Nie jesteś zalogowany.
hehe no napewno, a ja wracam do tłumaczenia Golgo 13
pytanko jak daleko posunela sie teraz manga??? myslicie ze iel sobie poczekamy na da;szy ciag???
A na którym chapterze mangi, skończyło się anime?
czyli jakby nie bylo z roczek trzeba poczekac!
wcale nie, odcinków było 103 a chapterów 157
czyli mogą zaczynać bo i tak będzie więcej mangi
widocznie to za malo chapterów.albo poprostu zakonczyli serie na amen!(oby nie) cos obilo mi sie o tym ze D gray dawal male zyski slyzal ktos?
Ja tam wole poczekać nawet ten rok niż oglądać zapychacze I zacznę po prostu czytać mange.
Bezsensem było by pokazanie tylu nowych postaci na sam koniec anime. No ale kto tam ich wie
Właśnie się zastanawiam czy obejrzeć anime czy wziąć się za mangę. Słyszałem opinie, że aniem jest lepsza. Z drugiej strony trochę tego jest do ściągania...
Ale czy lepiej przeczytać, czy obejrzeć?
nie wiem nie pamietam zeby D gray zebyl nudnawy! niedziwie sie skonczyli anime za szybko dokonilo mange! na dzien dzisiejszy z mangi mozna by bylo zrobic max od 5 do 10 epizodów.Na dalsza czesc trzeba poczekac jakis rok czASU.Z DRUGIEJ STRONY po wyjsciu z Arki mogli by wymyslec jakies ciekawe fillery(bo jednak lepiej ogladac fillery niz nie ogladac wcale D gray mana)
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2008-10-07 21:47:18)
Pewnie i zrobic z niego kolejnego naruto lub bleach'a. To ja wole poczekać troche i zobaczyć kolejna czesc jesli takowa
Wyjdzie. Chociaz mogli po portu dostosować sie do wydawania kolejnych rozdziałów mangi
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
I jeszcze dopiszemy wymagania, takie jak:
1. Żeby Naruto dołączył do Allana.
2. Żeby seria się nigdy nie kończyła.
3. Żeby Akumy dochodziły do poziomu 67.
4. Żeby 6 razy w tygodniu były emitowane odcinki w stacji TVP..
5. ...
Raczej z petycjami to do burmistrza miasta o wybudowanie placu zabaw, a nie do studia Dentsu, TMS Entertainment, TV Tokyo, Aniplex, XEBEC. Kolejną serie zrobią, później kolejną, a jeszcze później kolejną...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a jak napisalem wczesniejszych postach ! anime za bardzo zblizylo sie do mangi! z mangi ma 10odcinkow by zrobili!
mnie sie zakonczenie podoba ;] pozostawia moze taki niedosyt ale w sumie daje duzo do myslenia ;]. Wojna z Earlem i klanem Noah trwala od wiekow i jezeli autorzy zakoncza teraz serie tzn ze chca pokazac ze ta wojna trwa nadal i bedzie trwac. Chociaz z 2 strony ja to bym zakonczyl w jakims momencie gdzie wyjasnia sie sprawa Allena, tych calych przepowiedni i Many bo to jak powiedziec 'A' i niedokonczyc zdania ;]. Kolejna sprawa... DGM jest ciekawym Anime ale na dluzsza mete troche przeraza ilosc epkow. Sa watkki ktore calkowicie sa zbedne. Jesli chodzi o ocene to niebardzo oceniac DGM po calosci. Napisze w skrocie:
1 seria: 3,5/5- troche "dziecinne" widac jakby mialobyc przeznaczone dla mlodszych widzow
2 seria: 4/5 - tu juz cos zaczynaa sie dziac ;] jakas akcja, troche myslenia, zaczyna wciagac szczegolnie koncowka
3 seria: 5-/5 - ogladalem ze slina na ustach, moim zdaniem najlepsza. Mocno mnie wciagnela, minus za to ze strasznie sie wydluza
4 seria: 4+/5 w sumie wciagajace jak 3 ale autorzy wprowadzaja cos co robi z DGM jak ja to nazywam "zajebiste". tzn troche kiczu i te watki
ogolna ocena 4,5/5 i jest to jedne z najlepszych Anime jakie ogladalem ale tylko dlatego ze chcialbym dowiedziec sie co dalej ;] (czas na mange)
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2008-10-09 19:46:27)
skończyło się... zżyłem się z serią- bardzo mi się spodobała (oprócz niektórych dennych wątków) trudno... będzie następne "zajebiste" anime.
+offtop
jakie teraz ciekawe anime wydają, oprócz R+V, VK ? a i może ktoś wie kiedy 3 seria Black Lagoon żacznie być emitowana? ;]
Ostatnio edytowany przez Sen (2008-10-09 22:16:00)
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
pamietacie scene z balu Noah?? skoro mieli by nie tworzyc dalszego ciagu to po co otwierac taki watek?? nowy sezon bedzie na bank ale za rok !(tak sadze )