Nie jesteś zalogowany.
To nie pierwszy raz gdy DB robi takie cyrki
![]()
Ciągle coś mają... Z jednej strony się nie dziwię, że się wkurzają, ale trochę kultury mogliby pokazać
Bo w tym tekście im jej brak
A ja ich kocham za te teksty Mi się bardzo podoba, zajebiste
Ja bym na ich miejscu jeszcze bardziej pojechał po idiotach
niewiem jak wam ale mi ich strona nie dziala
Mi też nie. Może jakieś koleś opisany "which we assume consist of living in their mothers’ basements, playing WoW, and masturbating to hentai" poczuł się dotknięty i przeprowadził jakiś atak na ich www odciągając się od ostatniej z wymienionych czyności
Ja sie dziwie, ze DB jeszcze tlumaczy naruto. Na ich miejscu dawno bym przestal wydawac nowe epki i dzieci by sie musialy nauczyc japonskiego ;]
Faktycznie hehe ale jaja oni są jednak zdolni
Zdolni? Dla mnie ich zachowanie jest dziecinnie żałosne... Jakby DB nie tłumaczyło Naruciaka to może by to tej serii wyszło na dobre. Zawsze znajdzie się grupa, która by przetłumaczyła tak znany tytuł.
Ja tam ten odcinek już w czwartek wieczorem widziałam Więc mi to obojętne czy DB wyda napisy teraz czy za tydzień, albo wcale
Chodzi jedynie o to, że pisząc tego typu teksty do "fanów" stają się tacy sami jak ich prześladowcy z manią na punkcie Naruto
Chociaż sama nie wiem czy wytrzymałabym nie wyzywając ich na miejscu tej ekipy
Cóż, jak się pseudo fani nauczą, że nie tak powinno się traktować ludzi poświęcających czas i energię na tłumaczenie rawów, to wtedy DB zacznie normalnie pracować:)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Zdolni? Dla mnie ich zachowanie jest dziecinnie żałosne... Jakby DB nie tłumaczyło Naruciaka to może by to tej serii wyszło na dobre. Zawsze znajdzie się grupa, która by przetłumaczyła tak znany tytuł.
Dzieciny to jesteś ty, biedne dziecko obraziło się na suberów bo są chamy haha. Zero szacunku do ludzi którzy ciężko tyrają na ich dobro (czyli norma).
Inni też tłumaczą Naruto nie chcesz oglądać DB relesów nie oglądaj nikt cie nie zmusza.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-10-04 17:40:56)
nie rozumiem Was, ja tam sie niezle usmialam czytajac ich notke xD
nie macie poczucia humoru, ot co ^^
btw, kilkanascie min temu DB wrzucili najnowszy epek, wiec... ssiemyyyyy :DDD
Thx za info
I zgadzam się z tobą że niektórzy tutaj nie mają poczucia humoru za grosz.
super odcinek, jestem pod ogromnym wrażeniem, mysle ze to jeden z najlepszych jakie do tej pory oglądałem
a wszystko mogłoby się potoczyć troszkę inaczej gdyby ktoś wpadł na jakże prosty pomysł przerwania tego kręgu
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2008-10-04 23:53:12)
No jasne, najlepiej owalać ludzi z odmienną opinią. Brawo panie Feniks_Ognia, idź sobie z dresami pogadaj jak taki jesteś kozak, a potem leć do kopalni zobacz jak ludzie ciężko tyrają, a nie mi będziesz tu wskazywał "biedne" Dattebayo bo ich paru gnojków pojechało.
Tym bardziej, że do ich subów nie mam większego ale.
Chodzi jedynie o to, że pisząc tego typu teksty do "fanów" stają się tacy sami jak ich prześladowcy z manią na punkcie Naruto
Fakt i tyle.
PS> Pokaż mi jakąkolwiek grupę, która jeszcze subuje naruciaka z jap na eng. Nie ma? Ciekawe...
No jasne, najlepiej owalać ludzi z odmienną opinią. Brawo panie Feniks_Ognia, idź sobie z dresami pogadaj jak taki jesteś kozak, a potem leć do kopalni zobacz jak ludzie ciężko tyrają, a nie mi będziesz tu wskazywał "biedne" Dattebayo bo ich paru gnojków pojechało.
Tym bardziej, że do ich subów nie mam większego ale.Chodzi jedynie o to, że pisząc tego typu teksty do "fanów" stają się tacy sami jak ich prześladowcy z manią na punkcie Naruto
Fakt i tyle.
PS> Pokaż mi jakąkolwiek grupę, która jeszcze subuje naruciaka z jap na eng. Nie ma? Ciekawe...
Nie rozumiem aluzji do dresów i kopalni? Śmiesz twierdzić że DB i ogólnie subowanie jest banalne, nie zajmuje czasu, nie jest ciężką pracą? Nie rozumiem co masz na myśli? Co ma anime do kopalni i dresów??
Piszą takie teksty może dlatego że są lajtownymi ludźmi podchodzącymi od życia z rezerwą i lubią wkurzać idiotów. I mieć trochę radości z życia, nie widzę żadnego związku do zmieniania się w ich prześladowców.
Jest kilka jak KAA i inne, tylko wydają mało i nie są na bieżąco, chodź ostatnio Dark-Rebirth wydało kilka i są na 75 epk, nawet są polskie Kuruoshii Anime, wydało 30 odcinków. Nie chcesz DB nie musisz oglądać poczekaj aż ktoś inny wyda, prędzej czy później ktoś go subuje No i jest sporo w innych językach subów, niemiecki, czeski, hiszpański, brazylijski może nóż jakiś znasz.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-10-05 20:17:17)
To że piszą takie teksty może to tyle że są lajtownymi ludźmi podchodzącymi od życia z rezerwą i lubią wkurzać idiotów. I mieć trochę radości z życia, nie widzę żadnego związku do zmieniania się w ich prześladowców.
małe sprostowanie - oni lubią wkurzać nie tylko idiotów ale całą resztę też. Nie ma co ich bronić, to banda dzieciaków, które mszczą się za wyzwiska na wszystkich innych. Najgorsze jest to, że nie ma alternatywy, ludzi na poziomie, którzy potrafiliby napisać coś w stylu: przepraszamy za opóźnienie, jest problem ze zdobyciem rawa, wydanie odcinka opóźni się o 2 dni. Wtedy wszystko wyglądałoby inaczej. Podsumowując gdyby DB zmieniło swoje podejście i olało tamtych wszystko odbywałoby się o wiele klarowniej
małe sprostowanie - oni lubią wkurzać nie tylko idiotów ale całą resztę też. Nie ma co ich bronić, to banda dzieciaków, które mszczą się za wyzwiska na wszystkich innych. Najgorsze jest to, że nie ma alternatywy, ludzi na poziomie, którzy potrafiliby napisać coś w stylu: przepraszamy za opóźnienie, jest problem ze zdobyciem rawa, wydanie odcinka opóźni się o 2 dni. Wtedy wszystko wyglądałoby inaczej. Podsumowując gdyby DB zmieniło swoje podejście i olało tamtych wszystko odbywałoby się o wiele klarowniej
Zgadzam się z tobą , a na chwile obecną wszyscy są wrzucani do tego samego worka co ta grupka niedorozwojów ich bluzgających. DB takimi komentarzami zniża się do ich poziomu
Kurisu napisał:małe sprostowanie - oni lubią wkurzać nie tylko idiotów ale całą resztę też. Nie ma co ich bronić, to banda dzieciaków, które mszczą się za wyzwiska na wszystkich innych. Najgorsze jest to, że nie ma alternatywy, ludzi na poziomie, którzy potrafiliby napisać coś w stylu: przepraszamy za opóźnienie, jest problem ze zdobyciem rawa, wydanie odcinka opóźni się o 2 dni. Wtedy wszystko wyglądałoby inaczej. Podsumowując gdyby DB zmieniło swoje podejście i olało tamtych wszystko odbywałoby się o wiele klarowniej
Zgadzam się z tobą , a na chwile obecną wszyscy są wrzucani do tego samego worka co ta grupka niedorozwojów ich bluzgających. DB takimi komentarzami zniża się do ich poziomu
Hmm ja ogólnie się nie przejmuje (jestem dorosły i na tyle inteligentny by się nie przejmować), a takie ogłoszenia uważam za zabawne. To czy odcinek wyjdzie w piątek czy w niedziele jakoś strasznej różnicy mi nie robi. A dowcipy DB nawet mi się podobają, fajnie jest też patrzeć na cała masę dzieci która się oburza na DB.
Swoją drogą to że ich nie nękacie i nie jesteście jak niektórzy po prostu głupi to dobrze. Lecz powinniście mieć trochę dystansu i to że odcinek będzie 2 dni później nie znaczy że macie jakikolwiek powód by się oburzać.
Jedyne do czego macie prawo to powiedzieć dziękuje A jak uważacie że to takie straszne a ich żarty was straszliwie krzywdzą zapraszam do nauki japońskiego. Nie widzę problemu.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-10-05 20:24:08)
A kto tu się oburza, za to że wydali odcinek 2 dni później? Na pewno nie ja. Chodzi o samo zachowanie tej ekipy.
Teksty DB są dziecinne i nie trzymają się żadnej kultury, są po prostu tacy sami jak ci co ich bluzgają. Co jak co, ale ludzie którzy potrafią robić takie napisy, powinni się umieć zachować, a nie strzelać focha, poskarżyć się wszystkim innym Narutomaniakom i oznajmić:
"Tak, strzeliliśmy focha za obelgi pseudomaniaków. To oznacza, że ani oni, ani wy nie dostaniecie naszych napisów. Hahaha."
Kończę to, bo to nie temat odnośnie DB tylko naruciaka.
Inna sprawa to "głupota" Asumy i dwóch kolegów, którzy za cholerę nie mógli rozgryźć tego, że gdy wypchną "okultyste" z tego krwawego kręgu to ten niewiele mu zrobi. Toż to nawet debil by zauważył, że po coś to kółko na ziemi jest Nie mówię już o tym bajerze z krwią, ale ten znak na ziemi to chyba każdy zauważył. A ci wszyscy stoją jak wryci i czekają na Shikamaru ... Ehh
EDIT: ~Zarathustra - Raven ja nai! REVAN da!
Ostatnio edytowany przez Revan (2008-10-06 12:31:19)
Raven nie czytaj zwyczajnie ich komunikatów, ta "specjalna" grupa nie działa przecież od wczoraj i już chyba każdy wie jaki mają styl bycia.
Ja się zastanawiam czy Shikamaru po wiadomo czym, zacznie palić papieroski, jak miało to miejsce w mandze. W końcu to anime dla dzieciaków i jeden z bohaterów chyba nie będzie dawał takiego złego przykładu (może dadzą mu lizaka w ramach cenzury?)
Lizaka to pewnie dadzą ale w przyszłości na jetixie xD a opening jak ich mało wyrąbisty
Sorki Revan za przeinaczenie, powinienem zrobić [kopiuj>wklej] zamiast szybki rzut oka
Obejrzałem ten podwójny odcinek, nowy opening jest taki syfiasty, że już drugi raz go na pewno nie obejrzę. Ending za to jest całkiem fajny, chyba śpiewa go dziewczyna, która zrobiła jeden z endingów do Eureka seveN.
Opening zrobili po najmiejszej lini oporu i jest kiepski ending nawet niezły co do samego odcinka to nie byl zly jestem tylko ciekaw czy szikimaru zaciągnię sie czy tylko włoży Asumie papierosa do ust. Następnym odcinku bedzie retrospekcja tak sądzę
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz