Nie jesteś zalogowany.
zna może ktoś anime podobne do inkami, Nagasarete Airantou, Rosario + Vampire, Spice and Wolf lub Kanokon z góry dziękuje za pomoc.
zed3210, tego jest od cholery. Przejrzyj ten temat, a znajdziesz.
Mam pytanko, czy ktoś zna podobne anime do Full Metal Panic ?:) By bylo takie humorystyczne , troszke powazne a i takie ładne milosne sceny byly ^^
zed3210, tego jest od cholery. Przejrzyj ten temat, a znajdziesz.
Bible Black
A na poważnie to http://www.anime-planet.com/anime/full-metal-panic
Bible Black
bardzo miłosne sceny ... xF a tak ogółem ja poszukuje perełek anime, czyli najlepszych anime w przeciągu 15 lat xD jak by ktoś był w stanie wymienić z 10 takich byłbym wdzięczny
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Już raz pisałem i ponawiam Requesta :
Czy mogę poprosić o jakieś anime z Yuri ?
Odcinki online oraz download anime : www.division69.net
Artykuły, ciekawostki, multimedia, cosplay, ciekawostki Anime&Manga : www.division69.net
Prawie wszystkie anime Studia Ghibli, Berserk, Trigun Cowboy Bebop. Ninja scroll, X, GitS (wszystko), Now and Then, Here and There, FLCL, NGE, Oruchuban Ebichu, Chobits, Kenshin, Samurai champloo, Death Note. Z nowości to Detroit Metal City
Tu oczywiście odpowiadam na pytanie ~SEN
Ostatnio edytowany przez szymon_j (2008-10-09 22:24:50)
o dzięki ;] no to z tego co wymieniłeś to 7 muszę obejrzeć
no jak ktos by chciał: http://www.anime-planet.com/users/Sinisther ^^
~Dark z yuri to kapłanki przeklętych dni na przyklad albo Yami to Boushi ;]
Raison D'etre
Sen jesli cie interesuje cos z klasyki anime to imho 'Records of Lodoss War', 'Vampire Princess Miyu' , 'Fullmetal Alchemist'
Sen obejrzyj sobie GTO, drugiej takiej komedii nie znajdziesz
Sen jesli cie interesuje cos z klasyki anime to imho 'Records of Lodoss War', 'Vampire Princess Miyu' , 'Fullmetal Alchemist'
o ktoś to polecił, a mam akturat na plytkach xD. Hmm GTO... no cóż obejrzałem to jakies pol roku temu i stwierdzam, że to właśnie jest jedno z Tych perełek
Ostatnio edytowany przez Sen (2008-10-09 23:45:57)
Raison D'etre
Piszesz ~Sen, że szukasz perełek anime, zaś w tej swojej liście "won't watch" napisałaś OAV Rurouni Kenshin.
Coś tu nie gra... Nawet jeśli podczas serialu TV złapałeś się za głowę i to zaraz skasowałeś, tak tą OVA zwyczajnie trzeba obejrzeć.
Piszesz ~Sen, że szukasz perełek anime, zaś w tej swojej liście "won't watch" napisałaś OAV Rurouni Kenshin.
Coś tu nie gra... Nawet jeśli podczas serialu TV złapałeś się za głowę i to zaraz skasowałeś, tak tą OVA zwyczajnie trzeba obejrzeć.
Podpieram w 100%. Ova kenshina (Trust&Betrayal <- aby nie pomylić z zakończeniem serii) to MUST WATCH dla każdego, kto chodź trochę lubi anime - takie perełki zdarzają się bardzo rzadko, a ta to po prostu arcydzieło - oczywiście mówimy o wersji Director's Cut
Z perełek dawnych lat dodać można:
Trigun, Cowboy Bebop, Shinseiki Evangelion, Slayers
są to jedne z tych serii, które zapadają w pamięć i trudno znaleźć coś co było by tak dobre jak one
Pozdro
Może Mnemosyne? Tam jest dość dużo yuri.
szukam czegos podobnego do green green bo juz mnie troche przymula elfen lied
Może Touka Gettan
Love hina ?
Sumomomo Momomo mile i łatwe (dla niektórych czasami nawet śmieszne)