Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie jestem po pierwszym odcinku i muszę przyznać że anime zapowiada się na ciekawą komedie romantyczną. Wielkim plusem jest kreska która prezentuje się nadzwyczaj ładnie. Na razie to tyle , potem postaram się wyskrobać coś więcej.
Zapraszam do komentowania.
Ostatnio edytowany przez Sadorus (2008-10-05 09:39:43)
UWAGA! Post ten zawiera kilka spoilerów.
A ja powiem, że jestem zawiedziony po pierwszym odcinku. Liczyłem na coś "normalnego". Na AniDB prezentowało się to całkiem przyzwoicie, oczekiwałem przyjemnej komedii romantycznej.
Osobiście mam nadzieję (nadzieja matką głupich), że pierwszy odcinek to był swoisty żart twórców, coś ala pierwszy odcinek Druagi, bo jeżeli to ma tak wyglądać przez wszystkie odcinki, to chyba sobie daruję oglądanie tego.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-10-05 10:24:43)
tez ogladalem pierwszy ep ale nie od eclipse tylko tej grupy co wczesniej wydała i jakosc video i audo nie byla za dobra. Co do samego odcinka to ani dobry ani zły, za wczesniej aby oceniac, jeszcze obejze z jeden zeby sprawdzic w którą strone pojdzie
Średnia komedyjka tyle mogę dodać od siebie, fabuła nie powala, gdyż powiela zbyt wiele schematów z tego gatunku, czekam na jakiś wyjątkowy tytuł.
Obejrzałem je w całości lecz było naprawdę słabe. I odcinek to jeszcze miałem nadzieję, ale anime niczym fajnym mnie nie zaskoczyło. Największe wady to beznadziejnie żałosny główny bohater, durny, denerwujący nauczyciel, nieśmieszny kolega głównego bohatera i beznadziejne dziewczyny, z którymi nawet nie było fanserwisu, a może wtedy by trochę anime zyskało.
Odcinek specjalny to już tylko fanserwis choć też dosyć marny jakby nie mieli pomysłów nawet na to.
Całość oceniam 5/10.
Strony 1