokończenie Ping Pong Club
"Yakitate" anime troche dziwna ale śmieszna,
czy ktoś dokąńczy całą serie 69 epizotów (narazie jes 1-6 jakoś przetłumaczonych).
Ponawiam prośbę o dokończenie Ping Pong Club
POPIERAM!
Zgłaszam wielką prośbę o przetłumaczenie Anime "Boogiepop Phantom" do którego nie ma jeszcze żadnych napisów.
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … &pTitle=en
A łyżka na to: Niemożliwe!
Na przyszłość radzę się przyjrzeć wyszukiwarce i tytułom animców na aniDB.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bardzo prosilbym o napisy do katekyo-hitman-reborn od 1 do 39 mam ale dalej nie moge nigdzie znalezc
Wiadomo moze kiedy beda napisy do Rosario to Vampire Capu2 (ep 1 juz sie pokazal )
Pozdrawiam
Wiadomo moze kiedy beda napisy do Rosario to Vampire Capu2 (ep 1 juz sie pokazal
)
Pozdrawiam
Jak się pojawią to będą.
Dopiero co wyszedł RAW, a ty już się pytasz o suby. Trochę cierpliwości, że już nie wspomnę o tym, co pisze w pierwszym poście tego tematu.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2008-10-03 11:58:30)
może ktos zrobi dalsze napisy do "koutetsushin" bo zaczeli robic zrobili do 3 odc i przestali... moze ktos by chciał dokonczyc jest cała seria (13 odc) to krótki komentarz do tego anime (nie mój) bardzo przyjemne anime!!! mechy (akcje kreska przypominająnieco te z amerykańskich filmów animowaych), zajebista muza akcji.
pełna nazwa tego anime to Koutetsushin Jeeg... mozna sciagnac z torrenty.org a takze jest anime o nazwie Kure-nai (Kurenai) takze sa napisy do 2 odc jak ktos bedzie chetny to bede wdzieczny....